- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
tmm teşekkür ederim :)) yalnı bu arada foruma dipnot düşmek istiyorum. bu ay aynı bu şekilde ovülasyon testi kullanan bir arkadaşım aynı zamanda yumurtlama takibide yaptı doktorla... testlere güvenmeyelim. çünkü teste göre yumurltadı kendisi ama doktor hala yumurltamadın bekle demiş adet olana kadar... bilginiz olsun arkadaşlar son güne kadar değerlendirelim ben hep es geçtim çoğu ayYumurtluyorsun canım bugün yarın açılır o t çizgisi çatlar bu aralar çalışmalara hız ver
evet haklısın yine de gün aşırı ilişki olması lazım gerçi olmayınca yine olmuyor da hayırlısı Allahtantmm teşekkür ederim :)) yalnı bu arada foruma dipnot düşmek istiyorum. bu ay aynı bu şekilde ovülasyon testi kullanan bir arkadaşım aynı zamanda yumurtlama takibide yaptı doktorla... testlere güvenmeyelim. çünkü teste göre yumurltadı kendisi ama doktor hala yumurltamadın bekle demiş adet olana kadar... bilginiz olsun arkadaşlar son güne kadar değerlendirelim ben hep es geçtim çoğu ay
tmm teşekkür ederim :)) yalnı bu arada foruma dipnot düşmek istiyorum. bu ay aynı bu şekilde ovülasyon testi kullanan bir arkadaşım aynı zamanda yumurtlama takibide yaptı doktorla... testlere güvenmeyelim. çünkü teste göre yumurltadı kendisi ama doktor hala yumurltamadın bekle demiş adet olana kadar... bilginiz olsun arkadaşlar son güne kadar değerlendirelim ben hep es geçtim çoğu ay
onlar zaten ilk günden hamile kalıyorlarmışEvet doktorlar hic guvenmiyor lh testlerine
Hangi doktora sorsam ayni cevabi aldim
Ama gecen hafta cift cizgi oldugu gun
Akinti istah vucut isisi siskinlik kasik agrisi yani belirtilerle test ayni gundu
Sadece sonrasinda koyvermemek lazim dedigin gibi
Eskiden lh testmi varmis buyuklerimizin zamaninda :))
aynı durumdayız... üstelik bana bir yıldan önce bişey yapamayız dediler ve o sırada var olan miyomumu alalım dediler aldık yine bekletiyorlar... aslında hormon ilaçları zararlıymış bir yandan bende yanaşamıyorum işte... her gittiğimde bekle demelerinden bunaldım ama rabbim salih evlat versin diye duadan başka çarem yokkızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu
o halde gün aşırıya devam yaniEvet doktorlar hic guvenmiyor lh testlerine
Hangi doktora sorsam ayni cevabi aldim
Ama gecen hafta cift cizgi oldugu gun
Akinti istah vucut isisi siskinlik kasik agrisi yani belirtilerle test ayni gundu
Sadece sonrasinda koyvermemek lazim dedigin gibi
Eskiden lh testmi varmis buyuklerimizin zamaninda :))
bana da aynı şekilde 1 yıl beklemem gerektiğini söyledi doktor. o yüzden diyorum başka bir doktora 1 yıldır beklediğimi söylesem olmaz mı diyeaynı durumdayız... üstelik bana bir yıldan önce bişey yapamayız dediler ve o sırada var olan miyomumu alalım dediler aldık yine bekletiyorlar... aslında hormon ilaçları zararlıymış bir yandan bende yanaşamıyorum işte... her gittiğimde bekle demelerinden bunaldım ama rabbim salih evlat versin diye duadan başka çarem yok
aa hadi bakalımKızlar çift çizgiyi yakaladım ama bu gece kocam evde değil nöbetçi şimdi ne yapmam lazım yani hangi günler birliktelik gerekiyor lütfen cevap yazın çok heyecanlandım
Kızlar çift çizgiyi yakaladım ama bu gece kocam evde değil nöbetçi şimdi ne yapmam lazım yani hangi günler birliktelik gerekiyor lütfen cevap yazın çok heyecanlandım
kızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu
Dün değil canım önceki günü değerlendirdim şimdi bu yumurtamın çatlayacağı anlamına mı geliyor yani yarın mı asıl önemli olan inşallah 48 saat sonra çatlar da bu iki. Günü de değerlendiririzaa hadi bakalımdünü değerlendirmiş miydin ?
24-36 saat sonra çatlayacağı anlamına geliyor. ama zaten spermin yaşama süresi 3 gün diye biliyorum. o yüzden bugün olmamasını takma kafana yarını değerlendir mutlakaDün değil canım önceki günü değerlendirdim şimdi bu yumurtamın çatlayacağı anlamına mı geliyor yani yarın mı asıl önemli olan inşallah 48 saat sonra çatlar da bu iki. Günü de değerlendiririz
Ay hadi inşallah canım neden bilmiyorum ama içimde acayip bir heyecan oluştu şu çift çizgiyi yakaladım ya24-36 saat sonra çatlayacağı anlamına geliyor. ama zaten spermin yaşama süresi 3 gün diye biliyorum. o yüzden bugün olmamasını takma kafana yarını değerlendir mutlaka
pozitifi görmek insanı sevindiriyor ya inşallah darısı gebelik testineAy hadi inşallah canım neden bilmiyorum ama içimde acayip bir heyecan oluştu şu çift çizgiyi yakaladım ya
İniallah canım benim inşallah başka bir topikteki yazını okudum da canım eğer doktorun 1 yıl olmadan birşey yapamam diyorsa bi başka doktora görün eğer yine aynı şey olursa bu durum seni daha çok yıpratacaksa bence de 1 senedir korunmuyorum diyip tedaviye başlarsın canımpozitifi görmek insanı sevindiriyor ya inşallah darısı gebelik testine
25 yaşındayım 166cm boy kilom da yaklaşık 55 filan
daha gençsin acele etme diyebilirsin tabi ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?