- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
ben 7 ay filan dkh kullandım zaten sonrasında doktor ufak kistlerin var ama hap etkisiyle gider dedi sonra adetten hemen önce gittim tekrar kist vs kalmamış temiz dedi en son işte.Haha yok demiycem
Ben 40 yasindayim cunku ve keske 25 yasimda cocuk dusunseydim diyorum
O yuzden sen dogrusunu yapiyosun
Devlet hastanesine gidip hormon testi yaptirmak istedigini soyle
Niye bakmiyorlar anlamadim
Muayenede pco gibi birsey gorulmedi heralde
Esinde sperm testi yapabilir bir yil olmassa
evet öyle yapcam sanırım pembe yalan sayılır buİniallah canım benim inşallah başka bir topikteki yazını okudum da canım eğer doktorun 1 yıl olmadan birşey yapamam diyorsa bi başka doktora görün eğer yine aynı şey olursa bu durum seni daha çok yıpratacaksa bence de 1 senedir korunmuyorum diyip tedaviye başlarsın canım
ben 7 ay filan dkh kullandım zaten sonrasında doktor ufak kistlerin var ama hap etkisiyle gider dedi sonra adetten hemen önce gittim tekrar kist vs kalmamış temiz dedi en son işte.
devlete gitmek istiyorum ama çalıştığım yerden izin almak çok sıkıntı benim o yüzden.. yine özel olacak mecburen yani.
eşim de şimdi gidip yaptırabilir yani 1 yıl önemli değil doğru anladım değil mi ?
Hadi hayırlısı olsun canım klımen başlayabilir büyük ihtimal ama eşini de çağırabilirevet öyle yapcam sanırım pembe yalan sayılır bucmtye randevu aldım başka bir doktordan bakalım o neler dicek
SevgiliDevlet hastanesinde ucretsiz
Sabah 8-9 randevusunu alirsin erkenden
Ozelde yaptirisan birkacbin tl tutabilir
Maddi olarak sorun yoksa ozeldede yaptirabilirisn
Eşin evet yaptirabilir bence sperm testini ama merdivenalti bir labratuvar olmasin
Ya tup bebek merkezinin ya da iyi bir ozel hastane olsun eşinin testi icin
Biz ozel bir labratuvarda yaptirdik esim kısır cikti :)
Sonra tup bebek merkezinde yaptirdik normal cikti sonuclari :))
SevgiliGlobalist yastasiz, ben de 40 yasindayim.
haklısın tek şansımız şirketten özel sağlık sigortası olması o yüzden daha rahatım o konuda yoksa veremem zaten o kadar yazık günah o parayaDevlet hastanesinde ucretsiz
Sabah 8-9 randevusunu alirsin erkenden
Ozelde yaptirisan birkacbin tl tutabilir
Maddi olarak sorun yoksa ozeldede yaptirabilirisn
Eşin evet yaptirabilir bence sperm testini ama merdivenalti bir labratuvar olmasin
Ya tup bebek merkezinin ya da iyi bir ozel hastane olsun eşinin testi icin
Biz ozel bir labratuvarda yaptirdik esim kısır cikti :)
Sonra tup bebek merkezinde yaptirdik normal cikti sonuclari :))
Eşin dar pantalon giymesin ben benimkinin hepsini attim :))
Keciboynuzu kuru vitamin bal polen propolis vs ne varsa yediriyorum :))
Bu ay ikinci ayim, ovu testi denememin ise ilk ayi...bu ayi panik olup yanlis degerlendirdim, o nedenle onumuzdeki aylara odaklanmaya calisiyorum. Artik birlikte bekleriz burda ama insallah fazla uzamadan ikimiz de pozitif sonuc alirizAa oylemi burda herkes genelde 24-35 arasi
Onlarda ikinci ay hamile kalip gidiyorlar
baya yalniz hissediyorum burda :))
Siz ne kadardir deniyorsunuz
Bu ay ikinci ayim, ovu testi denememin ise ilk ayi...bu ayi panik olup yanlis degerlendirdim, o nedenle onumuzdeki aylara odaklanmaya calisiyorum. Artik birlikte bekleriz burda ama insallah fazla uzamadan ikimiz de pozitif sonuc aliriz
Aaa hic stres yapma, bana cesaret veren inan ki doktorum oldu. Yumurtlama günlerini takp et dedi. 11, 13, 15. günler ya da 12,14,16. günler dene dedi. Yani tek günleri bir ay dene, diger cift günleri diger ay dene dedi. Hatta ovulasyon testi alayım dedim, gerek yok dedi bana. Bu sekilde takip etmen daha güvenilir dedi. Sabır ve dua işi. Cok ciddi diyorum, yuce Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Ama işte beser sasar demişler, panikliyoruz, sabırsızlasıyoruz o ayrı. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah'ım.....İnsallah
40 yasinda da oluyormus dedirtelim :))
Valla ben de doktor doktor dolastim
ne zamandir bu is nasi olur diye kelpetenle aldim doktorlarin agzindan
anca 6 ayda ogrendim
Her bir prof a 450₺ para verdim
Gereksiz test yaptiranlar mi dersin depresyona sokanlar mi dersin..
Bi tup bebek parasini bu hamilelik isi nasi olur diye ogrenmek icin harcadim 5 prof a gittim
En son ogrendigim iste daha evvelki mesajlarimdaki gibi
Burda da yaziyormus
O kadar para vermeme de gerek yokmus:))
2 aydir o sekilde deniyoruz
İnsallah olur ..
AminnnnnnKızlar inşallah bebeklerimiz yıl sonuna kadar gelirler daha fazla bekletmezler bizi
Aaa hic stres yapma, bana cesaret veren inan ki doktorum oldu. Yumurtlama günlerini takp et dedi. 11, 13, 15. günler ya da 12,14,16. günler dene dedi. Yani tek günleri bir ay dene, diger cift günleri diger ay dene dedi. Hatta ovulasyon testi alayım dedim, gerek yok dedi bana. Bu sekilde takip etmen daha güvenilir dedi. Sabır ve dua işi. Cok ciddi diyorum, yuce Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Ama işte beser sasar demişler, panikliyoruz, sabırsızlasıyoruz o ayrı. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah'ım.....
Sen 10 gun degerlendir canim garanti olsun :)Cift ya da tek gunleri bilmiyordum
Bak bir sey daha ogrendim sizden :)
Ama sadece 3 gun yeterli mi
Benim doktor 10 gun boyunca degerlerndir dedi
Sen 10 gun degerlendir canim garanti olsun :)
En son 2kasimda adet oldum döngüm 28günEn son ne zaman adet oldunuz? dongunjzzun kacinci gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?