OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

yarın çift çizgi olması lazım
2 kasım + 28 gün = 30

30-14 = 16 kasım yumurtlama gibi görünüyor..

siz değerlendirin mutlaka bu günleri
Haklısınız galiba bugün beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi demekki bugün galiba daha yapmadım testi eve gideyim yapıcam bakalım bugün ne olcak

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık

Kızlar ayın 15 İ koyu 16 sı silik çıktı sanırım bugün yumurtladım dünü değil ama bugünü değerlendirdik yarın ve öbür günü de değerlendiricez nasipse bat 30 Kasım dua edin ne olur bebeğim tutunsun bide ne zaman test yaparsam çıkar bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_1380.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
Canim benim bir bilgim yok ama konu acarsan bir bilen gorup yazar insallah

Ben bata 6 gun varken silik cikmisti canim ama gec dollenme falan olursa adet gecikmeden cikmayabilir

İki gğn kop koyu çizginin ardından bugün çizgi silikleşti koyu olan iki günü değerlendirdik sizce bugünüde değerlendirmeli miyim

Kızlar bugün 15.gün sizce çalışsam mı yarını mı beklesem ayyh bilemedim

Eklentiler

• IMG_1068.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
13'ü değerlendirdik canım, ama şimdi tereddütteyim bugünü de pas geçip yarın mı çalışsak, yarın çatlıycak gibi sanki. Ay ne zor iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…