Kizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
her bir belirtiyi hamilelik belirtisi sanan
surekli vucudunu dinleyen
2 hafta bile olsa hamilelik piskolojisini yasayan
Sonra reglin ilk gunu depresyonun dibine vuran
Bir tek ben miyim
dün çalışmalara devam edeyim o zman dedikten sonra uyuyakalmışım
Suan ben o durumdayim ama reglime 6 gun var insallah olmam :)Kizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
Bir tek ben miyim
Aaa bana cooook tanidik geldi bu yazdiklarinizKizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
Bir tek ben miyim
ben izmirdeyim burda 40 tl den başlıyo test ücretleri cnmBir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık
Kizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
Bir tek ben miyim
Hahhaah gece gece guldurdun benı kız allah hepımıze nasıp etsın amın13'ü değerlendirdik canım, ama şimdi tereddütteyim bugünü de pas geçip yarın mı çalışsak, yarın çatlıycak gibi sanki. Ay ne zor iş ya
Cnm yurt dışında yaşiyorum ve burda heryerde var her eczanede varNerden aldınız clearblue ben hiç bir yerde bulamadım
Cnm bilmiyorum türkiyede nerde olur BN yurt dişinda yaşiyorum burda kolay buluyorum sen internettenden Bi araştır istersenNerden alabilirim acaba?
İnternetten araştırın kızlar BN yurt dışında yaşiyorum burda kolay buluyorumbir arkadaşıma lazım lütfen nerden aldınız clearblue yi lütfen bulamadık
Ben de varım ben deKizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
Bir tek ben miyim
sıvı alımına dikkat ediyor musun peki ? ben de hep 7ye doğru yapıyordum ve istenilen koyuluğu yakalayamadımDün sabah akıntım geldi sevindim çift çizgi çıkcak diye ama yine hayalet çizgi offf offfya kızlar ben bu testi hep 6:30 7 gibi yapıyorum işten gelince acaba o yüzden mi silik çıkıyor geçen cumartesi erken çıktığım için işten 3gibi yaptım baya silik ama koyumsu bi çizgi çıkmıştı offf beynim error verdi yeminlen bu iş yüzünden ne zormuş arkadaş yaaa
sıvı alımına dikkat ediyor musun peki ? ben de hep 7ye doğru yapıyordum ve istenilen koyuluğu yakalayamadım
olabilir tabi bende kesin sonuç vermedi işte maalesefBen hep aksam 7.8 arası yaptım ve ne yalan söyleyim öyle sıvı alımına cok dikkat etmedim hani bi kahve vs içmişliğim oldu ama koyu çizgiyi gördüm bence saatle alakasi yok gece 22 de yapan arkadaşlarda vardı burda
Dikkat ediyorum saat 3ten sonra kesiyorum direk sıvı alımını testi yapana kadar ama yinede bi türlü olmadı şu koyuluksıvı alımına dikkat ediyor musun peki ? ben de hep 7ye doğru yapıyordum ve istenilen koyuluğu yakalayamadım
ben hafif koyuluğu görebildim bir taraftan da ateş ölçer kullanıyorum aynı günlerde ov. olduğunu gösterdi ikisi de o yüzden doğrudur diye düşünüyorumDikkat ediyorum saat 3ten sonra kesiyorum direk sıvı alımını testi yapana kadar ama yinede bi türlü olmadı şu koyuluk
Bende yakaladım hafif koyulugu ama bu yeterli değildir diye değerlendirmedik o günüben hafif koyuluğu görebildim bir taraftan da ateş ölçer kullanıyorum aynı günlerde ov. olduğunu gösterdi ikisi de o yüzden doğrudur diye düşünüyorum
basit bir ateş ölçer al Weewell Dijital Termometre var bende internetten almıştım. her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüyosun dil altından ya da vajinadan oluyor ama dil altı daha hijyenik o şekilde kullanıyorum ben. ovulasyon sonrası sıcaklığın yaklaşık 0,2-0,3 derece artıyor.Bende yakaladım hafif koyulugu ama bu yeterli değildir diye değerlendirmedik o günüateş ölçerle nasıl oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?