OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Sen ben onlar :)))) hepimizzz

Suan ben o durumdayim ama reglime 6 gun var insallah olmam :)

Aaa bana cooook tanidik geldi bu yazdiklariniz

ben izmirdeyim burda 40 tl den başlıyo test ücretleri cnm

Yalniz degilsinn canim

Dün sabah akıntım geldi sevindim çift çizgi çıkcak diye ama yine hayalet çizgi offf offf ya kızlar ben bu testi hep 6:30 7 gibi yapıyorum işten gelince acaba o yüzden mi silik çıkıyor geçen cumartesi erken çıktığım için işten 3gibi yaptım baya silik ama koyumsu bi çizgi çıkmıştı offf beynim error verdi yeminlen bu iş yüzünden ne zormuş arkadaş yaaa

Ben de varım ben de
ama regl belirtisi olduğunu varsayıyorum yine de içimden bir ses ya hamilelik belirtisiyse diyor sonra dua ediyorum öyle olmasına

sıvı alımına dikkat ediyor musun peki ? ben de hep 7ye doğru yapıyordum ve istenilen koyuluğu yakalayamadım

sıvı alımına dikkat ediyor musun peki ? ben de hep 7ye doğru yapıyordum ve istenilen koyuluğu yakalayamadım

Ben hep aksam 7.8 arası yaptım ve ne yalan söyleyim öyle sıvı alımına cok dikkat etmedim hani bi kahve vs içmişliğim oldu ama koyu çizgiyi gördüm bence saatle alakasi yok gece 22 de yapan arkadaşlarda vardı burda

ben hafif koyuluğu görebildim bir taraftan da ateş ölçer kullanıyorum aynı günlerde ov. olduğunu gösterdi ikisi de o yüzden doğrudur diye düşünüyorum
Bende yakaladım hafif koyulugu ama bu yeterli değildir diye değerlendirmedik o günü ateş ölçerle nasıl oluyor ki

Bende yakaladım hafif koyulugu ama bu yeterli değildir diye değerlendirmedik o günü ateş ölçerle nasıl oluyor ki
basit bir ateş ölçer al Weewell Dijital Termometre var bende internetten almıştım. her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüyosun dil altından ya da vajinadan oluyor ama dil altı daha hijyenik o şekilde kullanıyorum ben. ovulasyon sonrası sıcaklığın yaklaşık 0,2-0,3 derece artıyor.
Fertility Friend diye bir program var onu da telefonuna indirirsin her gün kaydediyorsun sana bir grafik çıkartıyor.
Hatta burada da Ateş ölçme yöntemi diye bir grup var oradan da inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…