OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet gecen haftaydi ama 20. Gune kadar devam edicektik sevgili doktorum oyle demisti
Ama en son 13. Gun yaptik erken birakmis olduk bu ay

Senin tabloya baktim da tebrik ediyorum
Hergunu olcmussun
evet kolay bir yöntem bence ben seviyorum şimdi ateşimin düşmemesi için dua ediyorum her ne kadar regl sivilcemi bile çıkarmış olsam da

Buyuklerimizi dusunun
Onlarla konusurken hadi niye yapmiyosunuz diyolar
Ben de diyorum: e iste takip ediyorum yumurtami test vs
Alla alla o da neymis
adet bittimi baslarsin gunasiri devam edersin diyolar
olayi cozmusler

Kahvaltini yaptin mi yavrucum gibi bir muhabbete döndü zaten bizimkisi

Hemen inceliyorum canım saol valla ne cahilmişim

Bence saat etkiliyor çünkü benim kullandığım ovu testi klavuzunda sabah erken yapılan test yanıltıcı olabilir yazıyordu. Ben genelde akşam 16:30-17:00 gibi yapıyorum, 13.günden itibaren hep koyu çıktı. 1 saat önceden de sıvı almadım

clearblue nun erken gebelik testi var dijital canım adetten 4 gün öncesine kadar sonuç veriyor yine de sabretmen ve kan testi yaptırman daha iyi olacaktır, kafan karışmasın

Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum erken gebeliklerde down sendromu ya da anomali gibi problemler olabiliyor bebekte bu yüzden devlet bu sorumlulukları almak istememiş olabilir. ha olacak diye birşey yok elbette fakat en az 1 sene daha beklemeni öneririm. ben devlette yaptırmıştım hormon testlerini o yüzden özeli bilmiyorum ama muayene bile çok pahalı geldi bana yani biraz tuzlu olur gibi

YALNIZ DEĞİLSİN CANIM

ben de burada öğrendim işte okuya okuya daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum ama artık
Ama buna üye olunmuyor ki şöyle yazıyor ne yazık ki üyelik şuanda olumlu işleme edilememiştir
Hepte bana denk gelir zatennn böyle şeyler

Bende akşam yapıyorum ama ben işten gelene kadar saat oluyor 19:00 iş yerinde yapmam sıkıntılı malesef tek bayan ben varım

bilen varsa kızlar birde birşey sormak istiyorum ya ben adet oldum ama çok kısa sürdü 3 gün falan aşırıda gelmedi umut işte kafam karıştı birşey olabilir mi hani bu üstüne görme dediğimiz durum falan

Rengi koyu ya da çok açık oluyormuş o şekilde olanların. ama hamile olup 7 ay boyunca dediğin gibi adet gören bir arkadaşım da oldu çok normal bir durum değil tabii..
test vs yapmadın mı hiç ?

Rengi koyu ya da çok açık oluyormuş o şekilde olanların. ama hamile olup 7 ay boyunca dediğin gibi adet gören bir arkadaşım da oldu çok normal bir durum değil tabii..
test vs yapmadın mı hiç ?
yapmadım canım ya açıkçası bilmem ki nadir bir durum ya hani beklim bakalım büyük ihtimal bişey yok ama, ya hamile olup adet gibi olmakta kötü vallahi

yapmadım canım ya açıkçası bilmem ki nadir bir durum ya hani beklim bakalım büyük ihtimal bişey yok ama, ya hamile olup adet gibi olmakta kötü vallahi
evet dediğin gibi belki de bir şey yoktur ama yerinde olsam test yapar negatifse doktora giderdim yine aklımda soru işareti kalmaması için normal içeride her şey diye

Benim o bennnn :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…