senin yumurtlama dönemin geçmiştir bence öyle değil mi ?Kixzlar testte cikar veya cikmaz
Siz degelendirin yazik etmeyin
Gun asiriyi birakmayin
Ben yine uyuyakaldim
senin yumurtlama dönemin geçmiştir bence öyle değil mi ?
Hic belli olmaz, insallah 13. güne kadar olan denemeler yeterli gelmiştir.Evet gecen haftaydi ama 20. Gune kadar devam edicektik sevgili doktorum oyle demisti
Ama en son 13. Gun yaptik erken birakmis olduk bu ay
Senin tabloya baktim da tebrik ediyorum
Hergunu olcmussun
evet kolay bir yöntem bence ben seviyorum şimdi ateşimin düşmemesi için dua ediyorum her ne kadar regl sivilcemi bile çıkarmış olsam daEvet gecen haftaydi ama 20. Gune kadar devam edicektik sevgili doktorum oyle demisti
Ama en son 13. Gun yaptik erken birakmis olduk bu ay
Senin tabloya baktim da tebrik ediyorum
Hergunu olcmussun
Hemen inceliyorum canım saol valla ne cahilmişimbasit bir ateş ölçer al Weewell Dijital Termometre var bende internetten almıştım. her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüyosun dil altından ya da vajinadan oluyor ama dil altı daha hijyenik o şekilde kullanıyorum ben. ovulasyon sonrası sıcaklığın yaklaşık 0,2-0,3 derece artıyor.
Fertility Friend diye bir program var onu da telefonuna indirirsin her gün kaydediyorsun sana bir grafik çıkartıyor.
Hatta burada da Ateş ölçme yöntemi diye bir grup var oradan da inceleyebilirsin.
ben de burada öğrendim işte okuya okuyaHemen inceliyorum canım saol valla ne cahilmişim
Bence saat etkiliyor çünkü benim kullandığım ovu testi klavuzunda sabah erken yapılan test yanıltıcı olabilir yazıyordu. Ben genelde akşam 16:30-17:00 gibi yapıyorum, 13.günden itibaren hep koyu çıktı. 1 saat önceden de sıvı almadımDün sabah akıntım geldi sevindim çift çizgi çıkcak diye ama yine hayalet çizgi offf offfya kızlar ben bu testi hep 6:30 7 gibi yapıyorum işten gelince acaba o yüzden mi silik çıkıyor geçen cumartesi erken çıktığım için işten 3gibi yaptım baya silik ama koyumsu bi çizgi çıkmıştı offf beynim error verdi yeminlen bu iş yüzünden ne zormuş arkadaş yaaa
clearblue nun erken gebelik testi var dijital canım adetten 4 gün öncesine kadar sonuç veriyor yine de sabretmen ve kan testi yaptırman daha iyi olacaktır, kafan karışmasınKızlar ayın 15 İ koyu 16 sı silik çıktı sanırım bugün yumurtladım dünü değil ama bugünü değerlendirdik yarın ve öbür günü de değerlendiricez nasipse bat 30 Kasım dua edin ne olur bebeğim tutunsun bide ne zaman test yaparsam çıkar bilgisi olan var mı
Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum erken gebeliklerde down sendromu ya da anomali gibi problemler olabiliyor bebekte bu yüzden devlet bu sorumlulukları almak istememiş olabilir. ha olacak diye birşey yok elbette fakat en az 1 sene daha beklemeni öneririm. ben devlette yaptırmıştım hormon testlerini o yüzden özeli bilmiyorum ama muayene bile çok pahalı geldi bana yani biraz tuzlu olur gibiBir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık
YALNIZ DEĞİLSİN CANIMKizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
her bir belirtiyi hamilelik belirtisi sanan
surekli vucudunu dinleyen
2 hafta bile olsa hamilelik piskolojisini yasayan
Sonra reglin ilk gunu depresyonun dibine vuran
Bir tek ben miyim
Ama buna üye olunmuyor kiben de burada öğrendim işte okuya okuyadaha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum ama artık
Bende akşam yapıyorum ama ben işten gelene kadar saat oluyor 19:00 iş yerinde yapmam sıkıntılı malesef tek bayan ben varımBence saat etkiliyor çünkü benim kullandığım ovu testi klavuzunda sabah erken yapılan test yanıltıcı olabilir yazıyordu. Ben genelde akşam 16:30-17:00 gibi yapıyorum, 13.günden itibaren hep koyu çıktı. 1 saat önceden de sıvı almadım
Rengi koyu ya da çok açık oluyormuş o şekilde olanların. ama hamile olup 7 ay boyunca dediğin gibi adet gören bir arkadaşım da oldu çok normal bir durum değil tabii..bilen varsa kızlar birde birşey sormak istiyorum ya ben adet oldum ama çok kısa sürdü 3 gün falan aşırıda gelmedi umut işte kafam karıştı birşey olabilir mi hani bu üstüne görme dediğimiz durum falan
yapmadım canım ya açıkçası bilmem ki nadir bir durum ya hani beklim bakalım büyük ihtimal bişey yok ama, ya hamile olup adet gibi olmakta kötü vallahiRengi koyu ya da çok açık oluyormuş o şekilde olanların. ama hamile olup 7 ay boyunca dediğin gibi adet gören bir arkadaşım da oldu çok normal bir durum değil tabii..
test vs yapmadın mı hiç ?
evet dediğin gibi belki de bir şey yoktur ama yerinde olsam test yapar negatifse doktora giderdim yine aklımda soru işareti kalmaması için normal içeride her şey diyeyapmadım canım ya açıkçası bilmem ki nadir bir durum ya hani beklim bakalım büyük ihtimal bişey yok ama, ya hamile olup adet gibi olmakta kötü vallahi
Benim o bennnn :-(Kizlar yumurtlama gunuyle reglin baslamasi arasindaki 2 hafta suresince
her bir belirtiyi hamilelik belirtisi sanan
surekli vucudunu dinleyen
2 hafta bile olsa hamilelik piskolojisini yasayan
Sonra reglin ilk gunu depresyonun dibine vuran
Bir tek ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?