test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan o kadar üzüldüm ki o yüzden yapmıyorum ovulasyonda bitti bu ay kullandım akışına bıraktım biraz çok kasmayacağımevet dediğin gibi belki de bir şey yoktur ama yerinde olsam test yapar negatifse doktora giderdim yine aklımda soru işareti kalmaması için normal içeride her şey diye
haklısın insanı çok yıpratıyortest yapmaktan olumsuz sonuç almaktan o kadar üzüldüm ki o yüzden yapmıyorum ovulasyonda bitti bu ay kullandım akışına bıraktım biraz çok kasmayacağım
sabret canım inşallah ALLAH bütükhaklısın insanı çok yıpratıyor
ben şu an bile regl olacağımı bildiğim halde o kırmızıları görünce yine hayal kırıklığı olacak çok zor çok.
Sabır
bilen varsa kızlar birde birşey sormak istiyorum ya ben adet oldum ama çok kısa sürdü 3 gün falan aşırıda gelmedi umut işte kafam karıştı birşey olabilir mi hani bu üstüne görme dediğimiz durum falan
haklı olabilirsin canım amaaan abartıyorum belkide kısmet hayırlısı nasib demekten içim çürüdübenim kanamam 1 veya 1buçuk gün sürüyor hep..
doktor önemli değil demişti
1 damla kanaması olan kadınlar bile gebe kalabiliyormuş.
üstüne görme o kadar adet kanaması gibi mi bilemiyorum.. çocuk düşer o zaman sanki
yani lekenlenme gibi bişey gibi düşünmüştüm ben üstüne görmeyi
Yok gene olmuyorAaaaa
sonra tekrar dene o zaman ilginç
İlla indirmene gerek yok cnm kndn not al ztn anlarsınYok gene olmuyorbu yazıyor direkEki Görüntüle 1912835
Aynen artık öyle yapcamİlla indirmene gerek yok cnm kndn not al ztn anlarsın
Bnm 5-6 senedr 3 gün sürüyo 4. Gün öğlen temizlenyrm ztn 3 gün normali cnm hiç takılma ona düzene girmeye çalışıyodr düzenszse ki bnmkinin saati var resmen o derecebilen varsa kızlar birde birşey sormak istiyorum ya ben adet oldum ama çok kısa sürdü 3 gün falan aşırıda gelmedi umut işte kafam karıştı birşey olabilir mi hani bu üstüne görme dediğimiz durum falan
Allah AllahYok gene olmuyorbu yazıyor direkEki Görüntüle 1912835
Öyle tabi şu bata geri sayımlar en zoru vallasabret canım inşallah ALLAH bütük
Aynen canim ben koyu cizgiyi gordugum gunu degil sonraki gunu degerlendirmistim oncesinide zaten degerlendirmistim gunasiri iliski oluyodu zatenSorumun cevabını buldum kızlar, bir doktor makalesinde..
Ovu testinde koyu çift çizgiyi görmeniz şu anlama geliyor..yumurta şuan itibariyle önümüzdeki 24-36 saat içinde çatlayacak..yani çift çizgiyi gördüğünüz gün yada ertesi gün ilişkiye girmeniz hemen hemen eşit şansa sahip..öncesinde ve sonrasında da gün aşırı ilişkiye devam etmeniz şartıyla tabi..
evet herkesin kafasında bir karışıklık var bu konuda bence hiç birimiz emin değiliz sonuçta ama zaten söylenen de gün aşırı ilişki olması önemli. sadece yum. gününü bulman 2 gün ara vercekken belki şartları zorlamaya neden olabilirSorumun cevabını buldum kızlar, bir doktor makalesinde..
Ovu testinde koyu çift çizgiyi görmeniz şu anlama geliyor..yumurta şuan itibariyle önümüzdeki 24-36 saat içinde çatlayacak..yani çift çizgiyi gördüğünüz gün yada ertesi gün ilişkiye girmeniz hemen hemen eşit şansa sahip..öncesinde ve sonrasında da gün aşırı ilişkiye devam etmeniz şartıyla tabi..
Cok gecmis olsun canim insallahNasılsınız kızlar? Ben grip oldum galiba boğazlarım çok acıyor ve göğsümü acıtan bir öksürüğüm var :/ İnşallah bebecik benimledir son 6...
geçmiş olsun canım inşallah seninledir benim de son 4 ya da 5Nasılsınız kızlar? Ben grip oldum galiba boğazlarım çok acıyor ve göğsümü acıtan bir öksürüğüm var :/ İnşallah bebecik benimledir son 6...
Canım benim 6gün sürer ve düzenlidir o yüzden kafam karıştı hayırlısıBnm 5-6 senedr 3 gün sürüyo 4. Gün öğlen temizlenyrm ztn 3 gün normali cnm hiç takılma ona düzene girmeye çalışıyodr düzenszse ki bnmkinin saati var resmen o derece
Aynn cnm hayrlısı ama 3 normal implantasyon kanaması akıntı gbi oluyomşCanım benim 6gün sürer ve düzenlidir o yüzden kafam karıştı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?