OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

evet dediğin gibi belki de bir şey yoktur ama yerinde olsam test yapar negatifse doktora giderdim yine aklımda soru işareti kalmaması için normal içeride her şey diye
test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan o kadar üzüldüm ki o yüzden yapmıyorum ovulasyonda bitti bu ay kullandım akışına bıraktım biraz çok kasmayacağım

test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan o kadar üzüldüm ki o yüzden yapmıyorum ovulasyonda bitti bu ay kullandım akışına bıraktım biraz çok kasmayacağım
haklısın insanı çok yıpratıyor
ben şu an bile regl olacağımı bildiğim halde o kırmızıları görünce yine hayal kırıklığı olacak çok zor çok.
Sabır

benim kanamam 1 veya 1buçuk gün sürüyor hep..
doktor önemli değil demişti
1 damla kanaması olan kadınlar bile gebe kalabiliyormuş.

üstüne görme o kadar adet kanaması gibi mi bilemiyorum.. çocuk düşer o zaman sanki
yani lekenlenme gibi bişey gibi düşünmüştüm ben üstüne görmeyi

haklı olabilirsin canım amaaan abartıyorum belkide kısmet hayırlısı nasib demekten içim çürüdü

Bnm 5-6 senedr 3 gün sürüyo 4. Gün öğlen temizlenyrm ztn 3 gün normali cnm hiç takılma ona düzene girmeye çalışıyodr düzenszse ki bnmkinin saati var resmen o derece

huhuuu tecrübeli arkadaşlar, forumu baya okudum ama hala tam anlayamadım..
adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmalara başlamam gerekiyor çünkü adet döngüm 25 gün..muhtemelen çoğunuzdan erken yumurtluyorum..
bu testlere de hemen adet bitiminde başlamayı düşünüyorum. gün aşırı bir çalışma gerektiği için, bu çift çizgiyi gördüğüm gün bekleme yapmam gereken güne denk gelirse, malumunuz yumurta da en fazla 24 saat canlı kalabildiğine göre, çift çizginin ertesi günü yumurtanın canlılığını kaçırma ihtimalim oluyor mu?
bilmiyorum anlatabildimmi? hiç rise atmamak için çift çizgiyi görünce de çalışma yapsak bu sefer gün aşırı olmamış olur ve sperm kalitesi düşer, doğrumuyum?
ayy ben anlamadım bu testin mantığını, kullanıp hamile kalan bi arkadaş anlatabilirmi lüfffeeenn

Sorumun cevabını buldum kızlar, bir doktor makalesinde..
Ovu testinde koyu çift çizgiyi görmeniz şu anlama geliyor..yumurta şuan itibariyle önümüzdeki 24-36 saat içinde çatlayacak..yani çift çizgiyi gördüğünüz gün yada ertesi gün ilişkiye girmeniz hemen hemen eşit şansa sahip..öncesinde ve sonrasında da gün aşırı ilişkiye devam etmeniz şartıyla tabi..

Aynen canim ben koyu cizgiyi gordugum gunu degil sonraki gunu degerlendirmistim oncesinide zaten degerlendirmistim gunasiri iliski oluyodu zaten

evet herkesin kafasında bir karışıklık var bu konuda bence hiç birimiz emin değiliz sonuçta ama zaten söylenen de gün aşırı ilişki olması önemli. sadece yum. gününü bulman 2 gün ara vercekken belki şartları zorlamaya neden olabilir

Nasılsınız kızlar? Ben grip oldum galiba boğazlarım çok acıyor ve göğsümü acıtan bir öksürüğüm var :/ İnşallah bebecik benimledir son 6...

Bnm 5-6 senedr 3 gün sürüyo 4. Gün öğlen temizlenyrm ztn 3 gün normali cnm hiç takılma ona düzene girmeye çalışıyodr düzenszse ki bnmkinin saati var resmen o derece
Canım benim 6gün sürer ve düzenlidir o yüzden kafam karıştı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…