huhuuu tecrübeli arkadaşlar, forumu baya okudum ama hala tam anlayamadım..
adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmalara başlamam gerekiyor çünkü adet döngüm 25 gün..muhtemelen çoğunuzdan erken yumurtluyorum..
bu testlere de hemen adet bitiminde başlamayı düşünüyorum. gün aşırı bir çalışma gerektiği için, bu çift çizgiyi gördüğüm gün bekleme yapmam gereken güne denk gelirse, malumunuz yumurta da en fazla 24 saat canlı kalabildiğine göre, çift çizginin ertesi günü yumurtanın canlılığını kaçırma ihtimalim oluyor mu?
bilmiyorum anlatabildimmi? hiç rise atmamak için çift çizgiyi görünce de çalışma yapsak bu sefer gün aşırı olmamış olur ve sperm kalitesi düşer, doğrumuyum?
ayy ben anlamadım bu testin mantığını, kullanıp hamile kalan bi arkadaş anlatabilirmi lüfffeeenn
Ne guzel canim hayirli olsunBen ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldim kizlar 18eylul silikti 20 eylul tam cizgiydi 22 eylulde silikti bugunlerde denedik ve su an sat a gore 10 haftalik hamileyim insallah bebisler sizinledir :)
Darisi basiniza insallah bulntisiz hamilelik gecirirsiniz insallahNe guzel canim hayirli olsun
Amin canim az az oluyo bulantilar ama sukurDarisi basiniza insallah bulntisiz hamilelik gecirirsiniz insallah
Beni mahvediyor cok kotuAmin canim az az oluyo bulantilar ama sukur
Bende cok kotuydum doktora gittim bi serum verdi bana ondan sonra duzeldim. Sen gittin mi doktora?Beni mahvediyor cok kotu
Cok gecmis olsun 3. Aydan sonra geciyo diyorlar ins gecerIki kez gittim serum aldim 11 gun iyi gidiyor sonra su icsem cikiyo az oncede hastaneden geldim doktor ytirmam dedi serumd vermedi
Hosgeldin
Benim de 25 dongum
10. Gun cift cizgi oluyor genelde
Ama doktor bi onemi yok demisti
Sende adet sonrasi 10. Gunu gecirmeyecek sekilde gun asiri deneyebilirsin
Benim yaşim 40 oldugu icin olmadi henuz
Sen gencsen senin olur
Cift cizginin hangi gune denk geldiginin onemi yok yani
Tatlım bana da genç dediğin için teşekkürler, 36 da hiç fena sayılmaz aslında dimi
Ya kilit nokta şu işte, adet bitince başlayıp gün aşırı olarak 5-6 kere ilişkiye girmek..İlişkiden sonra hemen yataktan fırlamayıp bi 15 dakika falan dinlenmek.Bunu düzenli yaptıktan sonra, ciddi bir problem yoksa elbet bir gün yakalanır bebiş.Ben böyle düşünüyorum..
Hadi hepbirlikte rastgele a dostlar
Valla KK bebek isteyen üyeleri olarak bizi topluca psikologa göndermeleri lazım
Ben bu kadar emeği egitimime verseydim simdi kesin doktor filandim yani ay ne zor işlermiş bunlaaaaar bende sevgiliyken öpüştük acaba hamile kalirmiyim diyodum bu sizofrenlik bende hep mevcutmus demekki :)))))
İlahi sabah sabah ne güldüm
Valla istemeyip de kazayla hamile kalanları, sadece 1 kere yapmıştık oldu, korunuyoduk ay nasıl oldu falan diyenleri gördükçe bu forumdaki kadınlar hakikaten şaka gibiyiz yani :)
Ama geçmiş forumlara bakarsan, bizim gibi paranoyanın zirvesinde olan arkadaşların isimlerinin altında, şuanda hep hamilelik haftası imzaları var..Dolayısıyla biz de azimle mıçıp o mermerleri deleceğuk, o kadar!!
hiç belli olmaz gelmeyen kırmızılardan umut kesilmezGuzel dileklerin icin tesekkurler sabah sabah
Soguk havalardan üsüttum heralde
Yumurtaliklarimda baya agri var
Siz de dikkat edin kendinize
Regle bir hafta var heyecan dorukta
Her ne kadar bu ayi degerlendiremesem de
Umut işte
Guzel dileklerin icin tesekkurler sabah sabah
Soguk havalardan üsüttum heralde
Yumurtaliklarimda baya agri var
Siz de dikkat edin kendinize
Regle bir hafta var heyecan dorukta
Her ne kadar bu ayi degerlendiremesem de
Umut işte
Geçmiş olsun..
Bebiş de olur inşallah arkadaşım, gönlümüze göre hepimizin..senin ilk bebek mi buarada?
Yokk be canım nerdene yaptım canım indiremiyor musun programı hala ?MucizeMiZz
Ne programiYokk be canım nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?