OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Hosgeldin
Benim de 25 dongum
10. Gun cift cizgi oluyor genelde
Ama doktor bi onemi yok demisti
Sende adet sonrasi 10. Gunu gecirmeyecek sekilde gun asiri deneyebilirsin
Benim yaşim 40 oldugu icin olmadi henuz
Sen gencsen senin olur
Cift cizginin hangi gune denk geldiginin onemi yok yani

Iki kez gittim serum aldim 11 gun iyi gidiyor sonra su icsem cikiyo az oncede hastaneden geldim doktor ytirmam dedi serumd vermedi

Tatlım bana da genç dediğin için teşekkürler, 36 da hiç fena sayılmaz aslında dimi
Ya kilit nokta şu işte, adet bitince başlayıp gün aşırı olarak 5-6 kere ilişkiye girmek..İlişkiden sonra hemen yataktan fırlamayıp bi 15 dakika falan dinlenmek.Bunu düzenli yaptıktan sonra, ciddi bir problem yoksa elbet bir gün yakalanır bebiş.Ben böyle düşünüyorum..
Hadi hepbirlikte rastgele a dostlar

Son düzenleme:

Valla KK bebek isteyen üyeleri olarak bizi topluca psikologa göndermeleri lazım
Ben bu kadar emeği egitimime verseydim simdi kesin doktor filandim yani ay ne zor işlermiş bunlaaaaar bende sevgiliyken öpüştük acaba hamile kalirmiyim diyodum bu sizofrenlik bende hep mevcutmus demekki :)))))

İlahi sabah sabah ne güldüm
Valla istemeyip de kazayla hamile kalanları, sadece 1 kere yapmıştık oldu, korunuyoduk ay nasıl oldu falan diyenleri gördükçe bu forumdaki kadınlar hakikaten şaka gibiyiz yani :)
Ama geçmiş forumlara bakarsan, bizim gibi paranoyanın zirvesinde olan arkadaşların isimlerinin altında, şuanda hep hamilelik haftası imzaları var..Dolayısıyla biz de azimle mıçıp o mermerleri deleceğuk, o kadar!!

Guzel dileklerin icin tesekkurler sabah sabah

Soguk havalardan üsüttum heralde
Yumurtaliklarimda baya agri var

Siz de dikkat edin kendinize

Regle bir hafta var heyecan dorukta
Her ne kadar bu ayi degerlendiremesem de
Umut işte

Umut işte
hiç belli olmaz gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez

benim de son 3 gün

Umut işte

Geçmiş olsun..
Bebiş de olur inşallah arkadaşım, gönlümüze göre hepimizin..senin ilk bebek mi buarada?

Geçmiş olsun..
Bebiş de olur inşallah arkadaşım, gönlümüze göre hepimizin..senin ilk bebek mi buarada?

Evet ilk denememiz olcak
ilk cocuk yani olursa tabi
Hayatta hersey gelip gecici ama anne olmanin
bu dunyada genlerinizi birakmanin önemini yeni anlayanlardanim 40 imda
20 yil okuyup meslek edinip 15 sene calistik noldu
Öldügümüzde neslimizi devam ettirecek bir varlik birakmadiktan sonra..universite sinavinda basarili olmussun neye yarar ..
İnsallah burdaki ve disaridaki herkesin dualari kabul olur biz de anneligi yasariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…