OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar merhaba konuyla alakali olur diye buraya yazmak istedim..bu ay ovulasyon testi kullanayim dedim ama beceremedim sanirim adet dongum 26 gun ben hemen adet bitimi basladim teste t cizgisi c ye yakin koyulukta pozitifi gordum bu boyle ayni tonda bi dort gun kadar daha devam etti ben testin koyulasmasini beklerken t cizgisi acildi hatta negatif gibi dunde doktora gittim ultrasonda hersey normal gorunuyo bir siknti yok ama yumurtlama veya catlama felan da yok olsa doktor derdi diye dusunuyorum iki gundur gosuglerim cok sisti ve sizliyo daha onceleride oluyodu ama bu kadar rahatsiz olmamistim neyse dedim acaba yumurtlama zamanim catlama mi var gibisinden tekrar ovulasyon testi yaptim az once simdi de otekine gore daha koyulasmis bir anlam veremedim...foto da ekledim daha anlasilir olsun diye ustteki ile alttaki arasinda iki gun var korunmuyorum ama gebelik olsa adete 12 gun kala da bu kadar erken belli olmaz sanirim..bilen ve testler konusunda tecrubeli arkadaslar bana yardimci olurmusunuz bu ne demek oluyor simdi?

Eklentiler

• 20161118_152747.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 41

adet tarihinden itibaren bugün kaçıncı günün? sanki yeni yumurtlayacaksın gibi geliyor bana..yani anca koyulaşmış, ha bugün ha yarın gibi duruyor çatlaman..

senin adet döngüne göre 11-12.günler falan çatlama olması beklenir, ama inan bana her kadının her ay yumurtlama zamanı değişiyor..stres, dış faktörler, birsürü etken var..o sebeple adet bitiminden sonra gün aşırı şekilde 5 kere falan ilişki yaşanmışsa, doğru hamleler yapılmış demektir bana göre..buda 7.günden 17.güne kadar gün aşırı ilişki demek oluyor..sağlamcı olduktan sonra bu testler de genel fikir vermesi açısından önemli bence..özetle hala yumurtan çatlamamış ve yarın falan daha koyu çizgi görebilirmişsin gibi geldi bana..çalışmaları boşlama sakın

Canim ovulasyon testiyle gebelik var diyebilmemiz icin iki cizgi esit koyulukta olmali. Son adet tarihini yazarsan daha iyi yorum yapar yardimci oluruz

Canim ovulasyon testiyle gebelik var diyebilmemiz icin iki cizgi esit koyulukta olmali. Son adet tarihini yazarsan daha iyi yorum yapar yardimci oluruz
konu açılmışken ben de şunu merak ediyorum sen ovulasyon testiyle gelebiliği öğrendiğinde ilk idrarla mı test yapmıştın yoksa yine yum. için kullanıldığı gibi mi ?

konu açılmışken ben de şunu merak ediyorum sen ovulasyon testiyle gelebiliği öğrendiğinde ilk idrarla mı test yapmıştın yoksa yine yum. için kullanıldığı gibi mi ?
Ben ovulasyon testini hep aksam saat 5 te yapmistim. Gebeligimi tahmin ettigimde de yine aksam saat 5 ti ilk idrar degildi. Hatta gebelik testinide ayni idrarla yaptim silik cizgi cikti

Kızlar ovulasyon testinde şu ikinci çizgi normalde çok mu silik çıkıyo örnek bulamadım pek bide bnm testlerde c kısmı da net değil silik duruyo baya ona mı oranlamam lazım hiç bşy anlamadım vlla kafam durdu

Canim 1. Sayfada ilk mesajda benim yumurtlama gunumdeki ovulasyon testim ordab bakabilirsin. Normal zamanda ikinci cizgi silik cikar. Foto varsa atarsan bakalim

Canim 1. Sayfada ilk mesajda benim yumurtlama gunumdeki ovulasyon testim ordab bakabilirsin. Normal zamanda ikinci cizgi silik cikar. Foto varsa atarsan bakalim
Yok cnm attım yaa :/ baktım şimdi testlerine 2si farklı mesela birinde control daha koyu diğerinde açık duruyo. Bnmkileri yeni denemeye başladım c kısmı hep açık rengi koyu değil sonuç kısmı da ondn braz açık renk yani ikisi de silik öyle diym sebebi ne acaba saat farkı mi az mı bkletiyorum anlamadım :/

Anladim canim bugun adetten sonraki 14.gunum..normaldede hep erken yumurtlama yasadigim icin testlere hemen baslamistim ama o zamanki koyuluk buna gore cok daha baskaydi giderek acilinca da yumurtladim herhalde diye dusunmustum simdi bariz negatiften tekrar pozitife gidiyo sasirdim o yuzden..

Degerlendiriyormusun bu gunleri gun asiri
Kafan karismasin sen degerlendir bosuna gecirme

Son adet tarihim 4 kasim canim evet bende oyle diye okumustum burada..iki adet donemi arasi testte koyulasmayi iki kere gorucem sanirim bir garip oldu bu ay

Hangi marka kullaniyosun belki markadandir

Hangi marka kullaniyosun belki markadandir
İnnovita internetten sipariş verdim 2 gün oldu da ztn sadece içi var kapaklı dğl yani incecik bi çubuk ama c kısmının bu kdr açık renk çıkması kafamı karıştrdı gebelik testleri de var ynnda onlrı denedm onlrın c kısmı kopkoyu

Kizlar bakin bu adet bitimi yaptigim ilk ovulasyon testi bundan daha koyusunu da goremedim zaten giderek acilmaya baslamisti en son da iste yazdigim gibi 16 kasimda negatifti

Eklentiler

• 20161118_175704.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
Yarin yapta onlarin fotosunu at bakalim cok ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…