Kizlar bu fertility friend programini yukledim
Gecen hafta persembe cift cizgiydi benim yani cuma catladiysa
Programi yukledim ayni seyleri gosteriyo
Cuma en olabilir gun diye isaretlemis
Yukleyebilenler yuklesin sevdim
Kizlar bu fertility friend programini yukledim
Saol canımBen ovulasyon testini hep aksam saat 5 te yapmistim. Gebeligimi tahmin ettigimde de yine aksam saat 5 ti ilk idrar degildi. Hatta gebelik testinide ayni idrarla yaptim silik cizgi cikti
Çok guzel bence de sen de grafiğini paylaş takip edelimKizlar bu fertility friend programini yukledim
Bu grafik bi beni kabul etmiyorum galiba hala aynı diyorÇok guzel bence de sen de grafiğini paylaş takip edelim
Normal canim. daha yumurtlamiyorsunKizlar bi bakarmisiniz. Adetimin 7,8 ve 9. Gunu. Yumurtlama daha olmamis dimi. Ama dunden daha koyu cikmasi gerekirken bugun daha silik cikmis anlamadim.
Ben bilmiyorum hic ama internet sitelerini arastirmak lazimKızlar ovukasyon testi alacam kapıda ödeme yokmu hiç ya
Tamam canim sagol cvp icinNormal canim. daha yumurtlamiyorsun
Cizgiler niye oyle yarim cikmiski acaba? Test bozuk olabilir miEki Görüntüle 1913850 kızlar bakın bi zamet bu aksam yaptm .öğle çalışma vardıbebem 6 aylık . Hamilelik olabilir mi ki. Çatlamış mi catlicak mi yumos
C ve t birbirine esit koyulukta yumurtluyo olabilirsin ama cizgilerin yarim cikmasi acaba bozuk mu test diye aklima getirdiAdetin 13 14. Günü bugün
Fotoyu erken tam koyulaşamdan cekmis olabilirm. Sonra biraz daha ko yu lasti canımCizgiler niye oyle yarim cikmiski acaba? Test bozuk olabilir mi
Dimi ben de.öyle biliorum. Yakinsa yumurtlama olur dié de. Merak ettiğim öğlen ki tutar mı acep ihtimal yüksek mi acaba . Kasiklarim da da su an bi ağrı var. .C ve t birbirine esit koyulukta yumurtluyo olabilirsin ama cizgilerin yarim cikmasi acaba bozuk mu test diye aklima getirdi
Ikiside esit koyulukta gibi yumurtluyosun galiba bu gunleri iyi degerlendir :) bu arada 6 aylik bebegin varmis hayirlisiyla buyut insallahFotoyu erken tam koyulaşamdan cekmis olabilirm. Sonra biraz daha ko yu lasti canım
24 saat icinde catlayacaktir yumurtan spermlerde o kadar canli kaliyor tutabilir yani ama gun asiri iliski yaparsan garanti olur bence. Yarinda yap test bakalimDimi ben de.öyle biliorum. Yakinsa yumurtlama olur dié de. Merak ettiğim öğlen ki tutar mı acep ihtimal yüksek mi acaba . Kasiklarim da da su an bi ağrı var. .
Sağol canım. Bebeğim için çok uğraştım da bunda öyle aman aman istemiyorum olursa güZEL olur da . Daha kiloları vermedim bu bo kaç olmasa iyi. Hayirlisi. Seninde minnakin sağlıkla gelsin .24 saat icinde catlayacaktir yumurtan spermlerde o kadar canli kaliyor tutabilir yani ama gun asiri iliski yaparsan garanti olur bence. Yarinda yap test bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?