OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar bu fertility friend programini yukledim
Gecen hafta persembe cift cizgiydi benim yani cuma catladiysa
Programi yukledim ayni seyleri gosteriyo
Cuma en olabilir gun diye isaretlemis

Yukleyebilenler yuklesin sevdim

Kizlar bu fertility friend programini yukledim
Gecen hafta persembe cift cizgiydi benim yani cuma catladiysa
Programi yukledim ayni seyleri gosteriyo
Cuma en olabilir gun diye isaretlemis

Yukleyebilenler yuklesin sevdim
Çok guzel bence de sen de grafiğini paylaş takip edelim

Kizlar bi bakarmisiniz. Adetimin 7,8 ve 9. Gunu. Yumurtlama daha olmamis dimi. Ama dunden daha koyu cikmasi gerekirken bugun daha silik cikmis anlamadim.

Eklentiler

• IMG_0356.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
kızlar bakın bi zamet bu aksam yaptm .öğle çalışma vardı bebem 6 aylık . Hamilelik olabilir mi ki. Çatlamış mi catlicak mi yumos

C ve t birbirine esit koyulukta yumurtluyo olabilirsin ama cizgilerin yarim cikmasi acaba bozuk mu test diye aklima getirdi
Dimi ben de.öyle biliorum. Yakinsa yumurtlama olur dié de. Merak ettiğim öğlen ki tutar mı acep ihtimal yüksek mi acaba . Kasiklarim da da su an bi ağrı var. .

Dimi ben de.öyle biliorum. Yakinsa yumurtlama olur dié de. Merak ettiğim öğlen ki tutar mı acep ihtimal yüksek mi acaba . Kasiklarim da da su an bi ağrı var. .
24 saat icinde catlayacaktir yumurtan spermlerde o kadar canli kaliyor tutabilir yani ama gun asiri iliski yaparsan garanti olur bence. Yarinda yap test bakalim

24 saat icinde catlayacaktir yumurtan spermlerde o kadar canli kaliyor tutabilir yani ama gun asiri iliski yaparsan garanti olur bence. Yarinda yap test bakalim
Sağol canım. Bebeğim için çok uğraştım da bunda öyle aman aman istemiyorum olursa güZEL olur da . Daha kiloları vermedim bu bo kaç olmasa iyi. Hayirlisi. Seninde minnakin sağlıkla gelsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…