Bu bi kaç aySağol canım. Bebeğim için çok uğraştım da bunda öyle aman aman istemiyorum olursa güZEL olur da . Daha kiloları vermedim bu bo kaç olmasa iyi. Hayirlisi. Seninde minnakin sağlıkla gelsin .
Amin canim sagol hayirlisi olsun insBu bi kaç ay
Eki Görüntüle 1913850 kızlar bakın bi zamet bu aksam yaptm .öğle çalışma vardıbebem 6 aylık . Hamilelik olabilir mi ki. Çatlamış mi catlicak mi yumos
YA ne bilim.ben déki biraz cahil cesaretı 9 aylik olunca yavrum da yasini bitirir die.. Bi de yaş 30 31 yanıı. . Ikinci hemen olsun bitsin çıksın aradan istiommmm.Zor olmaz mi 6 aylik bebeyle hamilelik
Cesaretinden dolayi hayran kaldim da
Kac yasindasin?
YA ne bilim.ben déki biraz cahil cesaretı 9 aylik olunca yavrum da yasini bitirir die.. Bi de yaş 30 31 yanıı. . Ikinci hemen olsun bitsin çıksın aradan istiommmm.
Bakma hala sezeryan li karnım agrio da işte ne bilim
Aynen canim t cizgisi c ile esit olmaliYumurtlama olduğunda cok mu koyu cizgi çıkmalı.bugun 9.gun
Bu arada cok sag ol canim.ins ise yarar bu ay
Bu ay 3.ayimiz olacak.teste bagli kalmayalim dedik 2 gunde bir deneme olacak.adetim 27 gumde birdi.gecen ay 23 gunde oldum.bu ay yumurtlama takibi yapmak istedimCalismalara basladiniz mi
Kızlar bende bebişimi çok yeni öğrendim. Ovu testini kullandığım 2.aydı bu ay ve çok şükür işe yaradı. Ben koyudan 2 gün önce başlayıp koyu günle beraber ve sonraki 2 günle toplamda peşpeşe 5 günü değerlendirdim bu ay. Geçen ay gün aşırı denediğimizde nasip olmadı. Bugün gündüz aklıma geldi bide ovu testi yapıyım bakalım nasıl çıkıcak dedim. İlk idrarım değildi. Gerçektende ikinci çizgi daha koyu çıktı. Ovu testininde gebeliği gösterdiğini görmüş oldum. İhtiyacı olanlara yardımı olur umarım. Ayrıca bu ay erken yumurtladım. Sat ın 10.günü yum günüydü. Üzerinden 11 gün geçince gebelik testinde silik çizgiyi gördüm yani satın 21. Günü (bat ıma 7 gün varken) bugün batıma hala 1 gün var.konu açılmışken ben de şunu merak ediyorum sen ovulasyon testiyle gelebiliği öğrendiğinde ilk idrarla mı test yapmıştın yoksa yine yum. için kullanıldığı gibi mi ?
Biraz daha koyu olmasi gerekir sanki. Yumurtlama gunundeki kadar koyu olmali yapmaya devam et koyulasabilirKızlarrr haftasonu isyerindeki gibi rahat giremiyorum yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum sadece
Dün ovulasyon testi yaptim bir deneyeyim dedim ama bu koyu mu degil mi ben emin olamadim yorumlarınız nedir ? su an bat pzt ya da salı
Evet doğru söylüyorsun ama ben yumurtlama günümde de tam.koyulugu yakalayamadigim icin iste bu bile koyu geldi :)Biraz daha koyu olmasi gerekir sanki. Yumurtlama gunundeki kadar koyu olmali yapmaya devam et koyulasabilir
Ay hadi o zaman insallah hamissindir canimEvet doğru söylüyorsun ama ben yumurtlama günümde de tam.koyulugu yakalayamadigim icin iste bu bile koyu geldi :)
Dongun kac gun canim?adetimin dokuzuncu günü sizce kaçıncı gün ovülasyon testine başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?