- 8 Kasım 2016
- 60
- 25
- 3
- 35
23 günde bir yani ekim 12y se kasım da 12 de oldum 7 gün adet oluyorum 30 a tamamlnıyor yani düzenli bnm sadece 3 ayda bir 2 gün oynar:))Dongun kac gun canim?
Insallaj canim umudum olsa da olumsuzu düşünmeye çalışıyorum yine de.. bakalim sali gunune kadar bekleyecgim :)Ay hadi o zaman insallah hamissindir canim
O zaman yarin hemen basla canim23 günde bir yani ekim 12y se kasım da 12 de oldum 7 gün adet oluyorum 30 a tamamlnıyor yani düzenli bnm sadece 3 ayda bir 2 gün oynar:))
Koyu cikmayinca yumurtladigini nerden anladin canim.benimde henuz koyulasma yok o yuzden soruyorum?Evet doğru söylüyorsun ama ben yumurtlama günümde de tam.koyulugu yakalayamadigim icin iste bu bile koyu geldi :)
O zaman yarin hemen basla canim[/QUOTE yarın rahim filmine gidiceğimama bir şey daha var koyu çizgi yumurta çatladı demek mi yani koyu çizgi olduğunda mı yoksa bir gün sonra silikleştiğindemi ilişkiye girilmeli kafam karıştı benim
arın rahim filmine gidiceğimO zaman yarin hemen basla canim
Bana sorarsan koyu ciktiginin ertesi gunu diye tavsiye ederim canimarın rahim filmine gidiceğimama bir şey daha var koyu çizgi yumurta çatladı demek mi yani koyu çizgi olduğunda mı yoksa bir gün sonra silikleştiğindemi ilişkiye girilmeli kafam karıştı benim
Suan yumurtlama durumu yok canim bu testteYani bu sekilde yumurtlama ne durumda oluyor kizlar olmak uzeremi
Canim testin kullanma talimatinda ne zaman yapman gerektigi yazar onu uygulaYumurtlamasini yakalayan herkes iki cizgiyide ayni koyulukta mi yakaliyor?birde sabah ilk idrarla yapmiyorum ben umarim dogrudur yaptigim.
Ben testimi boyle gordukten sonra ertesi gun ikisini ayni koyulukta gormustum. Yani yarin yumurtlama gunun buyuk ihtimal canim. Ama yarin siliklesirse bugun yumurtlama gunun demektirKızlar teste göre ovulasyon ne zman sizce kaç saat içinde tam koyulasir bilgilendırir misiniz
Evet ama testi yapmadan iki uc saat once sivi alimini azalt canim ben hep aksam saat 5 te yaptimCok tesekkur ederim canim..gunun her hangi bir saatinde de dedigine göre ilk idrar degildir.cok sag ol.
Tamam canim cok teşekkür ederim ben sürekli tekrarlarim artık:) 28. Günde anca bu koyulugu yakaladım şükürler olsun insallah bu ay hayirli haberler alırızBen testimi boyle gordukten sonra ertesi gun ikisini ayni koyulukta gormustum. Yani yarin yumurtlama gunun buyuk ihtimal canim. Ama yarin siliklesirse bugun yumurtlama gunun demektir
Insallah canim Allah yardimcin olsunTamam canim cok teşekkür ederim ben sürekli tekrarlarim artık:) 28. Günde anca bu koyulugu yakaladım şükürler olsun insallah bu ay hayirli haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?