OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

23 günde bir yani ekim 12y se kasım da 12 de oldum 7 gün adet oluyorum 30 a tamamlnıyor yani düzenli bnm sadece 3 ayda bir 2 gün oynar:))

Yani bu sekilde yumurtlama ne durumda oluyor kizlar olmak uzeremi

Eklentiler

• 20161120_112947-1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 36
arın rahim filmine gidiceğim ama bir şey daha var koyu çizgi yumurta çatladı demek mi yani koyu çizgi olduğunda mı yoksa bir gün sonra silikleştiğindemi ilişkiye girilmeli kafam karıştı benim
Bana sorarsan koyu ciktiginin ertesi gunu diye tavsiye ederim canim

Yumurtlamasini yakalayan herkes iki cizgiyide ayni koyulukta mi yakaliyor?birde sabah ilk idrarla yapmiyorum ben umarim dogrudur yaptigim.

Kızlar teste göre ovulasyon ne zman sizce kaç saat içinde tam koyulasir bilgilendırir misiniz

Eklentiler

• 2016-11-20 19.16.46.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar teste göre ovulasyon ne zman sizce kaç saat içinde tam koyulasir bilgilendırir misiniz
Ben testimi boyle gordukten sonra ertesi gun ikisini ayni koyulukta gormustum. Yani yarin yumurtlama gunun buyuk ihtimal canim. Ama yarin siliklesirse bugun yumurtlama gunun demektir

Cok tesekkur ederim canim..gunun her hangi bir saatinde de dedigine göre ilk idrar degildir.cok sag ol.

Ben testimi boyle gordukten sonra ertesi gun ikisini ayni koyulukta gormustum. Yani yarin yumurtlama gunun buyuk ihtimal canim. Ama yarin siliklesirse bugun yumurtlama gunun demektir
Tamam canim cok teşekkür ederim ben sürekli tekrarlarim artık:) 28. Günde anca bu koyulugu yakaladım şükürler olsun insallah bu ay hayirli haberler alırız

F Frkzhd ve ferishhh kizlar bir bakarmisiniz? Gecen ay ilkkez kullandim ovu ama hic koyu gorememistim sozde bu ay yapmama karari almistim ama kasiklarimda agri hissedince bi bakayim dedim .

Sizce bendeki durum ne?
Bu arada dongum 28 gun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…