Canim bu aksam yumurtluyorsun teste goreF Frkzhd veferishhh kizlar bir bakarmisiniz? Gecen ay ilkkez kullandim ovu ama hic koyu gorememistim sozde bu ay yapmama karari almistim ama kasiklarimda agri hissedince bi bakayim dedim .
Sizce bendeki durum ne?
Bu arada dongum 28 gun.
Eki Görüntüle 1914349
Canim bu aksam yumurtluyorsun teste gore
Rica ederim canim yarin aksamda iliski olsun bence nasilsa yumurtalar canli kalacakYarin yine yapayim bakalim siliklesme olacak mi?
Bu sabah birliktelik olmustu onla idare etsin artik yumurtacik tabi catlarsa .
Tesekkur ederim canim .
Rica ederim canim yarin aksamda iliski olsun bence nasilsa yumurtalar canli kalacak
Cok tesekkur ederim canim..gunun her hangi bir saatinde de dedigine göre ilk idrar degildir.cok sag ol.
Kızlar bende bebişimi çok yeni öğrendim. Ovu testini kullandığım 2.aydı bu ay ve çok şükür işe yaradı. Ben koyudan 2 gün önce başlayıp koyu günle beraber ve sonraki 2 günle toplamda peşpeşe 5 günü değerlendirdim bu ay. Geçen ay gün aşırı denediğimizde nasip olmadı. Bugün gündüz aklıma geldi bide ovu testi yapıyım bakalım nasıl çıkıcak dedim. İlk idrarım değildi. Gerçektende ikinci çizgi daha koyu çıktı. Ovu testininde gebeliği gösterdiğini görmüş oldum. İhtiyacı olanlara yardımı olur umarım. Ayrıca bu ay erken yumurtladım. Sat ın 10.günü yum günüydü. Üzerinden 11 gün geçince gebelik testinde silik çizgiyi gördüm yani satın 21. Günü (bat ıma 7 gün varken) bugün batıma hala 1 gün var.
Not: Yazdığım gebeliğin çok erken öğrenilebileceği anlamına gelmesin. Ben olması gereknden 4-5 gün kadar erken yumurtladığım için bu kadar erken öğrenebildim. Yoksa diğer ay gibi sat ımın 14. Veya 15. günü yumurtlasaydım reglime 1-2 gün kala anca öğrenebilirdim.
Kızlar bi bakarmısınız. Testler bu şekilde incir kürünü yapıyorum sağ kasığımdada fena bi ağrı var bugün
Ates olcme yontemini de kullaniyordum ayni zamanda koyulasmanin hafif oldugu donem ates yonteminin gösterdiği yumurtlama günüyle ayni oldu yani dogrulama gibi oldu benim icinKoyu cikmayinca yumurtladigini nerden anladin canim.benimde henuz koyulasma yok o yuzden soruyorum?
Ates olcme yontemini de kullaniyordum ayni zamanda koyulasmanin hafif oldugu donem ates yonteminin gösterdiği yumurtlama günüyle ayni oldu yani dogrulama gibi oldu benim icin
13 kasımda başlamıştı bat bugün 8.günEvet koyulasir yarin oburgun
Bugun kacinci gun adetinin ilk gununden
Dongun nedir
13 kasımda başlamıştı bat bugün 8.gün
Benim grafigim bu sekilde, ov testiyle kendimce koyu gördüğüm gün 16. gündü. ates ile de 17. gun olarak gosteriyor.Kac oluyodu ates yumurta gununde
Aminn canimm dua istiyorum senden bunu okuyunca bile ismen dua eder misin hamislerin duası kabul olurInsallah canim Allah yardimcin olsun
Ettim canimAminn canimm dua istiyorum senden bunu okuyunca bile ismen dua eder misin hamislerin duası kabul olur
Allah razı olsunnn canimmm bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin❣Ettim canim
Canım 16. Gün yeterli koyulukta. Yani bundan ortalama 24-36 saat içinde yum çatlayacak ve işlevini yitirecek. Ben koyu gördüğüm günün akşamı uyuya kalınca sabah kaçırmayayım diye değerlendirmiştim. Bnce bu sabahı değerlendir derim.F Frkzhd veferishhh kizlar bir bakarmisiniz? Gecen ay ilkkez kullandim ovu ama hic koyu gorememistim sozde bu ay yapmama karari almistim ama kasiklarimda agri hissedince bi bakayim dedim .
Sizce bendeki durum ne?
Bu arada dongum 28 gun.
Eki Görüntüle 1914349
Hayr canım arada atladığımız gün yoktu. Sonrasındada oldu elbet ama hiç dikkat etmedim ne, ne zaman oldu diye. Zaten koyudan 11 gün sonra öğrendiğim için yum günü döllenme olduğuna neredeyse eminim. 11 gün idrarda çıkması için gerekli süre çünkü. Ayrıca burda herkes 48 saat diyo ama yanlış bi bilgi, spermler 3 ile max 5 gün kadar yaşayabiliyor. Tabi sağlıklı ve normal bi bünyede. Bide ben gün aşırıya inanmıyorum. Milyonlarca spermden mutlaka sağlıklı üretilenleri olur peşpeşede olsa.Merhaba tebrikler ne guzel
Yani cift cizgiden 2 gun once
cift cizgi gunu
ve 2 gun sonrasini
her gun mu degerlendirdiniz
arada atladiginiz gun var mi?
Sonrasinda hic bir sey olmadimi yani?
Sadece bu 5 gun gebelik icin yeterli mi
Gun asiri bende de olmuyo da ben de senin sistemi mi denesem belki de spermler bizim gibi ciftlerde 48 saat yasamiyordur gibi sorular kafama takiliyor
Ama dr gunasiri dedi diye bozmuyodum
Bnde 30 lu aldım gecen ay ilk kez. Bu ikinci aydı kullandığım. Çokta memnun kaldım. Çok şükürki vesile oldu gebe kalmamda. İnşallah seninde işşne yarar canım.Kizlar ben internetten laboquick 30 adet ovulasyon testi aldim ilk defa ovulasyon testi deniycem bi de herkesten duyduydugum pre-seed jel siparis ettim yarin gelcekler ikisini birlikte kullancam bakalim bu ay
Laboquick ovulasyon testi nasil iyi mi acaba yanlis falan gostermiyo dimi ? Kullanan varsa yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?