OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Merhaba tebrikler ne guzel
Yani cift cizgiden 2 gun once
cift cizgi gunu
ve 2 gun sonrasini
her gun mu degerlendirdiniz
arada atladiginiz gun var mi?

Sonrasinda hic bir sey olmadimi yani?
Sadece bu 5 gun gebelik icin yeterli mi

Gun asiri bende de olmuyo da ben de senin sistemi mi denesem belki de spermler bizim gibi ciftlerde 48 saat yasamiyordur gibi sorular kafama takiliyor
Ama dr gunasiri dedi diye bozmuyodum

Kızlar bi bakarmısınız. Testler bu şekilde incir kürünü yapıyorum sağ kasığımdada fena bi ağrı var bugün

Eklentiler

• IMG_6426.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 41
Koyu cikmayinca yumurtladigini nerden anladin canim.benimde henuz koyulasma yok o yuzden soruyorum?
Ates olcme yontemini de kullaniyordum ayni zamanda koyulasmanin hafif oldugu donem ates yonteminin gösterdiği yumurtlama günüyle ayni oldu yani dogrulama gibi oldu benim icin

Kac oluyodu ates yumurta gununde
Benim grafigim bu sekilde, ov testiyle kendimce koyu gördüğüm gün 16. gündü. ates ile de 17. gun olarak gosteriyor.
Bir de bu dereceler herkesin farkli olabiliyor. yani benim normal bazal vucut sicakligim 36larda olurken baskasininki 36.5larda gezebilir o yuzden gunden gune değişen kendi grafigin önemli

Eklentiler

• Screenshot_20161120-212716.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar ben internetten laboquick 30 adet ovulasyon testi aldim ilk defa ovulasyon testi deniycem bi de herkesten duyduydugum pre-seed jel siparis ettim yarin gelcekler ikisini birlikte kullancam bakalim bu ay

Laboquick ovulasyon testi nasil iyi mi acaba yanlis falan gostermiyo dimi ? Kullanan varsa yazabilir mi

Canım 16. Gün yeterli koyulukta. Yani bundan ortalama 24-36 saat içinde yum çatlayacak ve işlevini yitirecek. Ben koyu gördüğüm günün akşamı uyuya kalınca sabah kaçırmayayım diye değerlendirmiştim. Bnce bu sabahı değerlendir derim.

Hayr canım arada atladığımız gün yoktu. Sonrasındada oldu elbet ama hiç dikkat etmedim ne, ne zaman oldu diye. Zaten koyudan 11 gün sonra öğrendiğim için yum günü döllenme olduğuna neredeyse eminim. 11 gün idrarda çıkması için gerekli süre çünkü. Ayrıca burda herkes 48 saat diyo ama yanlış bi bilgi, spermler 3 ile max 5 gün kadar yaşayabiliyor. Tabi sağlıklı ve normal bi bünyede. Bide ben gün aşırıya inanmıyorum. Milyonlarca spermden mutlaka sağlıklı üretilenleri olur peşpeşede olsa.

Bnde 30 lu aldım gecen ay ilk kez. Bu ikinci aydı kullandığım. Çokta memnun kaldım. Çok şükürki vesile oldu gebe kalmamda. İnşallah seninde işşne yarar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…