Ben kullandum canim gayet memnundumKizlar ben internetten laboquick 30 adet ovulasyon testi aldim ilk defa ovulasyon testi deniycem bi de herkesten duyduydugum pre-seed jel siparis ettim yarin gelcekler ikisini birlikte kullancam bakalim bu ay
Laboquick ovulasyon testi nasil iyi mi acaba yanlis falan gostermiyo dimi ? Kullanan varsa yazabilir mi
Canım 16. Gün yeterli koyulukta. Yani bundan ortalama 24-36 saat içinde yum çatlayacak ve işlevini yitirecek. Ben koyu gördüğüm günün akşamı uyuya kalınca sabah kaçırmayayım diye değerlendirmiştim. Bnce bu sabahı değerlendir derim.
Hayr canım arada atladığımız gün yoktu. Sonrasındada oldu elbet ama hiç dikkat etmedim ne, ne zaman oldu diye. Zaten koyudan 11 gün sonra öğrendiğim için yum günü döllenme olduğuna neredeyse eminim. 11 gün idrarda çıkması için gerekli süre çünkü. Ayrıca burda herkes 48 saat diyo ama yanlış bi bilgi, spermler 3 ile max 5 gün kadar yaşayabiliyor. Tabi sağlıklı ve normal bi bünyede. Bide ben gün aşırıya inanmıyorum. Milyonlarca spermden mutlaka sağlıklı üretilenleri olur peşpeşede olsa.
Bnde 30 lu aldım gecen ay ilk kez. Bu ikinci aydı kullandığım. Çokta memnun kaldım. Çok şükürki vesile oldu gebe kalmamda. İnşallah seninde işşne yarar
Canım onu okudum o yüzden bu sabahı dedim yani sen akşm 8 gibi testi yapmışsın. Şuan gece yarısı nerdeyse. Yani sen önündeki ortalama 8 saat içinde değerlendirmeye çalış. Sabah 8 e kadar yani. Yarın akşamı beklersen yum çatlamış ve akşam saat 8 de 24 saat zaten geçmiş olur.Tesekkur ederimm canimm ben bu sabahi degerlendirmistim olmadi yarin sabahida degerlendireyim. Yoksa aksamini mi degerlendireyim ? Sence...
Kesinlikle katiliyorum bende 9 uncu gun ikinci cizgiyi ince gordum ve basladi calismalar 10 gun biraz daha koyulasti 11 gun tam koyuydu 9, 10, 11, 12, 13, 14 gunler araliksiz devam ettik arkadasim oyle tavsiye etti banada milyonlarca spermden illa bitanesi canli kalir diyordu o da zaten lazim olanda bir tane sakin ara verme dedi ve oyle tutturduk cok sukur.Canım 16. Gün yeterli koyulukta. Yani bundan ortalama 24-36 saat içinde yum çatlayacak ve işlevini yitirecek. Ben koyu gördüğüm günün akşamı uyuya kalınca sabah kaçırmayayım diye değerlendirmiştim. Bnce bu sabahı değerlendir derim.
Hayr canım arada atladığımız gün yoktu. Sonrasındada oldu elbet ama hiç dikkat etmedim ne, ne zaman oldu diye. Zaten koyudan 11 gün sonra öğrendiğim için yum günü döllenme olduğuna neredeyse eminim. 11 gün idrarda çıkması için gerekli süre çünkü. Ayrıca burda herkes 48 saat diyo ama yanlış bi bilgi, spermler 3 ile max 5 gün kadar yaşayabiliyor. Tabi sağlıklı ve normal bi bünyede. Bide ben gün aşırıya inanmıyorum. Milyonlarca spermden mutlaka sağlıklı üretilenleri olur peşpeşede olsa.
Anladim canim cok sagol dedigin gibi yapcam insallah bu ay tutarŞimdi bi gün sölerim, bakarsın aksilikya o günden önce yum yaşamış olursun bütün testler ha yakaladım ha yakalıycam diye heba olur. Reglin ilk günü 1 olsun üzerine say diyelimki 7. günde bitti reglin 3 gün daha bekle yani reglinin 10. günü olur ortalama o günlerde başla bnce. Benm döngüm 28 gün. Mayısta gebe kaldım 21. Gün yum yaşamışım. Geçen ay ovude 13. Gün yum oldu. Bu ay ovude 11. Gün yum oldu. Anlayacağın aynı bünye bile kendi kendine farklı zamanlarda yum olabiliyo.
Canım onu okudum o yüzden bu sabahı dedim yani sen akşm 8 gibi testi yapmışsın. Şuan gece yarısı nerdeyse. Yani sen önündeki ortalama 8 saat içinde değerlendirmeye çalış. Sabah 8 e kadar yani. Yarın akşamı beklersen yum çatlamış ve akşam saat 8 de 24 saat zaten geçmiş olur.
Merhaba ben 24 günde bir düzenli adet oluyorum 12. gün mü yumurtlama günüm oluyor yardımcı olur musunuz?
Yani adet sonrası hemen hamile kaldım diyenler gibi :) gerçi benim adetim 2.3 gün sürer8. 9 gün canım muhtemelen
ne güzel sabahtan güzel bir haber :) darısı bizlere inşallah tez zamanda... nedense bana imkansız gibi geliyorKızlar günaydın, ben hamile oldugumu gecen hafta öğrendim ve elimde fazla hem ovu testi hem gebelk testi vardı merakımdan ikisinide aynı idrarla yaptım, gerçekten ovu testi erken hamilelik gösterebilr bilginiz olsun
valla canım bana da imkansız gelmeye başlamıştı ama umudumu kestiğim an gördüm çizgiyi hiç umutsuzluğa kapılma Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinlene güzel sabahtan güzel bir haber :) darısı bizlere inşallah tez zamanda... nedense bana imkansız gibi geliyordua edin ne olur bizlere
haklısınız, belirti olarak ne yaşadınız?Ve arkadaşlar bu ay sadece 2 kere deneme yaptık, bende ovu testiyle hazılandım, yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün önce yaptık, başka yok, yani öyle çok kendinizi yormayın Allah ne zaman nasip ederse ozamn olur
Ben de kasık agrisindan suphelenip
ovulasyon testiyle baktim
yine hayalet cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?