OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ben hiç belirti yaşamadım canım bu ay, hamile değilken bile daha çok belirti yaşıyodum dündü batım 3-4 gündür adet agrısı gibi kasık agrım var okadar canım
Allahım keik emucize olsa bende hamile olsam keşke sizde sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah :))

Kac yasindaydin
Nerde yaptiricaksin asilamayi
Ben de ocak gibi gideyim diyorum ama bana direk tüp dedi dr yaşimdan dolayi asilama olmaz dedi

dokuz eylül üniversitesi düşünüyorum... prof ömer erbil doğan
kusura bakmayın eksik cevap yazmışım :))) 31 yaşındayım. ben daha önce miyom ameliyatı oldum haziran ayında. ömer hoca yı istedim ameliyatımda. izmir de yaşıyorum... maalesef sol yumurtamı kaybettim çünkü miyomum yumurtalığımdaymış. ondan sonra da aşılama için gittim ama yapmadılar hiç bir tedavi ilaç gerek görmediler. diğer yumurtamdan doğal yolla gebe kalmam bekleniyor... ocak ayına kadar bekle olmazsa bişeyler yaparız denildi ama doğal gebelikten yana doktorum. ocak ayında kontrole gideceğim. şu an doğal yolla gebe kalmam için her şey olağan... ama işte rabbimin iznini bekliyoruz

en son dayanamayıp aşılama için başvurduğumda folik asit önerdiler dokuz eylül üniversitesinden... bugüne kadar hiç bir hormn ilacı vs kullanmadım... dua istiyorum arkadaşlar ameliyat olduğumda dahi maşallah annem iyi beslemiş beni herkese kan ilacı verilirken bana sadece ağrı kesici verildi taburcu olduğumda ( dua istiyorum sizlerden bütün bunlara rağmen imkansız gibi geliyor gebelik... keşke gebe kalabilsem sağlıkla

Ben yumurtlayamıyorum galiba adetimden beri yapıyorum şu testi hep hayalet hep hayalet şimdi yaptım gene aynı

ben akşam iş çıkışı yaptığım testler böyle çıkıyor ki yumurtlamamı yakaladığım gün sabah on gibi çooook koyu çıkmıştı akşamda koyu çıkmıştı ama sabahki kadar yoğun koyu değildi... yani bu saatlerde yapılan testle akşam yapılan test farklı çıkıyor bilginiz olsun...bence içiniz rahat edecekse bir kontrole gidin ne olur ne olmaz...

Gercekten mii sadece iki denemeyle... Vallahi ben de cok inaniyorum yeterbki Rabbim ol desin. Bu soyledikleriniz neden bilmem icime su serpti, en azindan aman bu gun olmasi kacti stresi cekmeyelim bari.. Hayirli ugurlubolsun bu arada

Peki hic kasik agrisi yada akintin oldu mu yumurtlamaya dair bi belirti bu ay? Belki yumurtladin ama testte yakalayamadin
benim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderin

benim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderin
Bende de henüz çatlama olgunluğuna erişmemiş gözüküyordu testlerde ama doktora gittiğimde çatlamış dedi. Hiç o koyu çizgiyi görememiştim :) Bu ay gebelik olmadı ama hayırlısı olsun.

valla bugün her şeyden umudum kesik artık bırakıcam bu işleri çok yoruldum bunaldım her şeyden sanırım depresyona giriyorum

valla bugün her şeyden umudum kesik artık bırakıcam bu işleri çok yoruldum bunaldım her şeyden sanırım depresyona giriyorum
bırakınca takmayınca olur diyorlar ya ne güzel olur senin de öyle olsa
benim de artık kadın doğumcudan çok psikologa ihtiyacım var sanırım..

Gercekten mii sadece iki denemeyle... Vallahi ben de cok inaniyorum yeterbki Rabbim ol desin. Bu soyledikleriniz neden bilmem icime su serpti, en azindan aman bu gun olmasi kacti stresi cekmeyelim bari.. Hayirli ugurlubolsun bu arada
aynen canım stres yapma, olacagı varsa kaderinde varsa bir şekilde Allah denk getiriyor zaten, ben birde bu ay kendime uğraş buldum diyete verdim kendimi unutmaya calıstım gercektende aklım onda yoğun olmayıncamı bilmem oldu bu ay, inşallah canım en yakın zamanda kavusursun sende bebişine, teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…