ben hiç belirti yaşamadım canım bu ay, hamile değilken bile daha çok belirti yaşıyodumhaklısınız, belirti olarak ne yaşadınız?
Allahım keik emucize olsa bende hamile olsam keşkeben hiç belirti yaşamadım canım bu ay, hamile değilken bile daha çok belirti yaşıyodumdündü batım 3-4 gündür adet agrısı gibi kasık agrım var okadar canım
hahah valla ben artık saldım galiba kendimi çünkü olmuyor yani doktorun bana verdiği süre ocak ayına kadar bekle bekleyip aşılamaya gideceğim galiba nedense hep böyle tek kalıcak gibi hissediyorum kendimi... bu aydanda umudum yok. ovülasyon testine göre iki üç kere ilişkiye girdik ama bata 9 gün var hiç bir belirtim yok kendimi hiç mi hiç hamile hissetmiyorum ((
dokuz eylül üniversitesi düşünüyorum... prof ömer erbil doğanKac yasindaydin
Nerde yaptiricaksin asilamayi
Ben de ocak gibi gideyim diyorum ama bana direk tüp dedi dr yaşimdan dolayi asilama olmaz dedi
kusura bakmayın eksik cevap yazmışım :))) 31 yaşındayım. ben daha önce miyom ameliyatı oldum haziran ayında. ömer hoca yı istedim ameliyatımda. izmir de yaşıyorum... maalesef sol yumurtamı kaybettim çünkü miyomum yumurtalığımdaymış. ondan sonra da aşılama için gittim ama yapmadılar hiç bir tedavi ilaç gerek görmediler. diğer yumurtamdan doğal yolla gebe kalmam bekleniyor... ocak ayına kadar bekle olmazsa bişeyler yaparız denildi ama doğal gebelikten yana doktorum. ocak ayında kontrole gideceğim. şu an doğal yolla gebe kalmam için her şey olağan... ama işte rabbimin iznini bekliyoruzdokuz eylül üniversitesi düşünüyorum... prof ömer erbil doğan
bu ilk idrar mı?Eki Görüntüle 1914597 Ben yumurtlayamıyorum galibaadetimden beri yapıyorum şu testi hep hayalet hep hayalet şimdi yaptım gene aynı
Adet dongun kac gun canim? Ve bu kacinci gunun?Eki Görüntüle 1914597 Ben yumurtlayamıyorum galibaadetimden beri yapıyorum şu testi hep hayalet hep hayalet şimdi yaptım gene aynı
Hayır canım degil normalde hep 19:00 gibi yapıyordum işte olduğum için bu seferde sabah yapayım dedim ama yine aynı yine aynıbu ilk idrar mı?
28gunde bir ve bugün 20.gün ve ben hala yumurtlamadım sanırsamAdet dongun kac gun canim? Ve bu kacinci gunun?
hormon testi vs yaptırmış mıydın yumurtlama ile ilgili bir problem var mıydı bildiğin ?28gunde bir ve bugün 20.gün ve ben hala yumurtlamadım sanırsam
Peki hic kasik agrisi yada akintin oldu mu yumurtlamaya dair bi belirti bu ay? Belki yumurtladin ama testte yakalayamadin28gunde bir ve bugün 20.gün ve ben hala yumurtlamadım sanırsam
Gercekten mii sadece iki denemeyle... Vallahi ben de cok inaniyorum yeterbki Rabbim ol desin. Bu soyledikleriniz neden bilmem icime su serpti, en azindan aman bu gun olmasi kacti stresi cekmeyelim bari.. Hayirli ugurlubolsun bu aradaVe arkadaşlar bu ay sadece 2 kere deneme yaptık, bende ovu testiyle hazılandım, yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün önce yaptık, başka yok, yani öyle çok kendinizi yormayın Allah ne zaman nasip ederse ozamn olur
benim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderinPeki hic kasik agrisi yada akintin oldu mu yumurtlamaya dair bi belirti bu ay? Belki yumurtladin ama testte yakalayamadin
Bende de henüz çatlama olgunluğuna erişmemiş gözüküyordu testlerde ama doktora gittiğimde çatlamış dedi. Hiç o koyu çizgiyi görememiştim :) Bu ay gebelik olmadı ama hayırlısı olsun.benim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderin
bırakınca takmayınca olur diyorlar ya ne güzel olur senin de öyle olsavalla bugün her şeyden umudum kesik artık bırakıcam bu işleri çok yoruldum bunaldım her şeyden sanırım depresyona giriyorum
aynen canım stres yapma, olacagı varsa kaderinde varsa bir şekilde Allah denk getiriyor zaten, ben birde bu ay kendime uğraş buldum diyete verdim kendimi unutmaya calıstım gercektende aklım onda yoğun olmayıncamı bilmem oldu bu ay, inşallah canım en yakın zamanda kavusursun sende bebişine, teşekkür ederim bu arada
Gercekten mii sadece iki denemeyle... Vallahi ben de cok inaniyorum yeterbki Rabbim ol desin. Bu soyledikleriniz neden bilmem icime su serpti, en azindan aman bu gun olmasi kacti stresi cekmeyelim bari.. Hayirli ugurlubolsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?