OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

hormon testi vs yaptırmış mıydın yumurtlama ile ilgili bir problem var mıydı bildiğin ?
Yaptırdım canım yumurtalıklarımda fln sorun yok dedi doktor
Aynen çok fark oluyor bende çözemedim ama 13unde bundan biraz daha koyuydu ama c deki gibi koyu değildi acaba o gün mü yumurtladım diye düşünüyorum
Peki hic kasik agrisi yada akintin oldu mu yumurtlamaya dair bi belirti bu ay? Belki yumurtladin ama testte yakalayamadin
16.gün hafif kasıklarım ağırdı ama test yaptım oda silik çıktı
benim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderin
Alcam bakalım randevu ama işten sıkıntılıyım izin vermiyolar pek
Bende de henüz çatlama olgunluğuna erişmemiş gözüküyordu testlerde ama doktora gittiğimde çatlamış dedi. Hiç o koyu çizgiyi görememiştim :) Bu ay gebelik olmadı ama hayırlısı olsun.
İşin kötü tarafı eşim artık dalgaya vurmaya başladı bi yumurtlayamadın diye
valla bugün her şeyden umudum kesik artık bırakıcam bu işleri çok yoruldum bunaldım her şeyden sanırım depresyona giriyorum
Bende galiba

Canım benim bu ay koyudan sonra sabahki değerlendirmeden sonra bende testi yaptığımda aynen böle silikleşmişti ve çok şükür tutmuş. İnşallah seninde tutar ve mucizen sana tutunur inşallah içini ferah tut, stres yapmamaya çalış, çok fazla düşünmeye çalışma, akışına bırak ve bol bol dua et. Gerisi rabbimin takdiri

Kizlar adetimin altinci gunu bugun..yarin basliyorum testleri yapmaya..sabah aksam mi yapayim ve hangi saatlerde yapayim? Tavsiye verirmisiniz..

inşallah tutar inşallahh dua edelim karşılıklı

İnsallah canimm saglikli bir sekilde tutunur bebislerimiz,dua etmez miyim herkese ediyorum.

İnsallahh canim saglikli bir sekilde gelir bebislerimizz bakalim hayirlisi Allahtann, cook coook tesekkur ederim ilgin icin.

İnsallah canimm saglikli bir sekilde tutunur bebislerimiz,dua etmez miyim herkese ediyorum.

İnsallahh canim saglikli bir sekilde gelir bebislerimizz bakalim hayirlisi Allahtann, cook coook tesekkur ederim ilgin icin.
Ne demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayet

3 aralik adet gunum ama canim ben adetim gecerse test yapmayi dusunuyorum gecen ay adetim gecikti testler negatif kan verdim negatif mahvolmustum stresten ama onda hic ovuda cift cizgi gormemistim adetim olasiya orta koyulukta bi cift cizgi vardi 10 gun gecikti bu ay cift kipkirmizi cizgiyi gorunce gecen ay yumurtlama olmamis dedim kendimce relax olucam canim kasma yook duama devamm.
Ne demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayet

burda ne kadar çok benden var bizde sadece koyu çizgiyi gördüğümüz gün çalışma yaptık ve sonrası olmadı maalesef eşim rahatsızlandı.. şimdi bat 9. bu ay olursa mucize olur... ama olmayacak biliyorum şu an kendimi hiç mi hiç hamile hissetmiyorum... umutlar aralık ayına

Ben de bu ay artık 3. günü gidip hormon testi yaptırcam eşim de sperm testi.. doktorumu değiştirdim ve Nisan'dan beri korunmadığımızı söyledim ( Aslında Haziran'dan beri) ve o da ultrasonda her şeyin normal olduğunu bir de hormon ve sperm testine bakmamız gerektiğini söyledi. bugün yarın regl zamanım.
bir de dün akşam eşim maç izlemeye gitti, evde tek klınca iyice herşey üstüme geldi sanki canım çok sıkkındı gelince eşime patladım biraz gereksiz yere sonra ağlamaya başladım sinirlerim çok yıprandı şu kısa sürede. Kendime yeni bir uğraş bulmam gerekiyor sanırım

valla hiç sormayın :) aynen bende :) gidip annemlere zeytin topladım bu hafta her şeyi unuttum. iş yerinde iznim olsa kendimi zeytin ağaçlarına adayacağım :) öyl eiyi oldu ki ama bugün iş başı yaptım ve takıntılarıma kaldığım yerden başlıyorum...

Aynen haftasonu bi nebzede unutabiliyorsun ama iş başına geçince sil baştan tekrar başlıyor

o zaman sen de benim gibi yumurtlayıp tam koyuluğu göremeyenlerdensin eğer imkanın varsa bir sonraki ay hafif koyulukta git doktora çatlamış mı diye kesin sonuç en azından

o zaman sen de benim gibi yumurtlayıp tam koyuluğu göremeyenlerdensin eğer imkanın varsa bir sonraki ay hafif koyulukta git doktora çatlamış mı diye kesin sonuç en azından
Galiba aynen ya 13. Gun yada 16.gun yumurtladım sanırsam ama o günleri boş geçirmedim Allah'tan ama bu ay ben olumsuzum sanki ne bilim hiç olcakmis gibi gelmiyor zaten bata kaldı 8gün bu saatten sonrada yumurtlamam herhalde ne bilim

aynen düzenli adet oluyorsan tahlillerinde vs de bir sorun yoksa ben de son 8 günde yumurtlayacağını sanmıyorum.
belli mi olur sen hala yumurtladım mı oldu mu olmadı mı derken bir bakmışsın hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…