- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- 303
Yaptırdım canım yumurtalıklarımda fln sorun yok dedi doktorhormon testi vs yaptırmış mıydın yumurtlama ile ilgili bir problem var mıydı bildiğin ?
Aynen çok fark oluyor bende çözemedim ama 13unde bundan biraz daha koyuydu ama c deki gibi koyu değildi acaba o gün mü yumurtladım diye düşünüyorumben akşam iş çıkışı yaptığım testler böyle çıkıyor ki yumurtlamamı yakaladığım gün sabah on gibi çooook koyu çıkmıştı akşamda koyu çıkmıştı ama sabahki kadar yoğun koyu değildi... yani bu saatlerde yapılan testle akşam yapılan test farklı çıkıyor bilginiz olsun...bence içiniz rahat edecekse bir kontrole gidin ne olur ne olmaz...
16.gün hafif kasıklarım ağırdı ama test yaptım oda silik çıktıPeki hic kasik agrisi yada akintin oldu mu yumurtlamaya dair bi belirti bu ay? Belki yumurtladin ama testte yakalayamadin
Alcam bakalım randevu ama işten sıkıntılıyım izin vermiyolar pekbenim bir arkadaşım bu testlere göre yumurtladı ama doktora gittiki yumurtası çatlamamıştı henüz.... aslında testlere çok güvenmemek lazım... içinizdeki şüpheyi doktorla giderin
İşin kötü tarafı eşim artık dalgaya vurmaya başladı bi yumurtlayamadın diyeBende de henüz çatlama olgunluğuna erişmemiş gözüküyordu testlerde ama doktora gittiğimde çatlamış dedi. Hiç o koyu çizgiyi görememiştim :) Bu ay gebelik olmadı ama hayırlısı olsun.
Bende galibavalla bugün her şeyden umudum kesik artık bırakıcam bu işleri çok yoruldum bunaldım her şeyden sanırım depresyona giriyorum
inşallah tutar inşallahh dua edelim karşılıklıGunaydinnn kizlarrrr...bendeki son durumm bu artik bedenim iflass edecekkk yeterrr diyeee yoruldumm-yoruldukkk..
F Frkzhd -ferishhh ve yesa mmm canlar son durum guncellemesii,bu sabahta birliktelik oldu .
Eki Görüntüle 1914633
Canım benim bu ay koyudan sonra sabahki değerlendirmeden sonra bende testi yaptığımda aynen böle silikleşmişti ve çok şükür tutmuş. İnşallah seninde tutar ve mucizen sana tutunur inşallah içini ferah tut, stres yapmamaya çalış, çok fazla düşünmeye çalışma, akışına bırak ve bol bol dua et. Gerisi rabbimin takdiriGunaydinnn kizlarrrr...bendeki son durumm bu artik bedenim iflass edecekkk yeterrr diyeee yoruldumm-yoruldukkk..
F Frkzhd -ferishhh ve yesa mmm canlar son durum guncellemesii,bu sabahta birliktelik oldu .
Eki Görüntüle 1914633
inşallah tutar inşallahh dua edelim karşılıklı
Canım benim bu ay koyudan sonra sabahki değerlendirmeden sonra bende testi yaptığımda aynen böle silikleşmişti ve çok şükür tutmuş. İnşallah seninde tutar ve mucizen sana tutunur inşallah içini ferah tut, stres yapmamaya çalış, çok fazla düşünmeye çalışma, akışına bırak ve bol bol dua et. Gerisi rabbimin takdiri
Ne demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayetİnsallah canimm saglikli bir sekilde tutunur bebislerimiz,dua etmez miyim herkese ediyorum.
İnsallahh canim saglikli bir sekilde gelir bebislerimizz bakalim hayirlisi Allahtann, cook coook tesekkur ederim ilgin icin.
Ne demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayet
Gunaydinnn kizlarrrr...bendeki son durumm bu artik bedenim iflass edecekkk yeterrr diyeee yoruldumm-yoruldukkk..
Eki Görüntüle 1914633
saat 3 gibi yap ve yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısınKizlar adetimin altinci gunu bugun..yarin basliyorum testleri yapmaya..sabah aksam mi yapayim ve hangi saatlerde yapayim? Tavsiye verirmisiniz..
Her gun 1 sefer mi?saat 3 gibi yap ve yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın
evet hergün aynı zamanda ben öyle yapıyorum ve rahatlıkla yakalıyorum yumurtlama gününüHer gun 1 sefer mi?
Aynen haftasonu bi nebzede unutabiliyorsun ama iş başına geçince sil baştan tekrar başlıyorvalla hiç sormayın :) aynen bende :) gidip annemlere zeytin topladım bu hafta her şeyi unuttum. iş yerinde iznim olsa kendimi zeytin ağaçlarına adayacağım :) öyl eiyi oldu ki ama bugün iş başı yaptım ve takıntılarıma kaldığım yerden başlıyorum...
o zaman sen de benim gibi yumurtlayıp tam koyuluğu göremeyenlerdensin eğer imkanın varsa bir sonraki ay hafif koyulukta git doktora çatlamış mı diye kesin sonuç en azındanYaptırdım canım yumurtalıklarımda fln sorun yok dedi doktor
Aynen çok fark oluyor bende çözemedim ama 13unde bundan biraz daha koyuydu ama c deki gibi koyu değildi acaba o gün mü yumurtladım diye düşünüyorum
16.gün hafif kasıklarım ağırdı ama test yaptım oda silik çıktı
Alcam bakalım randevu ama işten sıkıntılıyım izin vermiyolar pek
İşin kötü tarafı eşim artık dalgaya vurmaya başladı bi yumurtlayamadın diye
Bende galiba
Galiba aynen ya 13. Gun yada 16.gun yumurtladım sanırsam ama o günleri boş geçirmedim Allah'tan ama bu ay ben olumsuzum sanki ne bilim hiç olcakmis gibi gelmiyor zaten bata kaldı 8gün bu saatten sonrada yumurtlamam herhalde ne bilimo zaman sen de benim gibi yumurtlayıp tam koyuluğu göremeyenlerdensin eğer imkanın varsa bir sonraki ay hafif koyulukta git doktora çatlamış mı diye kesin sonuç en azından
aynen düzenli adet oluyorsan tahlillerinde vs de bir sorun yoksa ben de son 8 günde yumurtlayacağını sanmıyorum.Galiba aynen ya 13. Gun yada 16.gun yumurtladım sanırsam ama o günleri boş geçirmedim Allah'tan ama bu ay ben olumsuzum sanki ne bilim hiç olcakmis gibi gelmiyor zaten bata kaldı 8gün bu saatten sonrada yumurtlamam herhalde ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?