OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

bende herkes kendini hamile hissediyor ama benim tam tersi

Hiç sanmıyorum ama canım ins hayırlısı olur

Bizde bir sorun mu var ne sence
hem umudumuz yok galiba hem de sancı akıntı batma ateş hiç biri yok
nolucaz ya şurda hamile olsakta ağlasak sevinçten.... bari bat gelsede yeni aya yeni umutla girebilsekher şeyden belirti arıyoruz ama bir tane bile belirtim yok

Kafayı yicem artık biri bana açıklasın ya biri sabah 10da yaptıgım biri 15:00de yaptıgım

Eki Görüntüle 1914737
Kafayı yicem artık biri bana açıklasın ya biri sabah 10da yaptıgım biri 15:00de yaptıgım
bence eğer testler doğruysa belkide geç yumurtluyorsunuz bu ay...bata kadar testinizi devam edin ya da eğer imkanınız varsa bir doktora görünün bence bu testler yüzde yüz güvenilir değil...kimine yumurtladın diyor yumurtlamıyor kimine sizin gibi yok diyor ama yumnurtlamış oluyor...

Bende çok bekledim canım durumunu okudum miyom ameliyatini falan Rabbim şifa versin İnşallah , sabretmeye gayret edelim inşallah benimde umudum Aralık ayı Biz çabamızı gösteriyoruz gerisi Rabbinin takdiri ben inanıyorum olcak İnşallah aylardır deniyorum eşim varikosel ameliyatı oldu iyileşmesini bekliyorum neredeyse 2yıl olacak İnşallah seninki o kadar uzamaz canım ama dedim Ya umudum Hep var

Benim reglim 5 gün erken geldi bu ay 12. gun yumurtlamisim bu durumda. Esim gorevlendirmeyle gidiyor cuma günü . Dönüşü 13. gune gelecek yine tutturamayacagiz galiba hayirlisi Allah'tan. Nasilsa olmayacak diye stres yapmazsam belki gelir bebis :)

inşallah duadan başka sığanacak bişey kalmadı benim için...
12. gün yumurtladığınızı nasıl anlıyorusnuz

Bata kadar devam edeyim o zaman ben bu ya

bende herkes kendini hamile hissediyor ama benim tam tersi
Bişi dicem ama gülmek yok benim sağ kasıgımda agrı başladı göğüslerimde dün geceden beri hafif sızlama var ya yumurtlayacam yada o günleri boş geçirmedim diye bisiler olabilir yada bana da bi haller gelmeye başladı iyice paronayaklaştık valla ya

Ne demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayet
Ovulasyonda tuttuysa 12 gün sonra çıkıyor mu idrar testinde

Merhabalar.. bende bugün Ilk defa ovulasyon testi yaptim.. hastalığım biteli 7 gün oldu.. ve test sonucu böyle çıktı.. ne demek oluyor?

Merhabalar.. bende bugün Ilk defa ovulasyon testi yaptim.. hastalığım biteli 7 gün oldu.. ve test sonucu böyle çıktı.. ne demek oluyor?
Yumurtlama gununde degilsin canim. Keske daha erken baslasaydin testi yapmaya. Dongun kac gun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…