- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
bendeGaliba aynen ya 13. Gun yada 16.gun yumurtladım sanırsam ama o günleri boş geçirmedim Allah'tan ama bu ay ben olumsuzum sanki ne bilim hiç olcakmis gibi gelmiyor zaten bata kaldı 8gün bu saatten sonrada yumurtlamam herhalde ne bilim
Hiç sanmıyorum ama canım ins hayırlısı oluraynen düzenli adet oluyorsan tahlillerinde vs de bir sorun yoksa ben de son 8 günde yumurtlayacağını sanmıyorum.
belli mi olur sen hala yumurtladım mı oldu mu olmadı mı derken bir bakmışsın hamilesin
Bizde bir sorun mu var ne sencebendeherkes kendini hamile hissediyor ama benim tam tersi
hem umudumuz yok galiba hem de sancı akıntı batma ateş hiç biri yokHiç sanmıyorum ama canım ins hayırlısı olur
Bizde bir sorun mu var ne sence
bence eğer testler doğruysa belkide geç yumurtluyorsunuz bu ay...bata kadar testinizi devam edin ya da eğer imkanınız varsa bir doktora görünün bence bu testler yüzde yüz güvenilir değil...kimine yumurtladın diyor yumurtlamıyor kimine sizin gibi yok diyor ama yumnurtlamış oluyor...Eki Görüntüle 1914737
Kafayı yicem artık biri bana açıklasın ya biri sabah 10da yaptıgım biri 15:00de yaptıgım
Bende çok bekledim canım durumunu okudum miyom ameliyatini falan Rabbim şifa versin İnşallah , sabretmeye gayret edelim inşallah benimde umudum Aralık ayı Biz çabamızı gösteriyoruz gerisi Rabbinin takdiri ben inanıyorum olcak İnşallah aylardır deniyorum eşim varikosel ameliyatı oldu iyileşmesini bekliyorum neredeyse 2yıl olacak İnşallah seninki o kadar uzamaz canım ama dedim Ya umudum Hep varburda ne kadar çok benden varbizde sadece koyu çizgiyi gördüğümüz gün çalışma yaptık ve sonrası olmadı maalesef eşim rahatsızlandı.. şimdi bat 9. bu ay olursa mucize olur... ama olmayacak biliyorum şu an kendimi hiç mi hiç hamile hissetmiyorum... umutlar aralık ayına
inşallah duadan başka sığanacak bişey kalmadı benim için...Bende çok bekledim canım durumunu okudum miyom ameliyatini falan Rabbim şifa versin İnşallah , sabretmeye gayret edelim inşallah benimde umudum Aralık ayı Biz çabamızı gösteriyoruz gerisi Rabbinin takdiri ben inanıyorum olcak İnşallah aylardır deniyorum eşim varikosel ameliyatı oldu iyileşmesini bekliyorum neredeyse 2yıl olacak İnşallah seninki o kadar uzamaz canım ama dedim Ya umudum Hep var
12. gün yumurtladığınızı nasıl anlıyorusnuzBenim reglim 5 gün erken geldi bu ay 12. gun yumurtlamisim bu durumda. Esim gorevlendirmeyle gidiyor cuma günü . Dönüşü 13. gune gelecek yine tutturamayacagiz galiba hayirlisi Allah'tan. Nasilsa olmayacak diye stres yapmazsam belki gelir bebis :)
Reglim gelince anladim. Regl gününden 14 gun cikarinca yumurtlama günü bulunuyor.inşallah duadan başka sığanacak bişey kalmadı benim için...
12. gün yumurtladığınızı nasıl anlıyorusnuz
Bata kadar devam edeyim o zaman ben bu yabence eğer testler doğruysa belkide geç yumurtluyorsunuz bu ay...bata kadar testinizi devam edin ya da eğer imkanınız varsa bir doktora görünün bence bu testler yüzde yüz güvenilir değil...kimine yumurtladın diyor yumurtlamıyor kimine sizin gibi yok diyor ama yumnurtlamış oluyor...
Bişi dicem ama gülmek yok benim sağ kasıgımda agrı başladı göğüslerimde dün geceden beri hafif sızlama var ya yumurtlayacam yada o günleri boş geçirmedim diye bisiler olabilir yada bana da bi haller gelmeye başladıbendeherkes kendini hamile hissediyor ama benim tam tersi
Keske aramjzda doktor olsa anlatsa...Reglim gelince anladim. Regl gününden 14 gun cikarinca yumurtlama günü bulunuyor.
Belli olmaz canim adet belirtisi oluyo zaten hamile olsanda :)Hayirli haberler bekliyoruzzzz batlarimiz hemen hemen ayni benimde bugunu saymazsak 8 gun var... ben kirmjzi kart bekliyorum
Evet doktorum da aynısını dedi battan 14 gün çıkarınca ovulasyon diyeReglim gelince anladim. Regl gününden 14 gun cikarinca yumurtlama günü bulunuyor.
Ovulasyonda tuttuysa 12 gün sonra çıkıyor mu idrar testindeNe demek canım sen sabırlı ol ve aralık 2-3 gibi idrar testi yap. Ben koyudan 11 gün sonra idrarda çok çok silik bi çizgi gördüm. Sen 12 günde daha net bi sonuç alırsın döllenme olursa şayet
Yumurtlama gununde degilsin canim. Keske daha erken baslasaydin testi yapmaya. Dongun kac gun?Merhabalar.. bende bugün Ilk defa ovulasyon testi yaptim.. hastalığım biteli 7 gün oldu.. ve test sonucu böyle çıktı.. ne demek oluyor?
Merhabalar.. bende bugün Ilk defa ovulasyon testi yaptim.. hastalığım biteli 7 gün oldu.. ve test sonucu böyle çıktı.. ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?