Döngünüz kaç günMerhabalar.. bende bugün Ilk defa ovulasyon testi yaptim.. hastalığım biteli 7 gün oldu.. ve test sonucu böyle çıktı.. ne demek oluyor?
Allah yardimcin olsun canim insallah bu ay biraz gec yumurtlarsin. Her ay ayni olmuyo zaten benim bildigimKizlar ben ilk defa 12. gun yumurtladim insallah bu ay oyle olmaz. Esim görev nedeniyle gidiyor reglimin 13. gunu en erken gelebilecek insallah gec yumurtlarim da bir sansimiz olur. aplikasyonda 1 bucuk yillik regl tarihlerim isaretli ilk kez bu kadar erken yumurtladim. Cok endişeliyim. Yoksa ocak ayina kalacak aralik ayinda is geregi yurt disina cikacagim. Üzülüyorum cok
Zaten ben hep farkli gunlerde yumurtluyormusum haberim yokmus. Bazen 16 bazen 14 bazen 17, 20. gun oldugu bile olmus en gec 34. gun regl olmusum. 30-34 aralığında degisen bir grafik var. Yumurtaliklar iyi calisiyo ama zamani belli degil :/Allah yardimcin olsun canim insallah bu ay biraz gec yumurtlarsin. Her ay ayni olmuyo zaten benim bildigim
Zaten ben hep farkli gunlerde yumurtluyormusum haberim yokmus. Bazen 16 bazen 14 bazen 17, 20. gun oldugu bile olmus en gec 34. gun regl olmusum. 30-34 aralığında degisen bir grafik var. Yumurtaliklar iyi calisiyo ama zamani belli degil :/
Yumurtlama gununde degilsin canim. Keske daha erken baslasaydin testi yapmaya. Dongun kac gun?
Döngünüz kaç gün
İnş canım yaa ama sabah sabah sancıyla başladım güneHayirli haberler bekliyoruzzzz batlarimiz hemen hemen ayni benimde bugunu saymazsak 8 gun var... ben kirmjzi kart bekliyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum ama göğüslerim hassaslaştı iyice bide sabah sağ kasıgımda agrıyla uyandım daha 7 gün var bata erken degilmi sizce adet belirtisi için bide sabah akıntım vardı su gibiBelli olmaz canim adet belirtisi oluyo zaten hamile olsanda :)
Hayır canım yok. Hormon tahlillerim çok iyi çıktı yumurtlamada da problem yok yumurtluyorum ama günü değişiyor nedense.Pcos var miydi sende
Bi de herseyin hayirlisi
rahat ol
Allah dogru zamani belirler bebegini gondermek icin
Aralik olmaz ocak olur subat olur
Hayirlisi ne zmansa o zman olur
1 sn daha gec adimini attigi icin arabanin altinda kalmaktan kurtulan insanlarin videolarini gormussundur onlari düşün
Gec diye bir sey yok
Hersey olacagi vakitte oluyor
Kismetiyle dogru zamaniyla olmasi gerektigi gibi oluyor
Biz sadece izliyoruz
Ve araciyiz bu dunyada
ya süpe rbenim bat 8... ne sancı ne akıntı hiç bir şey yok ortada :)İnş canım yaa ama sabah sabah sancıyla başladım güneay ne olcaksa olsun artık ya böyle eli kolu bağlı beklemekten sıkıldım
Aynen bende öyle düşünüyorum ama göğüslerim hassaslaştı iyice bide sabah sağ kasıgımda agrıyla uyandım daha 7 gün var bata erken degilmi sizce adet belirtisi için bide sabah akıntım vardı su gibi
yumurtladığınız günleri adet tarihine göre mi hesapladınız? ve siz ovülasyon yapıp yumurtlaayan ama doktoera gittiğinizde yumurtlamış olan bayansınız değil mi :) o aya görede adet tarihinizi hesaplayıp yumurtlmanız tuttu mu?Hayır canım yok. Hormon tahlillerim çok iyi çıktı yumurtlamada da problem yok yumurtluyorum ama günü değişiyor nedense.
Evet ovulasyon testleri yapıp orada göremeyip doktora gidip yumurtamın çatladığını öğrenen kişiyim ben :) Ovulasyon kitlerine göre en koyu 11. gündü ki bu da yeterli koyulukta değildi silikti yani. 16. gün yumurtlamıyor muyum acaba diye doktora gittiğimde doktor yumurtanın çatlamış olduğunu söyledi. Ben 26. gün regl oldum 14 gün çıkarınca 12. gün yumurtladığım ortaya çıktı. Ovulasyon kitlerinde de zaten en koyu 11 di ertesi günü çatlamışyumurtladığınız günleri adet tarihine göre mi hesapladınız? ve siz ovülasyon yapıp yumurtlaayan ama doktoera gittiğinizde yumurtlamış olan bayansınız değil mi :) o aya görede adet tarihinizi hesaplayıp yumurtlmanız tuttu mu?
Bu kitler herkeste doğru sonuç vermiyor gördüğünüz gibi. En sağlıklısı gün aşırı ilişkiye son zamana kadar devam etmek. Kafaya da çok takmamak lazım. Ben bu ay ovulasyon testi de yapmamayı düşünüyorum. Her şey nasip. Zaten eşim göreve gidiyor, bu ayki gibi erken yumurtlarsam kaçırırız geç olursa belki bir şansımız olur. Hayırlısı Allah'tan inşallah ben de bir gün anne olurum. Zaten ilk denemeydi bizim bundan sonrasına sabırla denemek kalıyor. Doktor evham yapıp stres yaparsan çocuğun olmaz lütfen sakin ol dedi bana. Onu dinlemeye çalışacağım. Hormanlar yumurtalığın çalışması her şey normal olmazsa stresten olmaz dedi.süper bir bilgi :) benimde ovülayon testlerine göre koyuya göre hesaplayınca dediğiniz gibi çıkıyor... ama mesela biriside gitti yumurtlmamışsın henüz dediler bata çok yakında ama bat tarihinde adet oldu.. o nasıl oluyor ki acaba... kafamı bu karıştırdı
canım hayırlı olsun, raabim o mutluluğu bizlerede nasip etsin... sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallahArkadaşalr herkese günaydın, ovulasyon testiyle bu ay deneme yaptım ve çok şükür ki az önce hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiş bulunuyorum :) Rabbim inşallah devamını getirir,isteyen herkesede nasip eyler inşallaaaahhh
Süper süperde bide kırmızıları görürsem offf hayal kırıklığıya süpe rbenim bat 8... ne sancı ne akıntı hiç bir şey yok ortada :)
Amin sağlıkla kucağınıza alın inşallah tebrik ederimArkadaşalr herkese günaydın, ovulasyon testiyle bu ay deneme yaptım ve çok şükür ki az önce hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiş bulunuyorum :) Rabbim inşallah devamını getirir,isteyen herkesede nasip eyler inşallaaaahhh
Maşallah hayırlı sağlıklı olsun inşallah :)Arkadaşalr herkese günaydın, ovulasyon testiyle bu ay deneme yaptım ve çok şükür ki az önce hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiş bulunuyorum :) Rabbim inşallah devamını getirir,isteyen herkesede nasip eyler inşallaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?