- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
AMİN :) BELİRTİ OALRAK NE YAŞADINIZ :)Cok sagolun arkadaslar insallah rabbim devamini da getirir, sizlere de nasip eder :)
belirti olarak adetten 8 9 gun once goguslerim acimaya basladi son uc gundur duzeldi,normalde adetimden 3 4 gun once baslardi, cok hafif karin ve kasik agrim oldu oda gecti iki gunde, ben hamilelik belirtilerinden cok adet belirtilerim olmadigi icin suphelendim :) adet oncesi cikolata krizim gelmedi bel agrim olmadi :)AMİN :) BELİRTİ OALRAK NE YAŞADINIZ :)
soguk sicak farketmedi de sadece birkac gun boyunca hep sertti gogus uclarim onu farkettimyine burda forumda okumuştum.. gebelik belirtisi olarak göğüs ucu normalde soğuk olur ya hani normal şartlarda... gebelikte göğüs ucu sıcak olurmuş ... eğer sakıncası yoksa deneyebilir misiniz? ve ne kadarlık hamilesiniz :)
darısı bizlere inşallahhhhhhhbelirti olarak adetten 8 9 gun once goguslerim acimaya basladi son uc gundur duzeldi,normalde adetimden 3 4 gun once baslardi, cok hafif karin ve kasik agrim oldu oda gecti iki gunde, ben hamilelik belirtilerinden cok adet belirtilerim olmadigi icin suphelendim :) adet oncesi cikolata krizim gelmedi bel agrim olmadi :)
Arkadaşalr herkese günaydın, ovulasyon testiyle bu ay deneme yaptım ve çok şükür ki az önce hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiş bulunuyorum :) Rabbim inşallah devamını getirir,isteyen herkesede nasip eyler inşallaaaahhh
canim 15.gun cift koyulukta yakaladim ogunu ve ertesi gunu degerlendirdim, gun asir degil yani :)Hayirlii olsunn bebisinnnsaglikla kucagina almak nasip olsun jnsallahh.
Eveeeet soru yagmuruna hazir misin?
1. Ovu testin nasil oldugunda birliktelik olmustu koyu iken mi yoksa siliklestiginde mi?
2.Birliktelikte gun asiriyi mi yoksa hergunu mu degerlendirdiniz?
canim 15.gun cift koyulukta yakaladim ogunu ve ertesi gunu degerlendirdim, gun asir degil yani :)
bizde öyle yaptık ama nedense hiç umudum yok allahtan umut kesilmez amacanim 15.gun cift koyulukta yakaladim ogunu ve ertesi gunu degerlendirdim, gun asir degil yani :)
Umudun her zaman olsun canım,umut olmadan bu işle baş edilemez, benim her zaman umudum vardı hep pozitif düşündüm hatta 2 ay önce üç takım zıbın aldım,pozitif düşündüm pozitif oldu,ben onun gelişine hazır olduğumu her anlamda hayatıma yansıttım,alışveriş yaptım sürekli ondan bahsettim,evrene de bu mesajı verdim çokça da dua ettim :)bizde öyle yaptık ama nedense hiç umudum yok allahtan umut kesilmez ama( olursa mucize olacak benim için
Hadi ins bayagi koyu degilmi suan ?bence yarın ya da öbür gün yumurtlama olur aynen devam edin :)
sen yinede değerlendirmeye başla zararı olmaz sonuçta faydası olur :)Hadi ins bayagi koyu degilmi suan ?
Gun aşırı devam suanda ins bu ay mutlu haberler aliriz.teşekkür ederim kizlarrrsen yinede değerlendirmeye başla zararı olmaz sonuçta faydası olur :)
Aynen canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız.Gun aşırı devam suanda ins bu ay mutlu haberler aliriz.teşekkür ederim kizlarrr
bugün yarın yumrutlarsınız bence çalışmaları aksatmayın :)) normalde çok daha koyu olması lazım ama bayanın biridne böyle çıktığında yumurtlamışKizlar sizce ne alemde gun asiri iliskiye devam ediyoruz ama sizce yumurtlama yakin mi buna gore?
Ins ben ilk defa kullanıyorum bu ay 12.gunum emin olamıyorum onun icin gum asirida degerlendiriyoruz.hayirlisiyla olsun inssbugün yarın yumrutlarsınız bence çalışmaları aksatmayın :)) normalde çok daha koyu olması lazım ama bayanın biridne böyle çıktığında yumurtlamış
günü hiç belli olmuyor geçen ay ben bata 1 hafta kala yumurtladım buayda adetim bitti 2 gün sonra yumurtladım. Bu yüzden olmuyor diye stres yapma değerlendirmeye devam et.Ins ben ilk defa kullanıyorum bu ay 12.gunum emin olamıyorum onun icin gum asirida degerlendiriyoruz.hayirlisiyla olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?