- 2 Kasım 2016
- 27
- 24
- 3
- 36
Ins.ilk 2 ay cok fazla stres yaptim ama bu ay akisina biraktim.baslarda cok cok silikti koyulasmaya başladığını gorunce bile mutlu oldumgünü hiç belli olmuyor geçen ay ben bata 1 hafta kala yumurtladım buayda adetim bitti 2 gün sonra yumurtladım. Bu yüzden olmuyor diye stres yapma değerlendirmeye devam et.
Koyulasmaya baslamis canim ama sen gun asirida degerlendir bence ben oyle yapiyorumMerhaba kizlar bide benim ovü Testlerini yorumlarmisiniz ben hicbirsey anlamadım dün kasık agrim çöktü bide akinti geldi ama testte silik bugün daha koyu çıkmış normalde perşembe yada cuma yumurtlama günü
benimde 2 ayım bu nasıl olsa geç oluyor diye testi geç yapmaya başlayacaktım, öylesine deniyim bugün dedim ve bi baktım birden 2 çizgide kırmızı çıktı günü kaçıracaktım yani o yüzden adet bitiminden sonra hemen başlanmalı teste ve değerlendirmelereIns.ilk 2 ay cok fazla stres yaptim ama bu ay akisina biraktim.baslarda cok cok silikti koyulasmaya başladığını gorunce bile mutlu oldum
Bende 6.gun basladim.aynen erkenden baslamanin zarari yok.hayirli haberler almamiz dilegiyle...benimde 2 ayım bu nasıl olsa geç oluyor diye testi geç yapmaya başlayacaktım, öylesine deniyim bugün dedim ve bi baktım birden 2 çizgide kırmızı çıktı günü kaçıracaktım yani o yüzden adet bitiminden sonra hemen başlanmalı teste ve değerlendirmelere
Benimde 6.gunumde boyleydi canim.hayalet cizgi oluyor.Kizlar bugun ovulasyon testi yaptim adetim dun bitti bugun yapayim dedim silik cikti boyle olan var mi ben hic cikmaz diye dusunuyodum erken diye
Anladim canim bende dedim simdiden silikte olsa cikinca erken yumurtlycam heraldeBenimde 6.gunumde boyleydi canim.hayalet cizgi oluyor.
Bende oyle dusunmustum ilk zamanlar.ama gittikce koyulasiyo.sen hergun yapmaya ozen goster canim.ins hayirli sonuclar alirizAnladim canim bende dedim simdiden silikte olsa cikinca erken yumurtlycam heralde
Ayy insallah canim ya insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olurBende oyle dusunmustum ilk zamanlar.ama gittikce koyulasiyo.sen hergun yapmaya ozen goster canim.ins hayirli sonuclar aliriz
Benimki niye gittikce aciliyo rengi acabaDuni degerlendirmistim acaba bugunudemi degerlendirsem offff kafam cok karisikkkk
Hemde cok dikkat ediorum ya. 4 saat oncesinden bi damla su bile icmiorum ayrica idrarimi bekletiyorum daha yogun cikar lh diyeTesti yapmadan sivi alimina dikkat ediyormusun canim
Acaba koyu günlerden birindemi yumurtladin daha sen gun asiri degerlendir bugunleri canimHemde cok dikkat ediorum ya. 4 saat oncesinden bi damla su bile icmiorum ayrica idrarimi bekletiyorum daha yogun cikar lh diye
Kizlar bu da aksamki test sizce yumurtladim mi bu tessle daha koyumu oluyo sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?