OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Merhaba kizlar bide benim ovü Testlerini yorumlarmisiniz ben hicbirsey anlamadım dün kasık agrim çöktü bide akinti geldi ama testte silik bugün daha koyu çıkmış normalde perşembe yada cuma yumurtlama günü

Eklentiler

• 20161122_141917.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
günü hiç belli olmuyor geçen ay ben bata 1 hafta kala yumurtladım buayda adetim bitti 2 gün sonra yumurtladım. Bu yüzden olmuyor diye stres yapma değerlendirmeye devam et.
Ins.ilk 2 ay cok fazla stres yaptim ama bu ay akisina biraktim.baslarda cok cok silikti koyulasmaya başladığını gorunce bile mutlu oldum

Merhaba kizlar bide benim ovü Testlerini yorumlarmisiniz ben hicbirsey anlamadım dün kasık agrim çöktü bide akinti geldi ama testte silik bugün daha koyu çıkmış normalde perşembe yada cuma yumurtlama günü
Koyulasmaya baslamis canim ama sen gun asirida degerlendir bence ben oyle yapiyorum

Adet bitiminden beri hem ovü testi hemde gun asiri çalışmalar dewam ediyor canım bide 3.günden itibaren çörek otu bal tarcin kürü yedim 7gun boyunca sadece sabah bir çay kaşığı fazlasının zararı olur diye kestim. Dün yumurtladim diye düşündüm çünkü akinti çok geldi agrim da coktu bilemedim. Teşekkür ederim cevabın için inşallah yüzümüz güler bu ay

Ins.ilk 2 ay cok fazla stres yaptim ama bu ay akisina biraktim.baslarda cok cok silikti koyulasmaya başladığını gorunce bile mutlu oldum
benimde 2 ayım bu nasıl olsa geç oluyor diye testi geç yapmaya başlayacaktım, öylesine deniyim bugün dedim ve bi baktım birden 2 çizgide kırmızı çıktı günü kaçıracaktım yani o yüzden adet bitiminden sonra hemen başlanmalı teste ve değerlendirmelere

Bende 6.gun basladim.aynen erkenden baslamanin zarari yok.hayirli haberler almamiz dilegiyle...

Kizlar bugun ovulasyon testi yaptim adetim dun bitti bugun yapayim dedim silik cikti boyle olan var mi ben hic cikmaz diye dusunuyodum erken diye

Eklentiler

• 20161122_150746-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 47

Bi dünkü testlerde bak bide bu günkü ben bu testlerden bişi anlamadım yaaa

Kizlar bu da aksamki test sizce yumurtladim mi bu tessle daha koyumu oluyo sonrasi

Selam kizlar
Sabah test yapinca malum moddaydim hic girmedim sayfaya

Testin Yeterince koyu bence
Bende boyle koyu ciktigi gunun oncesi ve sonrasini sadece degerlendirdim bu ay ..sonuc negatif
İstersen bugunu de degerlendir
yeni hamile arkadasta oyle yapmis anladigim kadariyla
yani bugunu ve sonraki birkac gunu degerlendirebilirisn
Herkeste farkli ama sanki gun asiridan cok
Hergun yapanlar mi hamile kaliyo ne

Kizlar koyu cizgiden kastiniz bundan daha koyu dimi..bugun daha 7.gun ama baya koyu gibi geldi bana..ne dersiniz?

Eklentiler

• 20161122_203339.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…