- 22 Kasım 2016
- 41
- 30
- 18
- 43
Bugunude degerlendirmek iyi olacak sanirim cok tesekkurler canimSelam kizlar
Sabah test yapinca malum moddaydim hic girmedim sayfaya
Testin Yeterince koyu bence
Bende boyle koyu ciktigi gunun oncesi ve sonrasini sadece degerlendirdim bu ay ..sonuc negatif
İstersen bugunu de degerlendir
yeni hamile arkadasta oyle yapmis anladigim kadariyla
yani bugunu ve sonraki birkac gunu degerlendirebilirisn
Herkeste farkli ama sanki gun asiridan cok
Hergun yapanlar mi hamile kaliyo ne
Kacinci gunun canim bugun dongun nasilYorumlayabilir misiniz?
Dahada koyulasiyo canim yumurtlamadaKizlar koyu cizgiden kastiniz bundan daha koyu dimi..bugun daha 7.gun ama baya koyu gibi geldi bana..ne dersiniz?
Kacinci gunun canim bugun dongun nasil
ayyy çook sevindim canım böyle haberler bizi öyle mutlu ediyor ki maşallahArkadaşalr herkese günaydın, ovulasyon testiyle bu ay deneme yaptım ve çok şükür ki az önce hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiş bulunuyorum :) Rabbim inşallah devamını getirir,isteyen herkesede nasip eyler inşallaaaahhh
Yorumlayabilir misiniz?
Ben 7-8 gibi baslamistimKizlar ben yeni birsey sorucam
Dr um 10. Gun baslayin demistiya iliskiye
Bazi yerlerde de 8. Gun baslayin yaziyor
Siz ne zaman basliyorsunuz
Kizlar bu da aksamki test sizce yumurtladim mi bu tessle daha koyumu oluyo sonrasi
Birazcik daha var koyulasmasjna yarin sabah yada aksaminda daha koyulasabilir sansin bol olsunn.Yorumlayabilir misiniz?
Çok teşekkürlerCalis canim calisss bos durma
Birazcik daha var koyulasmasjna yarin sabah yada aksaminda daha koyulasabilir sansin bol olsunn.
Kanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yaniBen ovulasyon testini yumurtlama günü için değil ama gebelik öğrenmek için kullandım. Normal testlerden daha duyarlı olduğu için adetinize 1-2 gün kala veya geçe ovulasyon testinde çıkan çift çiZgi gebelik anlamına geliyor. Ben yeni öğrendim meğer çok bilinen birşeyimi bir sürü konu var açılmış bu konuda burda da
Bende diğer arkadaş gibi ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu,ikiside aynı koyulukta çift çizgiydi ve gebelik testinde neredeyse yoka yakın silik çizgi çıktı,ciddiye almakta fayda var herkeste tabiki aynı olmayabilir sonuçlarKanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yani
11 gün sonra adet oldum ben canımKizlar koyu cift cizgiden kac gun sonra adet oldunuz?herkes gununu yazabilirmi lutfen..
Gün aşırı olursa daha garanti olur sanırım takip edemediğine göre. Testi görmeden tarifle bişey demek doğru olmazArkadaslar merhaba cok zamandır yazılanları takip ediyorum , dün yaptıgım ovu. testinde ilk çizgi diger cizgiye gore daha koyuydu ancak dünü degerlendiremedim bugunu degerlendirmek ise yararmı sizce, testim bittigi icin durum nedir bilemiyorum.
2 günde bi kan değerlerini kontrol et canım, 2 katına çıkması gerekir. İnş sağlıkla devam ederKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrar gerçek sizce normal mi değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?