OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bugunude degerlendirmek iyi olacak sanirim cok tesekkurler canim

ayyy çook sevindim canım böyle haberler bizi öyle mutlu ediyor ki maşallah

Kizlar ben yeni birsey sorucam

Dr um 10. Gun baslayin demistiya iliskiye

Bazi yerlerde de 8. Gun baslayin yaziyor

Siz ne zaman basliyorsunuz

Son düzenleme:
Kizlar ben de test kullandm bu ay tam koyu cizgiyi yakalayamadm tam koyulasacak deyince siliklesti bn troid ilaci kullanyrm dusuk dozda etkiler mi test sonucunu yaniltir mi sizce yoksa yumurtlamadm mi bu ay adetten sonra hormon testlrmi yaptrdm hepsi normaldi.

Kanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yani

Kizlar koyu cift cizgiden kac gun sonra adet oldunuz?herkes gununu yazabilirmi lutfen..

Kanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yani
Bende diğer arkadaş gibi ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu,ikiside aynı koyulukta çift çizgiydi ve gebelik testinde neredeyse yoka yakın silik çizgi çıktı,ciddiye almakta fayda var herkeste tabiki aynı olmayabilir sonuçlar

Arkadaslar merhaba cok zamandır yazılanları takip ediyorum , dün yaptıgım ovu. testinde ilk çizgi diger cizgiye gore daha koyuydu ancak dünü degerlendiremedim bugunu degerlendirmek ise yararmı sizce, testim bittigi icin durum nedir bilemiyorum.

Gün aşırı olursa daha garanti olur sanırım takip edemediğine göre. Testi görmeden tarifle bişey demek doğru olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…