İnşallah canim yarin tekrarlayacagim :)2 günde bi kan değerlerini kontrol et canım, 2 katına çıkması gerekir. İnş sağlıkla devam eder
Gün aşırı olursa daha garanti olur sanırım takip edemediğine göre. Testi görmeden tarifle bişey demek doğru olmaz
büyük ihtimalle çatlamış dünü değerlendirmek daha güzel olurdu ama fırsat kaçmış değil bu günü kesinlikle kaçırma canım.Merhab , evde 1 test daha buldum :)
Dun ve bugun yaptıgım sonuclar bunlar .Maalesef dün'ü degerlendiremedikbugunu degerlendirmek işe yaayacak mı ?
yarın olsun gün aşırı daha sağlıklı, olan spermleride zayıflatma benceSanirim bugun yumurtladim bi bakin kizlar sizce durum ne.dunde koyuydu iliski oldu bugunde olsun mu acabaaaa
büyük ihtimalle çatlamış dünü değerlendirmek daha güzel olurdu ama fırsat kaçmış değil bu günü kesinlikle kaçırma canım.
Bence de yarin olsunSanirim bugun yumurtladim bi bakin kizlar sizce durum ne.dunde koyuydu iliski oldu bugunde olsun mu acabaaaa
Geçen ay bende çok paniktim kaçtı mı oldu mu ne zaman olacak vs. vs. ama bu ay daha rahatım inan stresle zaman geçmiyorkısmet artık bekleyip goreceğm
Canim bugunu mutlaka degerlendir hsla sansin devam ediyorMerhab , evde 1 test daha buldum :)
Dun ve bugun yaptıgım sonuclar bunlar .Maalesef dün'ü degerlendiremedikbugunu degerlendirmek işe yaayacak mı ?
Sanirim bugun yumurtladim bi bakin kizlar sizce durum ne.dunde koyuydu iliski oldu bugunde olsun mu acabaaaa
yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımını kesmek, koyuyu yakalıcam diye diğer günleri boş geçirmemek lazım, gün aşırı garantidir iyidir iyimerhaba arkadaşlar, temmuz ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. yeni toparlanıyorum. o dönem çok üzücüydü. eylül ekim ve kasımda korunmadık ancak tutmadı. bugün adet günümdeyim. henüz gelmedi ama gelecek gibi hissediyorum. bu aydan itibaren ovülasyon testine başlayacağım. testlerin çalışma mekanizmasını hormonal etkisine kadar biliyorum biyoloji öğretmeniyim :) ama bilmek yetmiyor bana tecrübe lazım. tecrübelerinizi aktarırmısınız? testi yapıldığı saat ve gece idrarı olmaması hariç dikkat etmem gereken bir ayrıntı var mı?
genelde koyu çift çizgiyi yakalayanların bir sonraki gündeki ilişkiden olumlu sonuç aldığını duydum. bu yüzden doğru diyosunuz arada bir gün bırakmak daha sağlıklı. öyle yapınca da illa ki koyu çizgiyi görmeden önce ilişki olmalı.yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımını kesmek, koyuyu yakalıcam diye diğer günleri boş geçirmemek lazım, gün aşırı garantidir iyidir iyi
genelde koyu çift çizgiyi yakalayanların bir sonraki gündeki ilişkiden olumlu sonuç aldığını duydum. bu yüzden doğru diyosunuz arada bir gün bırakmak daha sağlıklı. öyle yapınca da illa ki koyu çizgiyi görmeden önce ilişki olmalı.yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımını kesmek, koyuyu yakalıcam diye diğer günleri boş geçirmemek lazım, gün aşırı garantidir iyidir iyi
tabiki ama bazen önceki gün anlaşılmıyor birden koyulaşıyor, bu yüzden koyuyu gördüğümüz günüde değerlendirmek en iyisi ama gün aşırı en sağlıklısı.genelde koyu çift çizgiyi yakalayanların bir sonraki gündeki ilişkiden olumlu sonuç aldığını duydum. bu yüzden doğru diyosunuz arada bir gün bırakmak daha sağlıklı. öyle yapınca da illa ki koyu çizgiyi görmeden önce ilişki olmalı.
merhaba arkadaşlar, temmuz ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. yeni toparlanıyorum. o dönem çok üzücüydü. eylül ekim ve kasımda korunmadık ancak tutmadı. bugün adet günümdeyim. henüz gelmedi ama gelecek gibi hissediyorum. bu aydan itibaren ovülasyon testine başlayacağım. testlerin çalışma mekanizmasını hormonal etkisine kadar biliyorum biyoloji öğretmeniyim :) ama bilmek yetmiyor bana tecrübe lazım. tecrübelerinizi aktarırmısınız? testi yapıldığı saat ve gece idrarı olmaması hariç dikkat etmem gereken bir ayrıntı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?