OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Teknik olarak biliyorum da pratikte cözemedim bu isi siliklesiyor olması yumurtanın catladıgını gosteriyormus teknik olarak ya dun iliski olmus olsaydı cok iyi olurdu ama bugun de sansımız hala devam ediyormus , zira benim de testim bugun siliklesti

Daha önceden nasıldı koyu muydu ?
Dün bu şekildeydi ilk defa yapmıştım arkadaşlar yakında çatlar demişti ama bgn silik gibi geldi :/ 16. Gün bgn yaklaşık 29 günde bir döngümde

Eklentiler

• IMG_6183.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6181.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 57
Dün bu şekildeydi ilk defa yapmıştım arkadaşlar yakında çatlar demişti ama bgn silik gibi geldi :/ 16. Gün bgn yaklaşık 29 günde bir döngümde

Evet sanki dunden onceki gun en koyuymusta siliklesiyo gibi ama bisey kacirmadin
Heran catlayabilir
Calismalara devam

Merhaba kızlar pazartesi ogleyin 12de çatlatma iğnesi oldim az once ovulasyon testi yaptim koyu cikti sizce ignenin etkisi midir

Eklentiler

• 20161123_161839-1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
Yorumlarmisiniz lutfen bu nasil sacmalik yahu?

Eklentiler

• 20161123_185751.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
Anlamadimki ya..evet adetin ilk gunu 1.gun..bidaha koyulascakmi sizce? Normalde 25 gunde bir adet oluyorum..11.gun falan yumurtlarim saniyodum..hic degerlendirmedim ki bugunleri..off..

Selam kızlar,
Ovulasyon testlerim, 12de ilişki oldu bugün 13. Gün.
Gitgide koyulaşıyor gibi.
14de devam edeceğiz, gün aşırı olması gerekliliği için.sizce ??

Eklentiler

• IMG_1158.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ve bu ay bende ovulasyon testi aldim ve deniyorum ve testlerin fotoğrafını koymak istedim yorumlaması
için ama telefondan resim koyamıyorum nasıl yapacağım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yorum yazdığımız yerde dosya ekle yazıyor hemen altta oradan?

Bende aynen oradan eklemeye çalışıyorum ama dosya seç diyor ama basıyorum gülerim açılmıyor anlamadım yapabilmeyi iyi olacaktı merak ediyorum testlerimi ilk defa kullanıyorum ve fazla evhamliyim galiba

Bende aynen oradan eklemeye çalışıyorum ama dosya seç diyor ama basıyorum gülerim açılmıyor anlamadım yapabilmeyi iyi olacaktı merak ediyorum testlerimi ilk defa kullanıyorum ve fazla evhamliyim galiba
Tamam dosya seç telefondaki albümden dosya ekleyeceksin canm :)

Anlamadimki ya..evet adetin ilk gunu 1.gun..bidaha koyulascakmi sizce? Normalde 25 gunde bir adet oluyorum..11.gun falan yumurtlarim saniyodum..hic degerlendirmedim ki bugunleri..off..

Daha değil ovülasyon günün test yapmaya devam o koyuluklar yeterli değil.
Benimde ilk günler bir koyu bir açık çıkıyordu 9. Gün pat diye koyulastii

Daha değil ovülasyon günün test yapmaya devam o koyuluklar yeterli değil.
Benimde ilk günler bir koyu bir açık çıkıyordu 9. Gün pat diye koyulastii
Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcak

kızlar bu ay ovulsayon testi yapmaya başladım.. yumurtalama dönemini kaçırmak istemediğim için adetim biter bitmez başladım test yapmaya.. 3 tane yaptım hepsi çift çizgi ama 2. çizgi silik sizinkilerde böyle miydi ? yeni kullanmaya başladım tam çözemedim yumurtlama günüm yakın mı, sizde de adetten hemen sonra çift çizgiyle mi başladı test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…