Daha önceden nasıldı koyu muydu ?Kızlar selam bugün durum bu sanki silikleşiyor yumurtlamış ve anlamamış olabilir miyim?
Dün bu şekildeydi ilk defa yapmıştım arkadaşlar yakında çatlar demişti ama bgn silik gibi geldi :/ 16. Gün bgn yaklaşık 29 günde bir döngümdeDaha önceden nasıldı koyu muydu ?
Dün bu şekildeydi ilk defa yapmıştım arkadaşlar yakında çatlar demişti ama bgn silik gibi geldi :/ 16. Gün bgn yaklaşık 29 günde bir döngümde
Olabilir teste gore yumurtlama gunundesinMerhaba kızlar pazartesi ogleyin 12de çatlatma iğnesi oldim az once ovulasyon testi yaptim koyu cikti sizce ignenin etkisi midir
Teşekkür ederim cevabiniz icinOlabilir teste gore yumurtlama gunundesin
Yorumlarmisiniz lutfen bu nasil sacmalik yahu?
22. Gun yumurtlamissin sanki canim ama yeterince koyu degil sankiYorumlarmisiniz lutfen bu nasil sacmalik yahu?
Yorum yazdığımız yerde dosya ekle yazıyor hemen altta oradan?Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ve bu ay bende ovulasyon testi aldim ve deniyorum ve testlerin fotoğrafını koymak istedim yorumlaması
için ama telefondan resim koyamıyorum nasıl yapacağım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Tamam dosya seç telefondaki albümden dosya ekleyeceksin canm :)Bende aynen oradan eklemeye çalışıyorum ama dosya seç diyor ama basıyorum gülerim açılmıyor anlamadım yapabilmeyi iyi olacaktı merak ediyorum testlerimi ilk defa kullanıyorum ve fazla evhamliyim galiba
Anlamadimki ya..evet adetin ilk gunu 1.gun..bidaha koyulascakmi sizce? Normalde 25 gunde bir adet oluyorum..11.gun falan yumurtlarim saniyodum..hic degerlendirmedim ki bugunleri..off..
Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcakDaha değil ovülasyon günün test yapmaya devam o koyuluklar yeterli değil.
Benimde ilk günler bir koyu bir açık çıkıyordu 9. Gün pat diye koyulastii
bende eklemeye çalıştım ama dosya boyutunu büyük buldu onu nerden ayarlıyorsunuz?Yorum yazdığımız yerde dosya ekle yazıyor hemen altta oradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?