OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar bisey sorcam bu ovulasyon testi nasil bisey gebelik testi gibimi? yani tekmi satiliyo birden fazlami almamiz lazim Beni aydinlatirsaniz sevinirim

Kizlar bisey sorcam bu ovulasyon testi nasil bisey gebelik testi gibimi? yani tekmi satiliyo birden fazlami almamiz lazim Beni aydinlatirsaniz sevinirim

Toplu aldım ben internetten buradaki tavsiyeleri de dinleyerek yani.
Birer birer alsan yetmez yani, aynı gebelik testine benziyor sadece bu LH ölçüyor, yumurtlamayı yani.

Cok saol cnm ya bide fiyati neydi
ben gittigidiyordan 50 tanesini 40 liraya aldım kargo ücretsiz. Arkadaşımla 25 /25 paylaştık ücretinide sizin öyle yapacağınız birisi varsa gayet uygun oluyor 1 ay boyunca zaten rahatça yetiyor hatta arttı bile çünkü ovulasyondan sonra yapmadım.

Genelde 2. çizgi silik olur ovulasyon günü koyulaşır sadece

Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcak
Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcak

Valla canım sen şimdiden barışmanın yollarina bak çünkü o tarih hicbirzaman net olamayabilir yani yarın bile koyulaşabilir yada 1 hafta sonra bise demek zor

Kizlar dünden beri boyle test catlama olmamis mi daha neden bukadar uzun suruyor 36 saatide gecti

Eklentiler

• 20161124_103320-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
4 gündür yaptığım testler adetim biter bitmez başladım

Eklentiler

• 20161124_102403.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…