- 25 Aralık 2015
- 2.711
- 2.517
- 133
- 32
Kizlar bisey sorcam bu ovulasyon testi nasil bisey gebelik testi gibimi? yani tekmi satiliyo birden fazlami almamiz lazim Beni aydinlatirsaniz sevinirim
Cok saol cnm ya bide fiyati neydiToplu aldım ben internetten buradaki tavsiyeleri de dinleyerek yani.
Birer birer alsan yetmez yani, aynı gebelik testine benziyor sadece bu LH ölçüyor, yumurtlamayı yani.
Gayet iyi gidiyorsun devam canim :)Selam kızlar,
Ovulasyon testlerim, 12de ilişki oldu bugün 13. Gün.
Gitgide koyulaşıyor gibi.
14de devam edeceğiz, gün aşırı olması gerekliliği için.sizce ??
Canim 30lu lar var 50li liler fiyat degisir ama eczanelerde pahalidir internette daha uygun oluyo. Yaninda gebeli testi falan veriyorlarCok saol cnm ya bide fiyati neydi
ben gittigidiyordan 50 tanesini 40 liraya aldım kargo ücretsiz. Arkadaşımla 25 /25 paylaştık ücretinide sizin öyle yapacağınız birisi varsa gayet uygun oluyor 1 ay boyunca zaten rahatça yetiyor hatta arttı bile çünkü ovulasyondan sonra yapmadım.Cok saol cnm ya bide fiyati neydi
geniş açıdan çekmeyin dosya boyutu büyük olmasın sadece çizgilerin olduğu yeri çekinbende eklemeye çalıştım ama dosya boyutunu büyük buldu onu nerden ayarlıyorsunuz?
Genelde 2. çizgi silik olur ovulasyon günü koyulaşır sadecekızlar bu ay ovulsayon testi yapmaya başladım.. yumurtalama dönemini kaçırmak istemediğim için adetim biter bitmez başladım test yapmaya.. 3 tane yaptım hepsi çift çizgi ama 2. çizgi silik sizinkilerde böyle miydi ? yeni kullanmaya başladım tam çözemedim yumurtlama günüm yakın mı, sizde de adetten hemen sonra çift çizgiyle mi başladı test.
Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcak
Ya ben benim adamla limoniyim bu ara, oyle gun asiri seri calisma durumu yok yani..bari nokta atisi olarak gunu tespit edeyim de bari o gun artistligi bi kenara koyiim diyorum..o yuzden bu yumurtlama gununu tam tesbit edebilirsem sahane olcak
Maşallah ne sağlam yumurtan varmış şekerimKizlar dünden beri boyle test catlama olmamis mi daha neden bukadar uzun suruyor 36 saatide gecti
Kizlar dünden beri boyle test catlama olmamis mi daha neden bukadar uzun suruyor 36 saatide gecti
durma yok yola devaamm4 gündür yaptığım testler adetim biter bitmez başladım
sana tavsiyem saat 3'te yap daha güzel sonuç veriyor.4 gündür yaptığım testler adetim biter bitmez başladım
Ee nezaman catladi peki dun iliski oldu yine ama bugun olmycakoluya bazen öyle
bizde de olmustu zamanında
normal
Ee nezaman catladi peki dun iliski oldu yine ama bugun olmycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?