Cok tesekurederim bilgilendirdigin icin..ben gittigidiyordan 50 tanesini 40 liraya aldım kargo ücretsiz. Arkadaşımla 25 /25 paylaştık ücretinide sizin öyle yapacağınız birisi varsa gayet uygun oluyor 1 ay boyunca zaten rahatça yetiyor hatta arttı bile çünkü ovulasyondan sonra yapmadım.
Saol cnm bende neten bakim ozmnCanim 30lu lar var 50li liler fiyat degisir ama eczanelerde pahalidir internette daha uygun oluyo. Yaninda gebeli testi falan veriyorlar
bende deniyim 3te tesekkur ederim :)Ben hep 3te yapıyorum 2 3 saat önceden sıvıyı azatlıyorum katı yiyecekte sıkıntı yok canım.
bende deniyim 3te tesekkur ederim :)[/QUOT
Globalist telefona ya da tablete yükleyebilirsin
arattım çıkmadı
Mutsuz ama umutlu ne zaman yumurtlamıştın biliyo musun. istersen önce idrar testi yap.
Cnm hamile olabilirsin bu ovülasyon testi ile hamileliği öğrenenler varhttp://i.hizliresim.com/o0Y6d9.jpg
Kızlar adetimden iki haftayı geçti idrar testinde negatif çıktı bugün lh yaptım böyle çıktı adet olmadan mi yumurtukuyirum anlamadım
Bilmiyirum ki canım ya son hcg de negatif çıktı bakalım ya akşam yine yapayım ya yumurtukuyirum yada testi yanlış yaptım hiç tahmin etmiyorumCnm hamile olabilirsin bu ovülasyon testi ile hamileliği öğrenenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?