OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar bata 6 gün var bugün ovu testi yaptım hani hamileliğini öğrenenler olmuş ya ikisinde aynı koyulukta değil biliyorum ama bata 6 gün olmasına rağmen bana biraz koyu geldi sizce de öyle mi yorumlar mısınız

Hiç ilerlemiyo...

Eklentiler

• 20161124_152352-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar selam bugün de durum bu ben bu testten hiçbirşey anlayamadım salı günü başladım bugün 3. Yü yaptım acaba salıdan önce yumurtlamış olabilir miyim dersiniz

Eklentiler

• IMG_6181.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_6191.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 76
yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Anatomik olarak yumurta 24 48 saat arasi sperm ise 72 saate kadar omru var. Bu sperm ve yumurta kalitesi anlik hormonal degisim stres gibi durumlardan etkilenir. Daha bugn anlattm hatta ogrencilerme de bu konuyu. Yumurta catlamadan da sperm vucuda girdgnde 3 gune kadar dayanabldgi icn spermler hala dollenme sansi oluyor. Yani bi nevi spermler yumurtayi bekleyebiliyor. Ki benm ilk kimyasal gebelgmdeki iliskimz yumurtalamadan once olmustu. Yani bu tezin canli kanitiyim aslnda. Yumurta catlamadan da (folikulden kurtulmak) iliski olursa dollenme sansi yuksek

Bu arada ovulasyon testlerim elime ulasti. Su an adetimi bekliyorum 30. Gunumdeyim. Telefonumdaki uygulamaya gore 2 gun gecikmis durumdayim. Ama adetlerm hic bir zaman muntazama olmamistr. 3 ay once 32 gun olmustu gecen ay 26 gunde oldu ornegin. Doktor sorun olmadgni soyledgi icin kafama takmiyorum. Kist vs bir durum yok. Ama testler geldgi icn dun bir uygulayayim dedim. Cizgi dusundgmden koyu cikti bu seveple bugn bir daha uyguladm. Fotograflari yukleyecegm. Normalde adet olmanz gereken donemde bu seklde mi gorunur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…