dünkü testin nasıldı ? Koyu mu yoksa silik mi ?Kizlar bugun 16. gunum ve test bu sekilde yorumlar misiniz gece saat 1 gibi değerlendirdik yumurtladim mi bn hangi gunleri degerlendireym sizce
Öyleyse bugünü kesin değerlendir çünkü yumurtlayacaksın demekki.
Yok öyleyse yarını değerlendir olan spermleride zayıflatmaya gerek yok dünü değerlendirmen iyi olmuş yumurtlamadan içerde sperm olması daha iyi oluyor çünkü.
Rica ederim
Ovu testim de bu kızlar
Biranda olacak bişey değil ki sabır lütfen stres yapma :) günleri değişiyor sürekliHiç ilerlemiyo...
adetin ne zaman bitti ?Kızlar selam bugün de durum bu ben bu testten hiçbirşey anlayamadımsalı günü başladım bugün 3. Yü yaptım acaba salıdan önce yumurtlamış olabilir miyim dersiniz
6 gün var canım koltukların rengi de Bellona valdes koltuk takımı ama tam rengini bilmşyorum tatlımregline kaç gün var
bi de koltuk mu o çok güzel kuması da rengi de :)
adetin ne zaman bitti ?
sen baya geç başladın öyleyse test yapmaya değil mi ?13'de bitti cnm
15. Gun başladım aslında çok mu geç otomatik hesaplar 16. Günü gösteriyordu denemk istedimsen baya geç başladın öyleyse test yapmaya değil mi ?
yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Anatomik olarak yumurta 24 48 saat arasi sperm ise 72 saate kadar omru var. Bu sperm ve yumurta kalitesi anlik hormonal degisim stres gibi durumlardan etkilenir. Daha bugn anlattm hatta ogrencilerme de bu konuyuBizim kafalar cok karışık
Sperm yumurta catlamadan kanallarda bulunmali diyen var yani cift cizgi oncesinde iliski olmali
Cift cizgiden sonra 24-36-48 saat icinde catlayacak yaziyor prospektuslerde
Yani cift cizgi sonrasi sperm kalitesi onemli
Sadece cift cizgi gununde iliski olup hamile kalanlari okudumburda
Doktorlar ise 10-20 arasi gun asiri iliski yeterli diyor
Farkli ovulasyon test markalarini denedim
bende 3 gun arayla farkli gunlerde cift cizgi olmustu..
Sen de bize bildiklerini anlatirmisin
Sperm kac saat yasar kisiye gore degsirmi
Yumurta catladigi an mi spermle bulusmali ve o ani mi tutturamadik biz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?