bence bayagi gec kalmissinz adetlernz duzenliyse dahi 12. Gunden baslamanizi tavsiye ederm erken yumurtlama olabilme ihtimaline karsin15. Gun başladım aslında çok mu geç otomatik hesaplar 16. Günü gösteriyordu denemk istedim
Bende okumustum bunu ve ilginc gelmisti.demekki onemli olan sperm miktari ve kalitesi degil.3 gundurde hergun iliski yasayan biri olarak söylüyorum.ins basarili bir ay olmustur.Kizlar bi makale buldum:
Beş günden daha fazla ilişkide bulunmama sperm sayısını düşürebilir. İki günde bir ilişkide bulunanların sperm sayıları ise normal bulunmuştur. Yaygın bir yanlış inanç sık boşalmanın doğurganlığı azalttığıdır. Sperm kalitesi normal olan 10.000′den fazla erkekte yapılan bir çalışmada her gün boşalma ile bile sperm sayı ve hareketliliğinde bir azalma gözlenmemiştir. Şaşırtıcı olan ise, sperm sayısı düşük olan erkeklerde her gün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketliliğinin en yüksek düzeyde olmasıdır. Boşalma sıklığı sperm şekillerini de etkilememektedir. Ancak 10 günden fazla süren cinsel perhizden sonra sperm parametrelerinde bozulmalar başlamaktadır.
Günlük ilişki bir miktar avantaj sağlayabilmesine rağmen bu sıklıkta bir ilişki düzeni çiftler üzerinde gereksiz bir stres de oluşturabilir. Doğurgan olduğu tahmin edilen 221 çift üzerinde yapılmış bir çalışmada aylık en yüksek hamilelik şansı günlük ilişki ile elde edildi (%37). Gün aşırı ilişki buna yakın bir hamilelik oranı (%33) vermesine rağmen haftada bir yapılan ilişkide başarı şansı %15′e düştü. Hamilelik denemeleri sırasında yaşanan stres cinselliğe bakışı, cinsel doyumu ve ilişki sıklığını etkileyebilir. İlişki zamanlaması yumurtlama zamanını belirleme yöntemlerine bağlanırsa veya katı bir program dahilinde uygulanırsa stres daha da artabilir.
En azindan ovulasyon testi koyulasmaya basladiginda acaba iliski olsami yoksa dahada koyulastiginda mi olsa yoksa dahada koyulasmazda kacirirmiyiz ovulasyonu gibi dusuncelere kapilmadan iliskiye girilebilir bu makaleye gore. Allah yardimcimiz olsunZaten bende bu makaledekini savunuyorum ama doktorlar israrla gun asiri diyorlar. Sonucta insaniz. Bu isin bir de psikolojik faktoru var.bence bu sebeple de gunasiri diyor olabilirler. Ama gunasiri veya her gun iliski kaliteyi direkt etkilemez biyolojik olarak. Ancak ekstra faktorlere etki olabilir
Normalde daha silik olmali29 ve 30. Gunlerd3 bu seklde gorunuyor ovulasyon testi. İlgnc geldi bana bu durum. Bildgm kadaryla menstruasyon oncesi luteal fazda bile 18 altina dusuyor. Ki bunlarin hassasiyeti 20 veya 25dir. Sizden yorum bekliyorum. Normalde de bu seklde mi gorunur
Kimse karsilasmadi miMerhaba arkadaslar. Biz 2 ay olduk korunmayi birakali. Ilk ay istatistiklerr gore deneme yaptik. Yani regl donemim 28 gun 12-14-16-18 diye malesef olmadi. Bu ay ovulasyon testi aldim be 11. Gun cift koyuyu gordum ve reglime 10 gun kaldi. 2 gundur sari su gibi deigisik bir akinti geliyor. Ben hala aksamlari ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum. Bugun yine 2. Cizgide koyuluk basladi. Bu durumlar nedir karsilasan oldumu
Bu ovi testinin saatleri oluyormu hangi saat olck sabh olmuyr dimi ilk idrar
Bi kan testi yaptırsanız çünkü bu ovu testleriyle hamilelikte öğrenen var29 ve 30. Gunlerd3 bu seklde gorunuyor ovulasyon testi. İlgnc geldi bana bu durum. Bildgm kadaryla menstruasyon oncesi luteal fazda bile 18 altina dusuyor. Ki bunlarin hassasiyeti 20 veya 25dir. Sizden yorum bekliyorum. Normalde de bu seklde mi gorunur
ben de duydum onu. Ancak t cizgisi c den koyu oluyormus sanrm hamilelik durumnda benimkiler oylr degl. Keskr ornegi olsaydi nasil gozuktgne dair forumu taradim ama pek bisey elde edememedim. Yarn da adet olmasam ctesi sabah test yapacagm zatenBi kan testi yaptırsanız çünkü bu ovu testleriyle hamilelikte öğrenen var
ben de duydum onu. Ancak t cizgisi c den koyu oluyormus sanrm hamilelik durumnda benimkiler oylr degl. Keskr ornegi olsaydi nasil gozuktgne dair forumu taradim ama pek bisey elde edememedim. Yarn da adet olmasam ctesi sabah test yapacagm zaten
yani 2 kez cizgi kalinlasti dgil mi?Kimse karsilasmadi mi
aynen cok iyi fikirYok ya bosverin bence onu
Bayaa koyu çıkıp adet olan da çok var
Cumartesi sabahi bekleyelim hep beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?