aynen cok iyi fikirYok ya bosverin bence onu
Bayaa koyu çıkıp adet olan da çok var
Cumartesi sabahi bekleyelim hep beraber :)
Adet bitiminden itibaren başla günleri sayma boşver o en garantisi.15. Gun başladım aslında çok mu geç otomatik hesaplar 16. Günü gösteriyordu denemk istedim
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Geçen ay tıpkı senin gibiydim, bu ay daha rahatım boşver de içine boşverince olacak de ikna et kendini inatlaş.bu gebelik testini yapmak bende hobi gibi birşey oldu artık geçen dayanamadım yaptım negatif ya adet görsem bile hamileymişim gibi bi his oluyor bunaldım kendimden biraz buraya takılmamak en iyisi galiba kızlar daha çok etkileniyorum hepinizi seviyorum rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasib etsin amin
deneyeceğim canım inşallah buraya güzel haberlerle gelirimGeçen ay tıpkı senin gibiydim, bu ay daha rahatım boşver de içine boşverince olacak de ikna et kendini inatlaş.
Tebrikler canım, çok sevindim, darısı başımıza kızlar. Benim bata 6 gün var ya bekleyemiyorum artıkKizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
tebrikler inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Amin hayatim inşallah :)Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
İnşallah bitanem darisî basiniza :)
Tebrikler canım, çok sevindim, darısı başımıza kızlar. Benim bata 6 gün var ya bekleyemiyorum artık
Saol bitanem amin inşallah darisi tüm isteyenlerin başınatebrikler inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
ya ben de bikac aydir deniyorum ama saplanti gibi bisey bu.bu konuyu dusununce bile moralim bozukken duzeliyor.bu gebelik testini yapmak bende hobi gibi birşey oldu artık geçen dayanamadım yaptım negatif ya adet görsem bile hamileymişim gibi bi his oluyor bunaldım kendimden biraz buraya takılmamak en iyisi galiba kızlar daha çok etkileniyorum hepinizi seviyorum rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasib etsin amin
Ne zaman başladın ? Adet bitiminde mi ?Kizlar ben kacirdimmi ovulasyon gunu gittikce siliklesmeye basladi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?