tamam henüz yumurtlamamışsın zaten herkesin farklı zamanlarda oluyor sen çok stres yapıyosun seninle dünde konuştuk sanırım. Rahat ol lütfen çatlayacak merak etme böyle yaparak geciktirme.Evet adet bitiminde basladim siliklesmesi beni sasirtti
Dün ilişki olduysa bugün olmasada olur doktorlarda gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor zaten canımKizlar sali guninden beri koyu olan ikinci cizgi bu akşam yaptigimda azda olsa siliklesti.dun iliski oldu bugunu bos gececegiz yarın olsa olurmu sizce
Tesekkur ederim canim cvabin icinDün ilişki olduysa bugün olmasada olur doktorlarda gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor zaten canım
Hayır gidişatın normal gün aşırı iyi olan zaten sık sık olmasının sperm kalitesini düşürmekten baska faydası yok.Kizlar yorumlar misiniz koyu olan dunku(16.gun) silik olan bugunku testim.dunden once yaptiklarimin hepsi yok denecek kadar silikti en koyu dun yani 16. Gundu bi onceki gecesini degerlendirdm ama dun koyuyu gorunce daha da koyulasacak diye dunu degerlendirmedm bugun sabahi degerlendirdim gec mi kaldim acaba
Estağfurullah tabiki sorabilirsin. Yumurtlama olmuş evet ama 2. test bozulmuş onu tekrar etmelisin çatladığını tam görmek için.
Evet canım değerlendirBu cift cizgimiiiii?
Evet ayni durumdayiz..takip edelim birbirimizi sekerKızlar bende de durum bu.
İyice belirginleşti çizgi.
Yumurtlama oluyor herhalde ya da olacak.
TamamdırEvet ayni durumdayiz..takip edelim birbirimizi seker
Yumurtlama olmuş yarına çatlarKızlar bende de durum bu.
İyice belirginleşti çizgi.
Yumurtlama oluyor herhalde ya da olacak.
Hadi gözün aydın yumurtluyosun çabuk değerlendir kooş :)Bu cift cizgimiiiii?
Eveett iyi değerlendir
Hehehe timamHadi gözün aydın yumurtluyosun çabuk değerlendir kooş :)
Yumurtladin gibi duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?