OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet tam da bugun :) tuttum kolundan ozur dilettim bussuru bussuru, napiim bekle bekle nereye kadar..

Waaay bunu bi kutla sen kapat kız telefonu :))))) hadi bacim sana guveniyorum... ben Bugün regl oldum geçmişler ola banaa..
7 gün erken oldum yine ne güzel kiiiz cok fazla umutlanmadan erken Erken hasta oluyorum ya gecikse :)))

Waaay bunu bi kutla sen kapat kız telefonu :))))) hadi bacim sana guveniyorum... ben Bugün regl oldum geçmişler ola banaa..
7 gün erken oldum yine ne güzel kiiiz cok fazla umutlanmadan erken Erken hasta oluyorum ya gecikse :)))
Ayy cnm ya, bu adetinden sonra hemen basla, gunasiri hergun devammm
Bu ay olur insallahhh..
ben moda giremiyorum suan..yeni baristik ya, biraz zorlama olcak bu gece olursa..bakalim akış..

Ayy cnm ya, bu adetinden sonra hemen basla, gunasiri hergun devammm
Bu ay olur insallahhh..
ben moda giremiyorum suan..yeni baristik ya, biraz zorlama olcak bu gece olursa..bakalim akış..

Sende ne inatci ciktin yahu :) gerçi konuyu da bilmiyorum tabi ama boşver uzatma tüm sinirini gebelikte cikarirsin mesela ben öyle yapacam :))) belkide Allah biliyoda vermiyo burnundan fitiiil fitiiil getirecem :))))))

Sende ne inatci ciktin yahu :) gerçi konuyu da bilmiyorum tabi ama boşver uzatma tüm sinirini gebelikte cikarirsin mesela ben öyle yapacam :))) belkide Allah biliyoda vermiyo burnundan fitiiil fitiiil getirecem :))))))
Bi bugun bide pazar sansim kaldi..halletcem merak etme..zorlama olcak cunku okuz bnm herif

25 günlük döngüde 10. ve 14. günler yumurtlama olabilir mi sizce hiç ovulasyon testi yapmadım takvim uygulamaya göre hareket ettim siz deneyimlisiniz yardımcı olabilir misiniz adetin ilk gününden itibaren saydım

25 günlük döngüde 10. ve 14. günler yumurtlama olabilir mi sizce hiç ovulasyon testi yapmadım takvim uygulamaya göre hareket ettim siz deneyimlisiniz yardımcı olabilir misiniz adetin ilk gününden itibaren saydım
Denk gelme ihtimalin yuksek bence..hesaplara gore 11.gun catlamasi gerekiyo..10 u ideal..hadi insallah hayirlisi

Denk gelme ihtimalin yuksek bence..hesaplara gore 11.gun catlamasi gerekiyo..10 u ideal..hadi insallah hayirlisi
İnşallah canım ilk defa bu ay yuma göre denedim eşimle işi yüzünden haftasonlarını birlikte geçirebiliyoruz denk gelmiyordu isteyen herkese versin rabbim

kızlar 24 ünde tam koyulaşmaya başlayacaktı sonra silikleşmeye başladı bu ne demek?

Eklentiler

• 20161126_112942.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba bende yeni katilanlardanim bu ay malesef ilk denemememizdi. Ve bugun hasta oldum. Ne ovulasyon testi ne bisi yapiyorum pekte anlamiyorum acikcasi telefonumda program var orda ilk adet oldugim gunu yazinca iste yumurtlama en verimli gunleri hesapliyor ama ne derece dogru tabi bilinmez.

O programlara yumurtlama günü hakkında hiç güvenme, test kullan kesin çözüm.

O programlara yumurtlama günü hakkında hiç güvenme, test kullan kesin çözüm.

Evet ya ben dün regl oldum tahmini doğurganlık 30 kasım yazıyor. Yani reglin 6. Günü banada sacma geldi normalde 9 yada 10. Gün gerçi benim testlerim varda yinede regl 3 gün sürüyor benim hemen baslicam belki 6. Gün olur :))))

25 Kasim da cift cizgi oldugunu dusunuyorum kizlar..o geceyi degerlendirdik, bu gece mola, bir de yarin geceyi degerlendirmeyi dusunuyoruz..tamamdir dimi ne diyosunuz?

Eklentiler

• 2016-11-26 23.47.57.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 63
Bende de o program var bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günüm programla alakası yoktu o tarihten sonra yumurtladim

Bende de o program var bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günüm programla alakası yoktu o tarihten sonra yumurtladim
Programları ben de denedim ama ona göre 19 falan yumurtlama diyor.
Biraz geç gibi teste göre ise, 15-16 oluyorum yumrtlama.

KIZLAR o programlar bendede işe yaramadı Oray'a göre yumurtlama günüm geçti ama ben bu günlerde daha çok akıntı görüyorum beyaz renkte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…