Sol kasigimda belirgin bi agri var yumurta orda galiba, canim dua edermisin benim icin saglikli bi bebisim olsun bu ay haberini alayimYumurtladin gibi duruyor :)
Hehehe timam
O zamanYumurtlama olmuş yarına çatlar
Evet tam da bugun :) tuttum kolundan ozur dilettim bussuru bussuru, napiim bekle bekle nereye kadar..Eşinle baristinmi kuzum
Evet tam da bugun :) tuttum kolundan ozur dilettim bussuru bussuru, napiim bekle bekle nereye kadar..
Ayy cnm ya, bu adetinden sonra hemen basla, gunasiri hergun devammmWaaay bunu bi kutla sen kapat kız telefonu :))))) hadi bacim sana guveniyorum... ben Bugün regl oldum geçmişler ola banaa..
7 gün erken oldum yine ne güzel kiiiz cok fazla umutlanmadan erken Erken hasta oluyorum ya gecikse :)))
Ayy cnm ya, bu adetinden sonra hemen basla, gunasiri hergun devammm
Bu ay olur insallahhh..
ben moda giremiyorum suan..yeni baristik ya, biraz zorlama olcak bu gece olursa..bakalim akış..
Bi bugun bide pazar sansim kaldi..halletcem merak etme..zorlama olcak cunku okuz bnm herifSende ne inatci ciktin yahu :) gerçi konuyu da bilmiyorum tabi ama boşver uzatma tüm sinirini gebelikte cikarirsin mesela ben öyle yapacam :))) belkide Allah biliyoda vermiyo burnundan fitiiil fitiiil getirecem :))))))
Insallah Allah hayirli bir evlat nasip eder canim tez zamanda. Allah yardimcimiz olsun hepimizinSol kasigimda belirgin bi agri var yumurta orda galiba, canim dua edermisin benim icin saglikli bi bebisim olsun bu ay haberini alayim
Denk gelme ihtimalin yuksek bence..hesaplara gore 11.gun catlamasi gerekiyo..10 u ideal..hadi insallah hayirlisi25 günlük döngüde 10. ve 14. günler yumurtlama olabilir mi sizce hiç ovulasyon testi yapmadım takvim uygulamaya göre hareket ettim siz deneyimlisiniz yardımcı olabilir misiniz adetin ilk gününden itibaren saydım
İnşallah canım ilk defa bu ay yuma göre denedim eşimle işi yüzünden haftasonlarını birlikte geçirebiliyoruz denk gelmiyordu isteyen herkese versin rabbimDenk gelme ihtimalin yuksek bence..hesaplara gore 11.gun catlamasi gerekiyo..10 u ideal..hadi insallah hayirlisi
O programlara yumurtlama günü hakkında hiç güvenme, test kullan kesin çözüm.Merhaba bende yeni katilanlardanim bu ay malesef ilk denemememizdi. Ve bugun hasta oldum. Ne ovulasyon testi ne bisi yapiyorum pekte anlamiyorum acikcasi telefonumda program var orda ilk adet oldugim gunu yazinca iste yumurtlama en verimli gunleri hesapliyor ama ne derece dogru tabi bilinmez.
O programlara yumurtlama günü hakkında hiç güvenme, test kullan kesin çözüm.
Bende de o program var bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günüm programla alakası yoktu o tarihten sonra yumurtladimMerhaba bende yeni katilanlardanim bu ay malesef ilk denemememizdi. Ve bugun hasta oldum. Ne ovulasyon testi ne bisi yapiyorum pekte anlamiyorum acikcasi telefonumda program var orda ilk adet oldugim gunu yazinca iste yumurtlama en verimli gunleri hesapliyor ama ne derece dogru tabi bilinmez.
Programları ben de denedim ama ona göre 19 falan yumurtlama diyor.Bende de o program var bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günüm programla alakası yoktu o tarihten sonra yumurtladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?