OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar merhaba,ben de ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum,laboguick marka. Netten sipariş ettim. Size tarihiyle paylaşıyorum, yorumlarsanız çok sevinirim.koyulaşmış gibi , sat16 kasım bat 15 aralık,döngüm28/32 arası değişiyor.cevap yazın lütfen.

Eklentiler

• image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 74
Canım çok anlamıyorum ama 24,25 i boş geçmeyip testleri yapmaya devam et bence
25 Kasim da cift cizgi oldugunu dusunuyorum kizlar..o geceyi degerlendirdik, bu gece mola, bir de yarin geceyi degerlendirmeyi dusunuyoruz..tamamdir dimi ne diyosunuz?
canım çift çizginin öncesi ve sonrasını değerlendirenler hamile kaldık yazıyor,ya da sadece çift çizgi gününü bu durumda doğru yapıyorsun,gerisi Allah a kalmış:)

Yumurtlama olacak 1 2 güne

Devam et 1 2 güne kızarır

Ovulasyon testini kullandm bnde doktorum pek tavsiye etmiyor stres yapıtrdgı için artk kullanmyrm gün aşırı ilişki denyrZ

Ovulasyon testini kullandm bnde doktorum pek tavsiye etmiyor stres yapıtrdgı için artk kullanmyrm gün aşırı ilişki denyrZ
Benim gittiğim Dr da önermemisti ama ben kullandım o olmazsa yumurtlama gününü degerlendiremezdim inş hamile kalırız

Tamam kızlar teşekkürler, haftasonu boş geçti zaten değerlendimedik, bakalım bugünden sonrası için boş geçmemeye çalışacam.

merhaba bayanlar I isaretkiz Globalist

Uzun zamandır sesim soluğum çıkmıyor girmiyorum da kk ya.
Nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
Ben geçen hafta hormon tahlillerimi yaptırdım ve her şey çok güzel fakat sorunumuz eşimde hiç sperm çıkışı olmamasıymış.
Yani azospermi deniyor. Sonuç koskocaman bir SIFIR
Dünya başımıza yıkıldı tabi ama ben gücümün son damlasına kadar gösterip destek oldum eşime ve hafta sonu hemen doktora gittik. bazı tahliller istedi eşimden bugün kan verdi birkaç haftaya her şey belli olacak.
şansımız varsa doğal yolla olması pek mümkün değil, tüp bebek olacak. Olsun umutsuzluk en kötüsü.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, zor bi durum olmalı illaki ama sonuçta bir çaresi var asla umutsuz olma. Aslında bende eşimle gidip bi kontrol olayım diyorum, birşey olduğundan değil daha çok yeniyim malum amabirşey varsa bile baştan biliriz enazından.

Çok geçmiş olsun,dermansız der vermesim Allah ım.

Evet ben de diyorum keşke daha once ogrenseydik. gercekten cok zor bir durum anlatilacak gibi degil ilk duyduğumda şok oldum ve direk hic bi zaman anne olamayacagimi dusundum. ama doktorlar icimizi rahatlatti biraz da olsa. tahlil.sonuclarina gore belli olacak umudumuz devam mi edecek yoksa hic olmayacak mi.

Selam cnm gecen yil benzer bir durum yasadim
3 gun yemek yememistim nerdeyse
Dunyam basima yikilmisti
Bizde de hic normal sperm yoktu

Nerede yaptirdiniz testi
Tup bebek merkezi veya cok iyi bir hastanede tekrar yaptirin bir sure sonra

Biz de farkli sonuc cikmisti iki labaratuarda

Azospermi icin prof saracoglu videolarina bak istersen ne oneriyor

Son düzenleme:
testi tüp bebek merkezinde yaptırdık.
ve farklı bir hastaneye gittiğimizde de tekrar test istemedi.
zaten bu gibi durumda farklı bir yerde az sayıda sperm çıkabilir ancak ve o da döllenme için yeterli bulunmuyor.
hormon ve kromozom testi istendi bugün kan verdi eşim.
sonuçlar 2 haftaya çıkarmış onun sonucuna göre de ilerleyeceğiz. doktorumuz çok olumlu konuştu.
ama bakalım inşallah bir ihtimalimiz olur da sperm bulunur.

sizden istenmemiş miydi hormon ve kromozom testi ?
çünkü bu durumda meni damarında tıkanıklık, hipofiz bezinden kaynaklanan hormonun sperm üretimini etkilememesi, FSH yüksekliği vs vs birçok durum olabiliyormuş ve ilaçla ya da micro TESE yöntemleriyle sağlıklı sperm bulunup tüp bebek yapılıyormuş hatta kadın sağlıklı olduğu sürece birkaç yıl sonrası için de spermler dondurulup ikinci bir şans sağlanıyormuş

Bende hala kırmızılar yok kızlar inş yarında gelmez hemen test yaparım bide dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum acaba bi işaret olabilirmi yaaa

Selam cnm gecen yil benzer bir durum yasadim
3 gun yemek yememistim nerdeyse
Dunyam basima yikilmisti
Bizde de hic

Anladim bizde anormalitede sorun vardi
Sizinkisi gibi olan durumlarda erkekten testislerden sperm aranicak diye biliyorum
Canini sıkma senin yumurtalarin etkilenmesin
Benim yumurtam olmamisti uzuntuden o aylar
Bize de haber ver sonucu Lutfen
Hayirlisiyla cozulur insallah tip cok ilerledi

evet aynen sperm aranacak. çok da üzülmüyorum şu an açıkçası umudum var inşallah boş çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…