OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Biz de bu ay 6. Ayimizi doldurduk. Olsaydi olurdu bugune kadar.. kabulleniyorum yavas yavas kendiliginden olmayacagini..

kendimi maddi manevi tüp e hazirliyorum bu aydan itibaren.. hazir oldugumda gidecegim..

2017 umarim herkese guzel ve ugurlu gelir..

Kanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yani
Koyu çıkacak diye birşey Yok zaten o bir gebelik testi değil.kaldı ki benım 118 hcg ile gebelik testinde bile tek çizgi çıkmıştı.olabiliyor yani. Kesinlikle mantıklı çünkü yumurtama olmadığı halde silik de olsa çift çizgi görüp hamileliği öğreniyorsun.

İnşallah hayırlısı olur hakkınızda en azından tüp bebek gibi bir yol var gerçekten o umudu bile olmayan insanlar var ki mesela ben umudu olanlardan mıyım olmayanlardan mı bilemiyorum bile
o yüzden şansın varken dene

evet aynen sperm aranacak. çok da üzülmüyorum şu an açıkçası umudum var inşallah boş çıkmaz
canım durumunu okudum ve çok üzüldüm benimde benzer bi durumdan olmuyor, biz baya geç öğrendik sen erken öğrenmişsin bu iyi birşey inşallah rabbim nasib eder inşallah..

aslında buraya sizlere tavsiyede bulunmak için geldim kızlar
keçi boynuzu kürü kullanıyor çoğunuz biliyorum ya da öneriyor
geçenlerde burda bir aktar mı desem mısır çarşısı mı desem öyle bir yere gittim
Şifa Garden diye bir markanın soğuk presle yapılmış şeker katkısız bir harnup ezmesi
gibi birşey gördüm ve aldım hani keçiboynuzunu kaynatmaktan daha faydalı olduğunu
düşündüm aldım kullanıyoruz şimdi, eşim üç aylık varikosel sonrası iyileşme sürecini bitirmek üzere
doktora gidicez bir hafta sonra spermografi sonuçlarını sizlerle paylaşacağım ona göre
yararlı olup olmayacağı hakkında bi fikriniz olur sevgilerle

Ne kdr suredir istiyorsunz canim yasin kac

degstr canim cok sacma sonucta sen istyrsn bsey varda binprblem erken den ciksin demi?

Hormon testlerini yaptrdn mi canim rahim filmi?sperm testi?

degstr canim cok sacma sonucta sen istyrsn bsey varda binprblem erken den ciksin demi?
sonuçlarımız çıktı yine burada bahsetmiştim de ben de çok şükür bir sorun yok. eşimde azospermi olduğunu öğrendik. hormon tahlili ve kromozom analizi istenmişti. onlar da bugün sonuçlandı FSH 19 çıktı diğer değerler normal testosteron biraz yüksek.
doktor şu an için ameliyat diyor henüz yüz yüze görüşemedik ama sonuçları paylaşacağım.

Hormon testlerini yaptrdn mi canim rahim filmi?sperm testi?

Rahim filmi cektiremedim henuz belki de gerek olmaz dedi tup bebek doktorum.
Hormonlari 6 ay once baktirdim devlette surekli baktiramiyormusuz. Ocak gibi tekrar baktiricam .
Amh gecen yil 1,4 cikmisti
düşük demisti doktorum
Esimde de normal sperm %1 cikmisti sonra tekrar baktirdik %4 gecen yil
Simdi ne durumdayiz hic bilmiyorum , ogrenicez

Hala gelmedi kırmızılar canım ama testi yapamadım bugün sabahı sabırsızlıkla bekliyorum gerçi deneme için ovulasyon yaptım öğlen ama hayalet çizgi gibiydi hala umudum yok ama nasip tabiki yinede

Dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de bişi yok canım bakalım sabah test yapcam olmadı sağlık ocağında bir kan testi yaptırırım

Dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de bişi yok canım bakalım sabah test yapcam olmadı sağlık ocağında bir kan testi yaptırırım
benimde adetim bugünle beraber 4 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor ama ben daha test yapmadım merakta ediyorum korkuyorum da hamile değilsem diye

benimde adetim bugünle beraber 4 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor ama ben daha test yapmadım merakta ediyorum korkuyorum da hamile değilsem diye
Benimde geçen hafta cuma günü göğüslerimde agrı kasıklarımda hafif bir Ağrı oldu sonra geçti 2-3gün sürdü ama şimdide sırtım agrıyor 2 gündür bunlar belirtimi bilmem ama ne bilim pek histe yok içimde olmaz bu ay gibime geliyor ama kısmet tabi ins ikimizde hamisizdir ben yarın sabah yapcam bakalım bence sende bekletmeden yap testi olcakla ölecege çare yok derler bide hamissende ovuslasyonda silik oluyormuymuş ben hep koyu çıkar diye biliyordum bende öğlen silik çıktı hayalet çizgi yani

Ne kdr suredir istiyorsunz canim yasin kac
Ne dertli yazmisim ya. suan yazdigimi okudum da. :) kendime acidim:) tabi yumurtlama doneminin verdigi ruhsal gerginlik üst üste yapilan çalışmalar insannister istemez etkileniyor demek ki ama suan daha iyiyim bu ay da olmadi ama artık aksiina birakiyorum Rabbime birakiyorum cunku o ne zamn olacgji bilir yeter ki saglik versin. yeter ki iyi olalim. 6. aya giriyorum canim 26 yasindayim olursa ilk beebk icin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…