Koyu çıkacak diye birşey Yok zaten o bir gebelik testi değil.kaldı ki benım 118 hcg ile gebelik testinde bile tek çizgi çıkmıştı.olabiliyor yani. Kesinlikle mantıklı çünkü yumurtama olmadığı halde silik de olsa çift çizgi görüp hamileliği öğreniyorsun.Kanda 270 beta hgc gordugum halde silik cikti ovulasyon testi:) bence cok ta mantikli degil yani
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda en azından tüp bebek gibi bir yol var gerçekten o umudu bile olmayan insanlar var ki mesela ben umudu olanlardan mıyım olmayanlardan mı bilemiyorum bileBiz de bu ay 6. Ayimizi doldurduk. Olsaydi olurdu bugune kadar.. kabulleniyorum yavas yavas kendiliginden olmayacagini..
kendimi maddi manevi tüp e hazirliyorum bu aydan itibaren.. hazir oldugumda gidecegim..
2017 umarim herkese guzel ve ugurlu gelir..
canım durumunu okudum ve çok üzüldüm benimde benzer bi durumdan olmuyor, biz baya geç öğrendik sen erken öğrenmişsin bu iyi birşey inşallah rabbim nasib eder inşallah..evet aynen sperm aranacak. çok da üzülmüyorum şu an açıkçası umudum var inşallah boş çıkmaz
Ne kdr suredir istiyorsunz canim yasin kacCok tesekkir ederim cevplandiridginiz icin. oy inanin ne hissedeceğim artik bilmiyorum. cok yorulduk hem bedenen en fiziken. yolun daha cok basindayiz tabi ama.nebileyim insan bazen boyke hissediyor iste. RABBim hayirli zamanda saglikli sekilde nasip eder insaALLAH
Ne kdr suredir istiyorsnz canimBurada hamile olduğunu öğrenen arkadaşlara çok seviniyorum , ne kadar kafayı takmasamda içinde bir yer cızz ediyor işte Rabbim büyük belkide sabrı öğretiyor bize sizden ricam sevgili hamişler bizleri de dualarınızda unutmayın
degstr canim cok sacma sonucta sen istyrsn bsey varda binprblem erken den ciksin demi?kızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu
Hormon testlerini yaptrdn mi canim rahim filmi?sperm testi?Biz de bu ay 6. Ayimizi doldurduk. Olsaydi olurdu bugune kadar.. kabulleniyorum yavas yavas kendiliginden olmayacagini..
kendimi maddi manevi tüp e hazirliyorum bu aydan itibaren.. hazir oldugumda gidecegim..
2017 umarim herkese guzel ve ugurlu gelir..
sonuçlarımız çıktı yine burada bahsetmiştim de ben de çok şükür bir sorun yok. eşimde azospermi olduğunu öğrendik. hormon tahlili ve kromozom analizi istenmişti. onlar da bugün sonuçlandı FSH 19 çıktı diğer değerler normal testosteron biraz yüksek.degstr canim cok sacma sonucta sen istyrsn bsey varda binprblem erken den ciksin demi?
Hormon testlerini yaptrdn mi canim rahim filmi?sperm testi?
Naptin canim ??Bende hala kırmızılar yok kızlarinş yarında gelmez hemen test yaparım bide dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum acaba bi işaret olabilirmi yaaa
Hala gelmedi kırmızılar canım ama testi yapamadım bugün sabahı sabırsızlıkla bekliyorum gerçi deneme için ovulasyon yaptım öğlen ama hayalet çizgi gibiydi hala umudum yok ama nasip tabiki yinedeNaptin canim ??
Hadi hayirlisi bakalimHala gelmedi kırmızılar canım ama testi yapamadım bugün sabahı sabırsızlıkla bekliyorum gerçi deneme için ovulasyon yaptım öğlen ama hayalet çizgi gibiydi hala umudum yok ama nasip tabiki yinede
Hatta test bu bak ama hamiş olmak için koyu olması lazım degilmiHadi hayirlisi bakalim
Hala gelmedi kırmızılar canım ama testi yapamadım bugün sabahı sabırsızlıkla bekliyorum gerçi deneme için ovulasyon yaptım öğlen ama hayalet çizgi gibiydi hala umudum yok ama nasip tabiki yinede[/QUOTE adetin kaç gün geçti solukta çıkabiliyormuş
Hatta test bu bak ama hamiş olmak için koyu olması lazım
benimde adetim bugünle beraber 4 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor ama ben daha test yapmadım merakta ediyorum korkuyorum da hamile değilsem diyeDün olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de bişi yok canım bakalım sabah test yapcam olmadı sağlık ocağında bir kan testi yaptırırım
Benimde geçen hafta cuma günü göğüslerimde agrı kasıklarımda hafif bir Ağrı oldu sonra geçti 2-3gün sürdü ama şimdide sırtım agrıyor 2 gündür bunlar belirtimi bilmem ama ne bilim pek histe yok içimde olmaz bu ay gibime geliyor ama kısmet tabi ins ikimizde hamisizdir ben yarın sabah yapcam bakalım bence sende bekletmeden yap testi olcakla ölecege çare yok derlerbenimde adetim bugünle beraber 4 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor ama ben daha test yapmadım merakta ediyorum korkuyorum da hamile değilsem diye
Ne dertli yazmisim ya. suan yazdigimi okudum da. :) kendime acidim:) tabi yumurtlama doneminin verdigi ruhsal gerginlik üst üste yapilan çalışmalar insannister istemez etkileniyor demek ki ama suan daha iyiyim bu ay da olmadi ama artık aksiina birakiyorum Rabbime birakiyorum cunku o ne zamn olacgji bilir yeter ki saglik versin. yeter ki iyi olalim. 6. aya giriyorum canim 26 yasindayim olursa ilk beebk icin istiyorum.Ne kdr suredir istiyorsunz canim yasin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?