OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

bende öyle biliyordum ama oluyormuş feste gruplarda paylaşmışlar çoğu hamilesin yazmış bende yarın yapıcam inş hamileyizdir

bende öyle biliyordum ama oluyormuş feste gruplarda paylaşmışlar çoğu hamilesin yazmış bende yarın yapıcam inş hamileyizdir
Canım ben test yaptım kocaman bir negatif çıktı :-(

Evet daha koyu olmasi gerekiyor canim ama belli olmaz yinede sadece lh ye bakarak yorum yapma
Haklısın canım yaptım zaten test tek çizgiye devam yani vardır bundada bi hayır dicez aralık ayına devam etcez artık

Güzel anneler ve anne adayları merhaba.

Bugün yine kendi kendime düşünüyorum ne bulsam ne bulsam diye bulduuuum.
Kafama takacak günümü b...k edecek bişey buldum :))))

Ben 2.3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum gerek dr gerekse testlerle. Hersey çok güzel hicbir sorun yok tabi gebelikte yok ama konu o değil benim neden yumurtam hep sağ tarafta oluşuyor? Bir ayda solda oluşsun neden hep sağ yani ???
Sol tarafimda biseymi var acaba şu tıkalı tüp filan kafamda deli sorular..
Bilen bi cevaplasin gözünü seveyim...

canım bn byerden duymustm sagda olusması daha ıyımıs beebgn tutunması acısından bnm mesela solda olumustu kurtaj oldum

sen ne kdrdr ıstıyorsun

kızlar bnm 1 haftadr hep cift cizgi ve koyu ama adete var daha 10 gun.gebelik degildr yanı dee yumurtlamama gbi bir sorun olabılırmı sızce basına böyle bsey gelen varmı dr yumurtan 18 mm olmus dedi pztesi catlaması kac gunu bulur bilgisi olan varmı

Anlattığını hiç anlamadım canım

Olgunlaşmış ama catlamamis olabilir

Anlattığını hiç anlamadım canım
canım yaklasık bır haftadr ovulasyon testinde cift cizgi gösteriyor.takvimim prgramına göre coktan yumurtlamam gerekıyor ama dr pztesi olgunlasmıs daha catlamamıs dedi .catlaması 1 gün surmuyormu yanı bnm biraz uzamıs gibi geldi

Evet uzamış ama sorun teşkil edecek bir durum olsaydı müdahale ederdi sakin ol, stresten geciktirebilirsin.

Kızlar!
Adet bitiminden beri teste devam,
14-15 civarı koyu verdi sonrasında da hep böyle çizgiler.
Acaba yumurtlama olmadı mı daha anlamadım.
20sinde de böyle çıktı.
Bat'a kadar ilişkiye devam gibi :))

Eklentiler

• IMG_1685.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar!
Adet bitiminden beri teste devam,
14-15 civarı koyu verdi sonrasında da hep böyle çizgiler.
Acaba yumurtlama olmadı mı daha anlamadım.
20sinde de böyle çıktı.
Bat'a kadar ilişkiye devam gibi :))
Silikleşmeye başlamış gibi görünüyor

Kizlar yardımcı olur musunuz benm reglm 4 gün gecikti dün test yaptm silik bi cizgi cikti bazilar var bazilarida yok diyo

Eklentiler

• IMG-20161129-WA0001.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…