Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yapsana yarın ilk idrarla umutlandırmak istemem ama ben öyle öğrendimBu şekilde
Erken gebelik testim elimde yok alamadım da kaç gündür eşim yanımda oluyor onu da hemen umutlandırmak istemedim. Cuma günü alıp yapacağım umarım vardır ve sağlıklıdırErken gebelik testi yapsana yarın ilk idrarla umutlandırmak istemem ama ben öyle öğrendim
Ben de çatlamayi değerlendiremedim piki değerlendirdik ama yine de bir umut bekliyorum daha 6.gundeyim çok bekleyeceğimTamam teşekkür ederimsen de durumlar ne oldu
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum inşallah tutmuşturBen de çatlamayi değerlendiremedim piki değerlendirdik ama yine de bir umut bekliyorum daha 6.gundeyim çok bekleyeceğim![]()
Siz iyi sabırlısınız o zamanErken gebelik testim elimde yok alamadım da kaç gündür eşim yanımda oluyor onu da hemen umutlandırmak istemedim. Cuma günü alıp yapacağım umarım vardır ve sağlıklıdır
Bende normalde sabırsızdım ama önceki gebeliklerde hep erken öğrendim sonu hüsrandıSiz iyi sabırlısınız o zamanben sabredemezdim
İnşallah canımHadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum inşallah tutmuştur![]()
Cuma gününü bekliyecektin sanırım değilmiBende normalde sabırsızdım ama önceki gebeliklerde hep erken öğrendim sonu hüsrandıbu sefer de 2 tane kaset test yaptım silik çıktı bitirdim hepsini daha almicam dedim
ama günler geçmiyor
![]()
Bende bugün kan değerlerime baktırdım beta HCG de istedim <2 çıktı ama dün bugün hep pik günümdeyim değerlendiriyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimBende normalde sabırsızdım ama önceki gebeliklerde hep erken öğrendim sonu hüsrandıbu sefer de 2 tane kaset test yaptım silik çıktı bitirdim hepsini daha almicam dedim
ama günler geçmiyor
![]()
Evet belki yarın da verebilirsem vercem daha fazla dayanamıyorumCuma gününü bekliyecektin sanırım değilmi
O güne kadar da dikkat et kendine![]()
Regl tarihinize ne kadar var ? Amin inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinBende bugün kan değerlerime baktırdım beta HCG de istedim <2 çıktı ama dün bugün hep pik günümdeyim değerlendiriyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim![]()
Daha çok var benim yaaa 15 gün falanRegl tarihinize ne kadar var ? Amin inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin![]()
Ovulasyon testimde böyle şuanlıkEvet belki yarın da verebilirsem vercem daha fazla dayanamıyorum![]()