• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Erken gebelik testi yapsana yarın ilk idrarla umutlandırmak istemem ama ben öyle öğrendim
Erken gebelik testim elimde yok alamadım da kaç gündür eşim yanımda oluyor onu da hemen umutlandırmak istemedim. Cuma günü alıp yapacağım umarım vardır ve sağlıklıdır

Dün regl olacak gibi belim kasıklarım bacaklarım çok ağrıdı olmadım bu sabahta bebe time erken gebelik testi yaptım ama negatifti bilmiyorum sonuç nolacak gecikmenin 2. Günü

Bende normalde sabırsızdım ama önceki gebeliklerde hep erken öğrendim sonu hüsrandı :( bu sefer de 2 tane kaset test yaptım silik çıktı bitirdim hepsini daha almicam dedim😂 ama günler geçmiyor 🥲
Cuma gününü bekliyecektin sanırım değilmi
O güne kadar da dikkat et kendine 🥰🙈

Bende normalde sabırsızdım ama önceki gebeliklerde hep erken öğrendim sonu hüsrandı :( bu sefer de 2 tane kaset test yaptım silik çıktı bitirdim hepsini daha almicam dedim😂 ama günler geçmiyor 🥲
Bende bugün kan değerlerime baktırdım beta HCG de istedim <2 çıktı ama dün bugün hep pik günümdeyim değerlendiriyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim 💖

Bende bugün kan değerlerime baktırdım beta HCG de istedim <2 çıktı ama dün bugün hep pik günümdeyim değerlendiriyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim 💖
Regl tarihinize ne kadar var ? Amin inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin❤️

Eklentiler

• 1000150644.webp
    1000150644.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 2
Back
X