Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn bidahaki aya nasip etsin inşallah bü gün adet oldum ben
inşallah rabbim sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü eli ayağı düzgün sevdiklerimiz başımızdan eksik olmadan dileyen herkese nasip etsin kimseyi evlatla sinamasin

Lh yanilmamis doğru göstermiş ben onunla öğrendim bugün kan verdim 3 haftalık hamileyim çok şükür
Canım peki idrar testiyle de hemen çizgi çıkmış mıydı benim Lh testim aşırı belirgin şimdi yaptım ikisinde kopkoyu ama sabah idrar testimde çizgi yoktu adetime 5 gün var 23. Günüm bugün

Canım peki idrar testiyle de hemen çizgi çıkmış mıydı benim Lh testim aşırı belirgin şimdi yaptım ikisinde kopkoyu ama sabah idrar testimde çizgi yoktu adetime 5 gün var 23. Günüm bugün
İdrar testini bundan 3 gün sonra yaptım hemen çıkmıştı gebelik testinde

Ben ovulasyon testinin 13.gunu öğrendim gebeliğimi adetinde 31.gunuydu

Ben ovulasyon testinin 13.gunu öğrendim gebeliğimi adetinde 31.gunuydu
Benim lh testim 2 çizgi kıpkırmızı çıktı ama işte 1 haftadır ara ara lekelenmem var dün testten sonra lekemde kırmızılıkta vardı . Kırmızı olması iyi değil sanırım ya adet olacam ya da kimyasaldır diye düşünüyorum o yüzden ümidim kalmadı

Bu lh testim çok ümitlenmiştim ama kırmızı leke gelince bir kere ümidim gitti bir daha gelmedi devamı ama dün akşamdan beri yine de test bile yapmadım sabah

Eklentiler

• C8758421-7CAA-49F9-9341-5CE7A756EC07.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
Gebelik testi yaptiniz mi eğer hamilelik varsa önlem alirdiniz

Buda gebelik var gibi ama.yumurta veya kist olmadığından eminseniz eger
Bu ay benim yumurtalarımı büyütmüşlerdi çatlamış olma ihtimali aşırı yüksek çünkü ilacı adetimin 9. Günü kestiler bilmiyorum neden böyle çıktı çok şaşkınım normalde hiç çıkmazdı o gün gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı zaten yükseliş o gündü 2 gün oldu o teste. Kırmızılık görünce yapmadım 2 gündür bir şey ama bilmiyorum

O testteki kırmızılık hiç gecmemesi lazım bu arada benim geçmedi öyle gebelik yaptım

Yani benim bildiğim o kırmızılık hiç kesilmicek testte siliklesmicek yani full devam edecek

Merhaba
Adetime 4 gun var ve 6 gundur Ovulasyon testi yapıyorum ilk gün silikti, ikinci gün kontrol çizgisi kadar koyulasmisti yumurtlama olduğunu düşünerek değerlendirdik o günden beri hep kontrol çizgisinden daha koyu çıkıyor,birde başım dönüyor kaç gündür sol boşluğumdan dizime doğru sancım var sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi bir sancı ha birde başımın sol tarafı hafif sızı şeklinde durmadan sancıyor. Yorumlarınızı bekliyorum

Gebelik testi yap canım neyi yorumlanir ki bunun en kısa ve net çözüm erken gebelik testi yapabilirsin

Gebelik testi yap canım neyi yorumlanir ki bunun en kısa ve net çözüm erken gebelik testi yapabilirsin

Dün normal gebelik testi yapmıştım çıkmadı ama o kadar fazla yorum varki Ovulasyon testinde sürekli çift koyu çizgi çıkıyorsa hamilesin diye insan heyecanlanıyor,

Dün normal gebelik testi yapmıştım çıkmadı ama o kadar fazla yorum varki Ovulasyon testinde sürekli çift koyu çizgi çıkıyorsa hamilesin diye insan heyecanlanıyor,
Yumurta olabilir kist olabilir bunlarda sebebiyet verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…