Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün normal gebelik testi yapmıştım çıkmadı ama o kadar fazla yorum varki Ovulasyon testinde sürekli çift koyu çizgi çıkıyorsa hamilesin diye insan heyecanlanıyor,
Ben yumurtlamadan sonra 10.gun gördüm koyu çizgi 13. Gün de evde gebelik testiyle öğrendim

Yumurta olabilir kist olabilir bunlarda sebebiyet verebilir

Ama sonuçta 6gun önce yumurtlama olsa bu tarihe yumurta kalmaz bence ya birde ben adetime yakın yumurtluyorum ilk gebeliğim 9ay önceydi adetimden bir iki gün önce döllenme olmuştu mesela, 1 aylıkken düşük yaptım.

O zaman en iyisi erken gebelik testi veya beklemek

Öncelikle hayrlı olsun canım bende ovulasyon testiyle öğrendim cumartesi gidip kan verdim 102.87 cıktı cok sukur gebeyim keseyi gordunmu sen canım şuan nekadarlık minnak
Çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun canım 7 haftalık olduk biz çok şükür

Öncelikle hayrlı olsun canım bende ovulasyon testiyle öğrendim cumartesi gidip kan verdim 102.87 cıktı cok sukur gebeyim keseyi gordunmu sen canım şuan nekadarlık minnak
1000i geçmesi lazım kese için canım bende ilk 134 le öğrendim

Çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun canım 7 haftalık olduk biz çok şükür
Ne kadarda yükselir acaba ilk bebeğim cok acemiyim icinde hep korku var
Canim sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2ye katlamasi lazim benimde ilk gebeliğim hep değerini 2yle çarp çıkan sonuçta olması lazım veya biraz yüksek ama düzensiz yükselmemesi lazım az az yani o yüzden 2 günde bir kan var 5 gün içinde 1000i bulur

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda

Eklentiler

• 20200210_110358.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47
Adetten bir gün önce bile yumurtlayan var canım yumurtan olmadığına eminsen kist olmadığından da eminsen gebelik ihtimali olabilir yinede adete yakın yanilta bilir benim çatlama sonrası aktif yumurta olmadığını kist olmadığını bildiğim için direkt aklıma gebelik geldi şimdi size ne desem yalan olur

Merhaba,
Adetim 2 gün gecikti. Bel agrim sirt agrim basladi bir de dün sol kasigimla birlikte bacagim cok agri yapti. Elimde hcg kaset test yoktu.Lh vardi az once oyle bir denemek istedim bu sekilde cikti. Hiç ümidim yok bu ay ama yorumlayabilir misiniz rica etsem ?

Eklentiler

• 20200221_210439.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…