Merhaba ben ovulasyon testi almak istiyorum ama hangi marka bu konuda iyi bir gebenin günlüğü almıştım ama pek tatmin etmedi beniHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
Merhaba ben ovulasyon testi kullanmıyorum . Merak ettiğim bir şey var , yumurta çatladığında vajinal akıntı değişiyor mu yada bitiyor mu ? Akıntı gördüğümüz günler çatlama mı oluyorDevam edin bence pik olmaya yaklaşmıştır
Pik olduğunda ve sonrasında çatlamada yaniBugün bat gününden bir gün geçti ve adet oldum. Size izninizle bir şey daha soracağım. Ovulasyon testi yaparken ilişkiyi hangi gün değerlendirmek gerekir pik olduğunu görünce mi öncesinde mi anlayamadım ben bu durumu
Pik olduğunda ve sonrasında çatlamada yani
Henüz pik olmamışYorumlayabilir misiniz takibimi ya ben yeniyim hiç anlamıyorum
Hayır olmamış canım pcos olduğun için sürekli silik çıkıyorEki Görüntüle 3596147
Merhaba pcos var sizce yumurtlama olmuş mu çok kaliteli bi övül test değil ama
Henüz hiç pik olmadığı için çatlama olmamışBenim testlerim hep böyle bi 29 u biraz koyu 2.resimde bugün ki pcos da mevcut sizce çatlamış mı
21.gün hala pik olmamış mıHenüz hiç pik olmadığı için çatlama olmamış
Ben pik göremedim canım, yumurtlama ve çatlama olmamış olabilirBenim testlerim hep böyle bi 29 u biraz koyu 2.resimde bugün ki pcos da mevcut sizce çatlamış mı
Yumurtam vardı 5 gün önce gittim 18 mm yumurta var dedi drBen pik göremedim canım, yumurtlama ve çatlama olmamış olabilir
Testlerde lh çizgisi 20 mm ve üzerinde yumurtan oluştuğunda pik yapıyor belki ondan silik olmuştur. Yinede değerlendirmişsindir inşallah o günüYumurtam vardı 5 gün önce gittim 18 mm yumurta var dedi dr
Değerlendirdik İnşallah olur bakalım dua edelim birbirimzeTestlerde lh çizgisi 20 mm ve üzerinde yumurtan oluştuğunda pik yapıyor belki ondan silik olmuştur. Yinede değerlendirmişsindir inşallah o günü
Hayır canım olmamış21.gün hala pik olmamış mı
Hepsine dikkat ediyorum canım 18 mm yumurtamda var ama lh testlerim bu şekilde artık pcostan mı kaynaklı bilmiyorumHayır canım olmamış
2 saat önceden sıvı alımını kesmen gerekiypt
Hergün aynı günde yapıp 2. İdrarınla yapman gerekiyor bunlara dikkat etmelisin.
Birde bazen bazı kadınlar her ay yumurtlama görmüyor
Pcos olsa bile en yüksek nokta da göstermesi gerekiyor canım çok ilginç bende ee olmayacak sanmıştım sonra reglime 6-7 gün varken yumurtladığımı gmrdümHepsine dikkat ediyorum canım 18 mm yumurtamda var ama lh testlerim bu şekilde artık pcostan mı kaynaklı bilmiyorum
Merhaba benim de bugün adet günüm ama ovualsyon testim bu şekil hamilelik olabilir miHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?