Kesin olmamakla birlikte geç bir yumurtlama olmadıysa olabilir canımMerhaba benim de bugün adet günüm ama ovualsyon testim bu şekil hamilelik olabilir mi
Adet günüm yumurtlama olucagıno düşünüyorum ama Pcos var ve hiç bu koyulukta görmüyorum testlerimi umarım vardırKesin olmamakla birlikte geç bir yumurtlama olmadıysa olabilir canımçok kişi bu şekilde öğrendi çünkü okudum forumda:)
Umarım vardır canımAdet günüm yumurtlama olucagıno düşünüyorum ama Pcos var ve hiç bu koyulukta görmüyorum testlerimi umarım vardır
Trioid için ilaç kullaniyormusunuz bende yeni basladim bebek istiyorum 2.5 senlik evliyim 1 dış gebelik oldu sonrası olmadı TSH 5 çıkıyor hepHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
Şubattan beri kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı tsh değeri hamile kalmak için çok zor bir değer 2,5 ve altı olması lazım o yüzden kalamıyorsunuzdurTrioid için ilaç kullaniyormusunuz bende yeni basladim bebek istiyorum 2.5 senlik evliyim 1 dış gebelik oldu sonrası olmadı TSH 5 çıkıyor hep
Normalde değerlerim çok iyi çıkıyordu 2 aydır düzensiz çıkmaya başladı bu rahim filmi çekindim değerim 5 çıktı yine doktorum dahiliye gitmemi önerdi tedavi öncesi doktorum da hapı kullanınca direkt düşeceğini söyledi yine de kuşkulanıyorum çok yan etkisi var saçlarım çok dökülüyor tırnaklarım kırılıyor deri döküntüleri oluyor ne zaman durur bilmiyorum stres yapmamamız gerekiyor normalde ama bu bozukluklar strese koyuyor İnşallah bir an önce haplar fayda eder ikimiz de hamile kalırız .Şubattan beri kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı tsh değeri hamile kalmak için çok zor bir değer 2,5 ve altı olması lazım o yüzden kalamıyorsunuzdur
Benimde 0.1 o yüzden kalamıyorum
Umarım inşallahNormalde değerlerim çok iyi çıkıyordu 2 aydır düzensiz çıkmaya başladı bu rahim filmi çekindim değerim 5 çıktı yine doktorum dahiliye gitmemi önerdi tedavi öncesi doktorum da hapı kullanınca direkt düşeceğini söyledi yine de kuşkulanıyorum çok yan etkisi var saçlarım çok dökülüyor tırnaklarım kırılıyor deri döküntüleri oluyor ne zaman durur bilmiyorum stres yapmamamız gerekiyor normalde ama bu bozukluklar strese koyuyor İnşallah bir an önce haplar fayda eder ikimiz de hamile kalırız .
İlk dahiliyeye gittimistim canım hapla duzelicek değerin dedi eğer fayda olmzsaa endokrinoloji ye gidiyimUmarım inşallahama tiroid için enrokronoloji bölümüne gitmen gerekiyor diye biliyorum
Evet hapla kontrol altında tutuyorlar ama dahiliye için öncelik sensin verdiği hapları kullanırken hamile kalamayabilirsin yada geç düzene girebilir.İlk dahiliyeye gittimistim canım hapla duzelicek değerin dedi eğer fayda olmzsaa endokrinoloji ye gidiyim
Merhaba benim testlerime de bakar mısınız lütfen, birini sabah diğerini az önce yaptım.Henüz pik olmamış
Merhaba, bu testleri hangi saat yapmak daha doğru olur ben ilk idrarla yapıyorum henüz yeni başladım ama yanlış yönlendirme yaşayacak bir duruma da düşmek istemiyorum. En uygun en doğru sonucu vermesi için doğru kullanımı nedir birçok kişi farklı şeyler söylüyor siz tecrübelisiniz belli ki sizin yönlendirmenizle hareket edeceğimHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
Merhaba canımMerhaba, bu testleri hangi saat yapmak daha doğru olur ben ilk idrarla yapıyorum henüz yeni başladım ama yanlış yönlendirme yaşayacak bir duruma da düşmek istemiyorum. En uygun en doğru sonucu vermesi için doğru kullanımı nedir birçok kişi farklı şeyler söylüyor siz tecrübelisiniz belli ki sizin yönlendirmenizle hareket edeceğim
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canım
Öncelikle ovülasyon testleri ilk idrarla yapılmaz çünkü hormonların en yüksek olduğu zamandır ve testte yanılma gösterir
Saat 10:00 - 12:00 , 14:00 - 16:00 , 20:00 - 22:00 aralıkları arasında yapabilirsiniz.
Fakat hangi aralıkla olursa olsun en önemli şeylerden biri testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmek gerekiyor.
Su çay çorba sıvı olan herhangi bir şey tüketmemeniz gerekiyor çünkü bu idrarı seyreltir yine yanlış sonuç verir.
Sabah saatlerinde yapacaksanız yine ilk değil 2. İdrarla yapılması lazım sıvı alımı yapmadan.
Özellikle dikkat etmek istiyorsanız ( ben öyle yapıyorum)
2 saat önceden yine sıvı alımını kesip hergün aynı saatte yapmanız gerekiyor.
Örneğin ben her gün saat 12:00 de yapıyorum hiç geçmiyor 11,5 12 arası mutlaka testi yapmış oluyorum.
Neden aynı saat çok saçma derseniz de yumurtlama bir kadının vücudunda ortalama 24 saat yaşıyor ve çatlıyor bu aralığı kaçırmamak için her gün aynı saatte yaparsan yumurtlama ve çatlamayı aynı gün içerisinde yakalayabilir ve sabah akşam olacak şekilde değerlendirebilirsin
Yumurtlama 24 saat yaşadığı gibi sperm 48 saat kalabiliyor vücutta.
O yüzden testleriniz ilk ayıysa ve anlamakta zorluk çekiyorsanız 2 günde 1 ilişki yaşayarak yumurtlamayı yakalamaya çalışabilirsiniz yine 2 günü geçirmeden daha fazlası yine size kalmış
Aklına takılacak ve sorabileceklerinin hepsini tek tek bir mesajda yanıtlamaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur
Takıldığın bişey olursa sorabilir yada mesaj kısmından yazabilirsin testlerini de şüpheye düşersen atabilirsin
(Test saat ve günlerini not almayo yada üstüne yazmayı unutma)
Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hafif silik çıkması normal henüz pik olmamış canımTeşekkür ederim cevabınız için
4 gündür yapıyorum bir bakar mısınız saatleri tam ayarlayamadım ev kalabalık diye.
Dün bugünden daha belirgin ama pil olmadığını düşünmüştüm bugün daha silik çıktı sizce dün pik miydi ne düşünüyorsunuz
Merhaba canım
Öncelikle ovülasyon testleri ilk idrarla yapılmaz çünkü hormonların en yüksek olduğu zamandır ve testte yanılma gösterir
Saat 10:00 - 12:00 , 14:00 - 16:00 , 20:00 - 22:00 aralıkları arasında yapabilirsiniz.
Fakat hangi aralıkla olursa olsun en önemli şeylerden biri testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmek gerekiyor.
Su çay çorba sıvı olan herhangi bir şey tüketmemeniz gerekiyor çünkü bu idrarı seyreltir yine yanlış sonuç verir.
Sabah saatlerinde yapacaksanız yine ilk değil 2. İdrarla yapılması lazım sıvı alımı yapmadan.
Özellikle dikkat etmek istiyorsanız ( ben öyle yapıyorum)
2 saat önceden yine sıvı alımını kesip hergün aynı saatte yapmanız gerekiyor.
Örneğin ben her gün saat 12:00 de yapıyorum hiç geçmiyor 11,5 12 arası mutlaka testi yapmış oluyorum.
Neden aynı saat çok saçma derseniz de yumurtlama bir kadının vücudunda ortalama 24 saat yaşıyor ve çatlıyor bu aralığı kaçırmamak için her gün aynı saatte yaparsan yumurtlama ve çatlamayı aynı gün içerisinde yakalayabilir ve sabah akşam olacak şekilde değerlendirebilirsin
Yumurtlama 24 saat yaşadığı gibi sperm 48 saat kalabiliyor vücutta.
O yüzden testleriniz ilk ayıysa ve anlamakta zorluk çekiyorsanız 2 günde 1 ilişki yaşayarak yumurtlamayı yakalamaya çalışabilirsiniz yine 2 günü geçirmeden daha fazlası yine size kalmış
Aklına takılacak ve sorabileceklerinin hepsini tek tek bir mesajda yanıtlamaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur
Takıldığın bişey olursa sorabilir yada mesaj kısmından yazabilirsin testlerini de şüpheye düşersen atabilirsin
(Test saat ve günlerini not almayo yada üstüne yazmayı unutma)
Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Anladım teşekkür ederimHafif silik çıkması normal henüz pik olmamış canım
Çift çizgi olan pik gözüküyor canım ama 5 gün sürmesi çatlayamamasından yada gebelikten olabilir bir gebenin günlüğüne ses kaydı at fotoğrafları atıp instagramdna yardımcı olur mutlaka testle mi alakalı seninle mi diyeMerhaba kızlar bende ovülasyon testi yapıyorum şöyle ki aylardır tam pik yakalayamadım hep kırmızılık bariz oluyordu ama pike ulaşamıyordu fakat bu ay pik yakaladım bu pik 5 gün sürdühala da ikinci çizgi çok hafif açıkı yükleyeceğim bakın ama şöyle bir durum oldu bir gebenin günlüğünün testini kullandım aylarca sonra yeni paketi açtım pil yakaladım beş gün pil görümce eski paketten kalan birkaçtane varmış onu da denedim eski paket soluk yeni paket kırmızı veriyor ben hiç anlamadım bundan bişe sündü testim bu 9 gün oldu yeni paket soldaki eski paket sagdaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?