Kuzum iki testi farklı sonuç veriyor düşün eski paketle yaptığımda belki pil vardı ama kaçırıdm Buda sürekli pik gibi ama bu attığım pik degil bak pik olanı atayım ayın 14,15 I pilti net hatta 16,17 si de sonuncu resim en sonki testimÇift çizgi olan pik gözüküyor canım ama 5 gün sürmesi çatlayamamasından yada gebelikten olabilir bir gebenin günlüğüne ses kaydı at fotoğrafları atıp instagramdna yardımcı olur mutlaka testle mi alakalı seninle mi diye
Kuzum gebelik olsa hemen çıkar mı ki daha 14 pil gördüm 4 gün değerlendirdim hala koyu çıkıyorÇift çizgi olan pik gözüküyor canım ama 5 gün sürmesi çatlayamamasından yada gebelikten olabilir bir gebenin günlüğüne ses kaydı at fotoğrafları atıp instagramdna yardımcı olur mutlaka testle mi alakalı seninle mi diye
Canım ben bir gebenin günlüğünden aldım açık çıkan biten paketten son kalan test koyu çıkan yeni paketten test böyle saçmalık nasıl olur ablamış değilim 2 aydır deniyorum ilk ay pik yakalayamadım bu ay ayın 14 ü pik oldu 5 gün pil sürdü ve hala koyu çıkıyor bugün yaptım bu koyu olan resimdeki ama eski kutu dan kalanı deneyim dedim açık çıkıyor acaba kafam çorba olduİlk defa kullanıyorsanız artimed gayet iyi çünkü daha keskin sonuçlar çıkarıyor ama 5 Li satılıyor sizin ortalama 4 kutu almanız gerekiyor.
Adet bittiğinden itibaren hergün 2 saat öncesinden sıvı alimini kesip yapılması gerekiyor.
Ya da Trendyoldan bir gebenin günlüğü yada labaquick markasından otuzlu yirmili kit sipariş edebilirsiniz
500 TL gibi bir fiyatı var toplamda artıme’te hemen hemen aynı fiyata geliyor.
Ben artimed 5 Li 120₺ ye alıyorum
adet bitim tarihinizden itibaren yapmaya başladığınızda hem daha net sonuç alıyorsunuz hem de o süreçte yumurtlama gününe kadar testin nasıl çalıştığını anlamış oluyorsunuz
Ben geçen ay regl bittikten iki gün sonra yumurtlama gördüm
Bu ay ise regl bittikten sonra 21. günümde yumurtlama gördüm
Bazen ay ay bile değişebiliyor o yüzden kaçırmamak için biter bitmez yapmak en sağlıklısı
Bu kötü bişey değil çatlamaya çalışana kadar 4 gün yumurtlama görüyorsunBen 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama her seferinde pik süresi 4 gün sürüyor 5. Gün çatlıyor ben bi şey anlamadım artık
Bu testle öğrenemezsin canım öğrensen bile simsiyah 2 çizgi olması lazımMerhaba hanımlar yumurtlamadan sonra ki 8. Günüm ve ovulasyon testi vardı onu yaptım 2. Çizgi koyulaştı sizce var mıdır 5 gün var regl olmama
Bende çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor diye duydum ondan korkuyorumBu kötü bişey değil çatlamaya çalışana kadar 4 gün yumurtlama görüyorsun
4 gün koyu olup 5. 6. Gün silikleşmişse çatlamıştır. Ama yine daha tıbbı emin olmak istersen çatlamayı gördüğünde kanda estradol hormonuna baktırabilirsin canımBende çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor diye duydum ondan korkuyorum
Yaa bu değer neyi gösteriyor tam olarak4 gün koyu olup 5. 6. Gün silikleşmişse çatlamıştır. Ama yine daha tıbbı emin olmak istersen çatlamayı gördüğünde kanda estradol hormonuna baktırabilirsin canım
Ama gittikçe koyulaşıyor o yüzden dedim silikleşmediği içinBu testle öğrenemezsin canım öğrensen bile simsiyah 2 çizgi olması lazım
Yumurtanın sağlıklı çatlayıp çatlamadığınıYaa bu değer neyi gösteriyor tam olarak
Tekrar yumurtlama görebilme ihtimalin var her ay 1 kere yumurtlama olmaz yada büyümeden çatlat yumurta bu yüzden de koyulaşabilir regle 2-3 gün kala kullanacağın en hassas hamilelik testi predictor earlydir alıp bakabilirsin varsa 10uml ye kadar ölçer canımAma gittikçe koyulaşıyor o yüzden dedim silikleşmediği için
Teşekkürler:)Yumurtanın sağlıklı çatlayıp çatlamadığını
En altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canımMerhaba arkadaşlar. Sat 27 Mayıs-2 Haziran. 13-20 Haziran arası ara kanama oldu pcostan dolayı. Son dört güne bakarmısınız. Sizce son günlerde yumurtlama olmuş mudur ?
Kızlar selamm ben pkoslu ve daha önce düşük yapmış biriyim. İlk hamileliğimde ilk aydan hamile kalmıştım. Düşükten sonra 3 ay geçince denemeye başladık 2 aydır olumsuz sonuçlandı. düzenli regli oluyorum bu arada. Dahiliye doktoru glifor b12 filan verdi kullanıyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım . Adet başlangıç tarihim 11.06.2025 13 gün geçmiş . 2 gündürHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
Öncelikle o kayın validene beddualarımı iletiyorum en içten bi şekildeKızlar selamm ben pkoslu ve daha önce düşük yapmış biriyim. İlk hamileliğimde ilk aydan hamile kalmıştım. Düşükten sonra 3 ay geçince denemeye başladık 2 aydır olumsuz sonuçlandı. düzenli regli oluyorum bu arada. Dahiliye doktoru glifor b12 filan verdi kullanıyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım . Adet başlangıç tarihim 11.06.2025 13 gün geçmiş . 2 gündür
ovülasyon testi görülemeyecek kadar silik çıkıyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sabırlı mı olmalıyım ? Yardımcı olur musunuz? Kayınvalidem çocukları olmuyor diye dedikodu çıkartmış çok moralimi bozuyor bu süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?