Kuzum iki testi farklı sonuç veriyor düşün eski paketle yaptığımda belki pil vardı ama kaçırıdm Buda sürekli pik gibi ama bu attığım pik degil bak pik olanı atayım ayın 14,15 I pilti net hatta 16,17 si de sonuncu resim en sonki testim

Eklentiler

• IMG_1925.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2592.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1927.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1928.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1930.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 25
  • C4011EA7-A9A3-4194-AD47-1A6889FEC908.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 24
Kuzum gebelik olsa hemen çıkar mı ki daha 14 pil gördüm 4 gün değerlendirdim hala koyu çıkıyor

Canım ben bir gebenin günlüğünden aldım açık çıkan biten paketten son kalan test koyu çıkan yeni paketten test böyle saçmalık nasıl olur ablamış değilim 2 aydır deniyorum ilk ay pik yakalayamadım bu ay ayın 14 ü pik oldu 5 gün pil sürdü ve hala koyu çıkıyor bugün yaptım bu koyu olan resimdeki ama eski kutu dan kalanı deneyim dedim açık çıkıyor acaba kafam çorba oldu

Eklentiler

• IMG_2728.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 38
Test 2 pazartesine ait ve 7.test bugüne ait. Nasıl ilerlemem lazım?

Eklentiler

• IMG_3192.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Ben 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama her seferinde pik süresi 4 gün sürüyor 5. Gün çatlıyor ben bi şey anlamadım artık

Merhaba hanımlar yumurtlamadan sonra ki 8. Günüm ve ovulasyon testi vardı onu yaptım 2. Çizgi koyulaştı sizce var mıdır 5 gün var regl olmama

Eklentiler

• IMG_A800C4F6-9F7E-432D-A07F-AF2998393CB6.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
Ama gittikçe koyulaşıyor o yüzden dedim silikleşmediği için
Tekrar yumurtlama görebilme ihtimalin var her ay 1 kere yumurtlama olmaz yada büyümeden çatlat yumurta bu yüzden de koyulaşabilir regle 2-3 gün kala kullanacağın en hassas hamilelik testi predictor earlydir alıp bakabilirsin varsa 10uml ye kadar ölçer canım

Merhaba arkadaşlar. Sat 27 Mayıs-2 Haziran. 13-20 Haziran arası ara kanama oldu pcostan dolayı. Son dört güne bakarmısınız. Sizce son günlerde yumurtlama olmuş mudur ?

Eklentiler

• IMG_5046.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba arkadaşlar. Sat 27 Mayıs-2 Haziran. 13-20 Haziran arası ara kanama oldu pcostan dolayı. Son dört güne bakarmısınız. Sizce son günlerde yumurtlama olmuş mudur ?
En altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canım
Testler beklediği için kurumuş ama ilk halleri de böyleydiyse yumurtlama olmuş

Kızlar selamm ben pkoslu ve daha önce düşük yapmış biriyim. İlk hamileliğimde ilk aydan hamile kalmıştım. Düşükten sonra 3 ay geçince denemeye başladık 2 aydır olumsuz sonuçlandı. düzenli regli oluyorum bu arada. Dahiliye doktoru glifor b12 filan verdi kullanıyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım . Adet başlangıç tarihim 11.06.2025 13 gün geçmiş . 2 gündür
ovülasyon testi görülemeyecek kadar silik çıkıyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sabırlı mı olmalıyım ? Yardımcı olur musunuz? Kayınvalidem çocukları olmuyor diye dedikodu çıkartmış çok moralimi bozuyor bu süreç.

Öncelikle o kayın validene beddualarımı iletiyorum en içten bi şekilde
2. Olarak da tüm testlerinin görselini burdan yada mesajdan bana iletirmisşn beraber bakalım atlamış olabilirsin yada daha yumurtlama olmamış olabilir

Benim pcosum var ve yumurtlamayı gördüğümde reglle birlikte sayarsam 19/20/21 . Günler gec oluyor sankı ve akıntım olmuyor ama regl bitiminde hemen akıntım oluyor ama cift çizgi koyu olmuyor hangisini değerlendirmeliyim bilemedim ikisini de demeyin artık yıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…