Cevabınız için teşekkürlerEn altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canım
Testler beklediği için kurumuş ama ilk halleri de böyleydiyse yumurtlama olmuş
İkiside amaBenim pcosum var ve yumurtlamayı gördüğümde reglle birlikte sayarsam 19/20/21 . Günler gec oluyor sankı ve akıntım olmuyor ama regl bitiminde hemen akıntım oluyor ama cift çizgi koyu olmuyor hangisini değerlendirmeliyim bilemedim ikisini de demeyin artık yıldım
Yapsam çıkar mı gebelik 3 gün kaldı adeteTekrar yumurtlama görebilme ihtimalin var her ay 1 kere yumurtlama olmaz yada büyümeden çatlat yumurta bu yüzden de koyulaşabilir regle 2-3 gün kala kullanacağın en hassas hamilelik testi predictor earlydir alıp bakabilirsin varsa 10uml ye kadar ölçer canım
Bugünkü testime bakar mısınız. İlk defa bu kadar birbirine yakın görüyorum testi yapalı 15 dk olduEn altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canım
Testler beklediği için kurumuş ama ilk halleri de böyleydiyse yumurtlama olmuş
Öncelikle o kayın validene beddualarımı iletiyorum en içten bi şekilde
2. Olarak da tüm testlerinin görselini burdan yada mesajdan bana iletirmisşn beraber bakalımatlamış olabilirsin yada daha yumurtlama olmamış olabilir
En sondaki test yumurtluyor gibi görülüyor 3 günü değerlendir tabi bu benim yorumun daha bilgili kişiler vardırBugünkü testime bakar mısınız. İlk defa bu kadar birbirine yakın görüyorum testi yapalı 15 dk oldu
İnşallahhh. Dün ilişki olmadı amaEn sondaki test yumurtluyor gibi görülüyor 3 günü değerlendir tabi bu benim yorumun daha bilgili kişiler vardır
İlk yaptıktan 10 dk sonra çekmelisin daha sağlıklı olur sonra koyulaşıyor çünküCevabınız için teşekkürlerTest ilk olduğunda mı çekmeliyim fotoğrafını çok bilmiyorum. Bi de pik olan günler sağdaki çubuk kadar koyu olmalı diyorlar ya hiç onun kadar koyu olmuyor benim testler. En altın bi üstündekinin çatlama olduğunu nasıl anladınız
AaaaaBugünkü testime bakar mısınız. İlk defa bu kadar birbirine yakın görüyorum testi yapalı 15 dk oldu
Mesaj atmıştın galiba henüz yumurtlama olmamış ama yumurtlama yakındırAy gerçekten öyle o kadar modumu düşürdü ki ağlaya ağlaya bir hal oldum 2 ay da başarısız olunca çok üzüldüm. Görselini koyuyorum buraya
Aaaaademek ki testin kuruluğu beni de yanılttı bu resmen harika bir yumurtlama bugün yarın ve sonraki günü MUTLAKA DEĞERLENDİRİN!!!
Hemen kalkmayın yataktan bacaklarınızı hafif yukarıya dikio 3-4 dk bekle
Bugünü değerlendirdik bakalımAaaaademek ki testin kuruluğu beni de yanılttı bu resmen harika bir yumurtlama bugün yarın ve sonraki günü MUTLAKA DEĞERLENDİRİN!!!
Hemen kalkmayın yataktan bacaklarınızı hafif yukarıya dikio 3-4 dk bekleyin
Aaaaademek ki testin kuruluğu beni de yanılttı bu resmen harika bir yumurtlama bugün yarın ve sonraki günü MUTLAKA DEĞERLENDİRİN!!!
Hemen kalkmayın yataktan bacaklarınızı hafif yukarıya dikio 3-4 dk bekleyin
Canım merhaba testime bakar mısın pcos kutum o yüzden mi hep koyu çıkıyor bir gebenin günlüğüne attım 17-18-19 yumurtlama görünüyudiyor ama dün ve bugün yine koyu tam pik olmasadaÇift çizgi olan pik gözüküyor canım ama 5 gün sürmesi çatlayamamasından yada gebelikten olabilir bir gebenin günlüğüne ses kaydı at fotoğrafları atıp instagramdna yardımcı olur mutlaka testle mi alakalı seninle mi diye
Canım merhaba bende pcos var ama benim testler hep koyu çıkıyor sende silik çıkmış bende mi sorun var anlamadımEki Görüntüle 3596147
Merhaba pcos var sizce yumurtlama olmuş mu çok kaliteli bi övül test değil ama
Pco mu tam pcos mu biliyor musun canım? İkisi farklı şeyler çünkü ve herkes pco yu bile pcos olarak biliyor.Canım merhaba bende pcos var ama benim testler hep koyu çıkıyor sende silik çıkmış bende mi sorun var anlamadım
Bir gebenin günlüğüne sadece inatagramdan yazın wpdeki sipariş olan arkadaş en ufak bir koyıluğa bile pik yazıp insanları yanlış yönlendiriyor.Canım merhaba testime bakar mısın pcos kutum o yüzden mi hep koyu çıkıyor bir gebenin günlüğüne attım 17-18-19 yumurtlama görünüyudiyor ama dün ve bugün yine koyu tam pik olmasada
Tam ne olduğunu bilmiyorum canım yumurta tembelliği diye geçiyor sanırım gelişip çatlamıyor her ay adet olıyorum ama erkek tipi tüylenme var sadece kilo yada insülin direnci tiroid falan yok. Bugün pik gördüm canım aylar sonra ilk defa kendiliğinden yumurtluyorumPco mu tam pcos mu biliyor musun canım? İkisi farklı şeyler çünkü ve herkes pco yu bile pcos olarak biliyor.
Genelde pcoslu olunduğunda testler çoğu zaman koyu çıkabiliyor bunun sebebi geriden gelen yumurtaların çatlamaması fakat yine de senin en koyu ve net olanı (10 dk içinde) değerlendirmen gerekiyor çocuk istiyorsan
Bende yumurta gelişmiyor o sorun var sendekiler de çatlama derecesine geldiyse hep Pik çıkmıştır pcos değişiyor kişiden kişiyeCanım merhaba bende pcos var ama benim testler hep koyu çıkıyor sende silik çıkmış bende mi sorun var anlamadım
Çok şükürTam ne olduğunu bilmiyorum canım yumurta tembelliği diye geçiyor sanırım gelişip çatlamıyor her ay adet olıyorum ama erkek tipi tüylenme var sadece kilo yada insülin direnci tiroid falan yok. Bugün pik gördüm canım aylar sonra ilk defa kendiliğinden yumurtluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?