En altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canım
Testler beklediği için kurumuş ama ilk halleri de böyleydiyse yumurtlama olmuş
Cevabınız için teşekkürler Test ilk olduğunda mı çekmeliyim fotoğrafını çok bilmiyorum. Bi de pik olan günler sağdaki çubuk kadar koyu olmalı diyorlar ya hiç onun kadar koyu olmuyor benim testler. En altın bi üstündekinin çatlama olduğunu nasıl anladınız

İkiside ama benim de Regl bitimi hemen hemen oluyor çünkü

Yapsam çıkar mı gebelik 3 gün kaldı adete

En altın bir üstündeki yumurtlama sonrası çatlama gözüküyor canım
Testler beklediği için kurumuş ama ilk halleri de böyleydiyse yumurtlama olmuş
Bugünkü testime bakar mısınız. İlk defa bu kadar birbirine yakın görüyorum testi yapalı 15 dk oldu

Eklentiler

• 661f4b0b-81fd-4962-bb95-a028888ff395.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 54

Ay gerçekten öyle o kadar modumu düşürdü ki ağlaya ağlaya bir hal oldum 2 ay da başarısız olunca çok üzüldüm. Görselini koyuyorum buraya

Eklentiler

• IMG_5434.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 50
İlk yaptıktan 10 dk sonra çekmelisin daha sağlıklı olur sonra koyulaşıyor çünkü pikten sonra hafif silinme varsa lh hormanı düşer ve çatladığını gösterir

Bugünkü testime bakar mısınız. İlk defa bu kadar birbirine yakın görüyorum testi yapalı 15 dk oldu
Aaaaa demek ki testin kuruluğu beni de yanılttı bu resmen harika bir yumurtlama bugün yarın ve sonraki günü MUTLAKA DEĞERLENDİRİN!!!
Hemen kalkmayın yataktan bacaklarınızı hafif yukarıya dikio 3-4 dk bekleyin

Bugünü değerlendirdik bakalım kuruduktan sonra daha açık renk gözüküyorlar bi de. Belimin altına yastık koyarak bekliyorum daha uzun süre duruyorum hatta

Canım merhaba testime bakar mısın pcos kutum o yüzden mi hep koyu çıkıyor bir gebenin günlüğüne attım 17-18-19 yumurtlama görünüyudiyor ama dün ve bugün yine koyu tam pik olmasada

Eklentiler

• IMG_9133.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım merhaba bende pcos var ama benim testler hep koyu çıkıyor sende silik çıkmış bende mi sorun var anlamadım
Pco mu tam pcos mu biliyor musun canım? İkisi farklı şeyler çünkü ve herkes pco yu bile pcos olarak biliyor.
Genelde pcoslu olunduğunda testler çoğu zaman koyu çıkabiliyor bunun sebebi geriden gelen yumurtaların çatlamaması fakat yine de senin en koyu ve net olanı (10 dk içinde) değerlendirmen gerekiyor çocuk istiyorsan

Canım merhaba testime bakar mısın pcos kutum o yüzden mi hep koyu çıkıyor bir gebenin günlüğüne attım 17-18-19 yumurtlama görünüyudiyor ama dün ve bugün yine koyu tam pik olmasada
Bir gebenin günlüğüne sadece inatagramdan yazın wpdeki sipariş olan arkadaş en ufak bir koyıluğa bile pik yazıp insanları yanlış yönlendiriyor.
İnstagramdan ebru hanım daha sağlıklı dönüşler yapıyor.
Özellikle pcos olduğunuzu ve detayları da belirtin bence.
Birde yumurtlama zamanı yada yumurtlama yakınsa mutlaka 3 küçük boy havuç tüketin yumurtlamanın sağlıklı olmasını kolaylaştırıp çatlatıyor

Tam ne olduğunu bilmiyorum canım yumurta tembelliği diye geçiyor sanırım gelişip çatlamıyor her ay adet olıyorum ama erkek tipi tüylenme var sadece kilo yada insülin direnci tiroid falan yok. Bugün pik gördüm canım aylar sonra ilk defa kendiliğinden yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_9135.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 24
Chatcptye sorduğumda 2 gün önce pik dedi geçen ay laboquick yapmistim pikten hemen sonraki gün çok silik olmuştu bu markadan kaynaklimi hala koyu gibi duruyo en alttakini az önce yaptim

Eklentiler

• 1000217469.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 33
Canım merhaba bende pcos var ama benim testler hep koyu çıkıyor sende silik çıkmış bende mi sorun var anlamadım
Bende yumurta gelişmiyor o sorun var sendekiler de çatlama derecesine geldiyse hep Pik çıkmıştır pcos değişiyor kişiden kişiye

Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…