Muhtemelen öyle oldu canımBende yumurta gelişmiyor o sorun var sendekiler de çatlama derecesine geldiyse hep Pik çıkmıştır pcos değişiyor kişiden kişiye
Bende pcos yok benimkilerden hep koyu çok araştırdım bu testin kitlerini bence bu kitler bu şekilde cikartiyo öteki ay laboquick yapmistim silik cikiyodu hepMerhaba arkadaşlar geçen gün yine atmıştım. Benim testlerim hep koyu çıkıyor. Pcos bende de var ama geçen ay böyle bir şey yaşamadım. Neden böyle oluyor acaba. Her günü kaçırmamak için ekstra çaba harcayınca da verimli olmuyor anlayamadım :)
Geçen ayda bu kitleri kullandım. Son 4 5 gündür böyleBende pcos yok benimkilerden hep koyu çok araştırdım bu testin kitlerini bence bu kitler bu şekilde cikartiyo öteki ay laboquick yapmistim silik cikiyodu hep
Adetin gectimi canim yada günün yaklastimiGeçen ayda bu kitleri kullandım. Son 4 5 gündür böyle
Bende pcos var canım adetim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum. Adetim haziranın başında bitti. 10 gün sonra Bi ara kanamada yaşadım 13-20 Haziran arası sürdü bayağ. Pcostan dolayı dedi doktor. Sonrasında testlerim bu şekilde.Adetin gectimi canim yada günün yaklastimi
Daha net bi fotoğraf ekleyebilir misin canım ? Birde Regl ile birlikte kaçıncı gün testleri bunlar sat kaç ?Merhaba arkadaşlar geçen gün yine atmıştım. Benim testlerim hep koyu çıkıyor. Pcos bende de var ama geçen ay böyle bir şey yaşamadım. Neden böyle oluyor acaba. Her günü kaçırmamak için ekstra çaba harcayınca da verimli olmuyor anlayamadım :)
Son adet tarihim 27 Mayıs-2 Haziran arası. 9 haziranda testleri yapmaya başladım. 13 haziranda tekrar kanama başladı. Kanama 20 haziranda bitti. Sonrasında hep devam ettim yapmaya. Bugün yaptığım test kuruyunca sanki bi tık açık tonda olmuş çatlama diyebilir miyizDaha net bi fotoğraf ekleyebilir misin canım ? Birde Regl ile birlikte kaçıncı gün testleri bunlar sat kaç ?
Merhaba canım benimde hep koyu çıkıyordu sonunda pik oldu şeninde pike yakın yarın öbür gün pik olur bence bende pcosumMerhaba arkadaşlar geçen gün yine atmıştım. Benim testlerim hep koyu çıkıyor. Pcos bende de var ama geçen ay böyle bir şey yaşamadım. Neden böyle oluyor acaba. Her günü kaçırmamak için ekstra çaba harcayınca da verimli olmuyor anlayamadım :)
Hmm inşallah öyle olur senin çok net yumurtlamaMerhaba canım benimde hep koyu çıkıyordu sonunda pik oldu şeninde pike yakın yarın öbür gün pik olur bence bende pcosum
son regl tarihin neydi canım ? Ve nasıl bi kanama regl kanaması mı açık renkli kanamamıKızlar ben bugün adet oldum. Yaptığım testlere göre adet olmama daha vardı. Yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet oluyorsa niye böyle oldu acaba. 14 gün geri saydığımda da ara kanamamın olduğu döneme denk geliyor kafam çok karışık
27 Mayıs -2 Haziran arasında regl oldum. Sonra 13-20 Haziran arasında ara kanama oldu. Regl kanaması öyle damla az bir kan değilson regl tarihin neydi canım ? Ve nasıl bi kanama regl kanaması mı açık renkli kanamamı
Rahimle alakalı olabilir kalınlaşma incelme vs bence bi randevu almalısın27 Mayıs -2 Haziran arasında regl oldum. Sonra 13-20 Haziran arasında ara kanama oldu. Regl kanaması öyle damla az bir kan değil
Aa hamile olabilirsin canim adete yakin pik bazılarında hamile olduğu için çıkabiliyor bi test yap bence elinde varsaAdetime 2 gün var ağrımda var hafif ama 3 tane ovülasyon testi yaptım 3 üse de pozitif çıktı neden olabilir
Ama karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor yumurtlamadan sonra da sürekli sıcak basıyor göğsümde hafif hassas başka da belirti yokAa hamile olabilirsin canim adete yakin pik bazılarında hamile olduğu için çıkabiliyor bi test yap bence elinde varsa
Gebelikte zaten aynı adet belirtileri gibi oluyo kimisinde hiç belirti olmuyoAma karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor yumurtlamadan sonra da sürekli sıcak basıyor göğsümde hafif hassas başka da belirti yok
Bi test yapayım o zaman teşekkür ederimGebelikte zaten aynı adet belirtileri gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?