Merhaba arkadaşlar geçen gün yine atmıştım. Benim testlerim hep koyu çıkıyor. Pcos bende de var ama geçen ay böyle bir şey yaşamadım. Neden böyle oluyor acaba. Her günü kaçırmamak için ekstra çaba harcayınca da verimli olmuyor anlayamadım :)

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
Bende pcos yok benimkilerden hep koyu çok araştırdım bu testin kitlerini bence bu kitler bu şekilde cikartiyo öteki ay laboquick yapmistim silik cikiyodu hep

Daha net bi fotoğraf ekleyebilir misin canım ? Birde Regl ile birlikte kaçıncı gün testleri bunlar sat kaç ?

Daha net bi fotoğraf ekleyebilir misin canım ? Birde Regl ile birlikte kaçıncı gün testleri bunlar sat kaç ?
Son adet tarihim 27 Mayıs-2 Haziran arası. 9 haziranda testleri yapmaya başladım. 13 haziranda tekrar kanama başladı. Kanama 20 haziranda bitti. Sonrasında hep devam ettim yapmaya. Bugün yaptığım test kuruyunca sanki bi tık açık tonda olmuş çatlama diyebilir miyiz

Eklentiler

• IMG_5062.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba canım benimde hep koyu çıkıyordu sonunda pik oldu şeninde pike yakın yarın öbür gün pik olur bence bende pcosum

Eklentiler

• IMG_9135.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ben bugün adet oldum. Yaptığım testlere göre adet olmama daha vardı. Yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet oluyorsa niye böyle oldu acaba. 14 gün geri saydığımda da ara kanamamın olduğu döneme denk geliyor kafam çok karışık

son regl tarihin neydi canım ? Ve nasıl bi kanama regl kanaması mı açık renkli kanamamı

Adetime 2 gün var ağrımda var hafif ama 3 tane ovülasyon testi yaptım 3 üse de pozitif çıktı neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…