- 29 Aralık 2024
- 2.034
- 1.079
- 48
Hadi yap buraya da at meraktayimBi test yapayım o zaman teşekkür ederim
Naptin canim son durumun nedirMerhaba canım benimde hep koyu çıkıyordu sonunda pik oldu şeninde pike yakın yarın öbür gün pik olur bence bende pcosum
TamamHadi yap buraya da at meraktayim
Randevu aldım yarın itibariyle doktora yumurta takibi yaptırıcam. Bi sorun olduğunu düşünmüyorum aslında 15 gün önce kontrole gitmiştim bi sıkıntı yok. Kafama takılan testte yumurtlama tarihiyle adet olma zamanımın birbirini tutmaması. 1 hafta sonra bekliyordum adetiRahimle alakalı olabilir kalınlaşma incelme vs bence bi randevu almalısın
Yaptım silik çıktıHadi yap buraya da at meraktayim
Yaa çok heyecanlı at bakalım canjmYaptım silik çıktı
Yaa çok heyecanlı at bakalım canjm
Hayirli olsun gayet belli çizgi
Ya teşekkür ederimHayirli olsun gayet belli çizgi
Pik gördüm canım aylar sonra ilk defa ilaçsız kendiliğimden yumurtladım çok şükür beklemedeyim şuanNa
Naptin canim son durumun nedir
Bi an çok şükür hamileyim diye okudum ayyy inşallah o haberinde duyarimPik gördüm canım aylar sonra ilk defa ilaçsız kendiliğimden yumurtladım çok şükür beklemedeyim şuan
Merhaba sizce pik mi ya da yarına daha da koyulaşır mı? Diğer günler silik çıkıyordu bugün ilk kez böyle gördüm, yumurtlama problemim vardı eğer yumurtlama varsa çok mutlu olcam :)Hepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem
Merhaba canım pil değil ama olmak üzereMerhaba sizce pik mi ya da yarına daha da koyulaşır mı? Diğer günler silik çıkıyordu bugün ilk kez böyle gördüm, yumurtlama problemim vardı eğer yumurtlama varsa çok mutlu olcam :)
Ay inşallah onu yazmakta nasip olur canım. İlk defa bu kadar çok ümitliyim. İnşallah tutmuşturBi an çok şükür hamileyim diye okudum ayyy inşallah o haberinde duyarimsüper canim insallah tutmustur
Ben bu ay hiç ümitli değilim sanmiyorum regline kaç gün kaldiAy inşallah onu yazmakta nasip olur canım. İlk defa bu kadar çok ümitliyim. İnşallah tutmuştur
Çatlama gününden hesaplarsak 13 ü regl tarihimBen bu ay hiç ümitli değilim sanmiyorum regline kaç gün kaldi
Son günler hiç geçmiyor zatenÇatlama gününden hesaplarsak 13 ü regl tarihim
Bende ilk defa yumurtlama gördüğüm için ümitliyim diğer aylarda bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o zaman tutmamıştı. Tutmamasının nedeni de yumurtam küçükken iğne yaptırdı doktor. Şimdi kendiliğinden yumurtladığıma göre demekki büyük kaliyeli bir yumurta oldu tutma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ama bakalım nasipBen bu ay hiç ümitli değilim sanmiyorum regline kaç gün kaldi
Ayyy inşallah vardirBende ilk defa yumurtlama gördüğüm için ümitliyim diğer aylarda bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o zaman tutmamıştı. Tutmamasının nedeni de yumurtam küçükken iğne yaptırdı doktor. Şimdi kendiliğinden yumurtladığıma göre demekki büyük kaliyeli bir yumurta oldu tutma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ama bakalım nasip
Düşünmemeye çalışacak kendimi meşgul etmem lazım bişeylerle yoksa olacağı varsa da olmazSon günler hiç geçmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?