- 19 Aralık 2023
- 63
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi halkakupelikiz
-
Benim çok hafif siliklik var şimdi yaptım merak ettiğim şey şu pikten sonra tamamen mi silik olması gerekDegerlendirdinmi peki? Benim programa göre 1-7 Haziran yurmurlama günü görünüyordu 6 pik. 3 Haziran test yapmaya başladım 6 da koyu oldu ama 7 de pik oldu 8 de silik bile çıkmadı sonra da yapmadım. Aslında ben de geç döllenme oluyor yarın tekrar yapicam bilgi edinmek için. Bazen adete 2 3 gün kala da yumurtlama oluyor
Devam mı etsem acaba diyorum ama 7 haziran koyu çıkıp sonrakiler silik çıkmaya devam edince pek ümidim kalmadı açıkçasıBenim çok hafif siliklik var şimdi yaptım merak ettiğim şey şu pikten sonra tamamen mi silik olması gerek
Belki de dediğin gibi 6 pikti 7 si catlamistir catladiktan sonra düşüyor lh değeri sonradan tekrar yukseliyormu diye yarın yapicam öğlen yine günaşırı değerlendir. Benden biraz önce affedersin lavaboya gittim sümüksü akıntı oldu. Ben de bu ay vücudumu tanımaya çalışıyorumDevam mı etsem acaba diyorum ama 7 haziran koyu çıkıp sonrakiler silik çıkmaya devam edince pek ümidim kalmadı açıkçası
Bir de 2 gündür aşırı gaz var ve idrara sık sık gidiyorum yarım saatte birBelki de dediğin gibi 6 pikti 7 si catlamistir catladiktan sonra düşüyor lh değeri sonradan tekrar yukseliyormu diye yarın yapicam öğlen yine günaşırı değerlendir. Benden biraz önce affedersin lavaboya gittim sümüksü akıntı oldu. Ben de bu ay vücudumu tanımaya çalışıyorum. Bu arada ben sıvı alımına dikkat etmedim 1 saat sadece susuz kaldım. Elinde varsa yarın tekrar yap karşılaştıralım. 1 gün fark var aramizda
Tamam yarın son bi kez yapalım atarım burayaBelki de dediğin gibi 6 pikti 7 si catlamistir catladiktan sonra düşüyor lh değeri sonradan tekrar yukseliyormu diye yarın yapicam öğlen yine günaşırı değerlendir. Benden biraz önce affedersin lavaboya gittim sümüksü akıntı oldu. Ben de bu ay vücudumu tanımaya çalışıyorum. Bu arada ben sıvı alımına dikkat etmedim 1 saat sadece susuz kaldım. Elinde varsa yarın tekrar yap karşılaştıralım. 1 gün fark var aramizda
Benim de 21 haziran adet günüm senin 20siydi galiba bu kadar erken belirtiler verir mi bilemedimBir de 2 gündür aşırı gaz var ve idrara sık sık gidiyorum yarım saatte
Bende işk gebeliğimde 3 gün üst üste ilişki ile gebelik olmuştuBiz pikten bir gün öncesi pik günü ve sonraki günü değerlendirdik , şu an hamileyim çok şükür
Bu güne kadar belirti aramadım dediğim gibi vücudumu tanımaya çalışıyorum. Muhtemelen her ay yaşadığım şeyler bunlar ama zamanına dikkat etmemiştim. Yarın ben de atarım buraya. İnşallah kasmadan kendimizi pozitifi görürüzBenim de 21 haziran adet günüm senin 20siydi galiba bu kadar erken belirtiler verir mi bilemedim
Bu güne kadar belirti aramadım dediğim gibi vücudumu tanımaya çalışıyorum. Muhtemelen her ay yaşadığım şeyler bunlar ama zamanına dikkat etmemiştim. Yarın ben de atarım buraya. İnşallah kasmadan kendimizi pozitifi görürüz
Kacta yapacaksın ben de aynı saatte yapayımBu güne kadar belirti aramadım dediğim gibi vücudumu tanımaya çalışıyorum. Muhtemelen her ay yaşadığım şeyler bunlar ama zamanına dikkat etmemiştim. Yarın ben de atarım buraya. İnşallah kasmadan kendimizi pozitifi görürüz
1 2 arası yaparım yaptıktan sonra da atarım buraya programı indirdinmi peki lh kaç ona da bakalimKacta yapacaksın ben de aynı saatte yapayım
Premom diye bisey indirdim yukarıdaki hanfendi kullanıyormuş yaptığım testleri yükledim ona program kendisi pik olup olmadığını söylüyor sana da tavsiye ederim1 2 arası yaparım yaptıktan sonra da atarım buraya programı indirdinmi peki lh kaç ona da bakalim
Onu da indiririm kendi programimla karsilastiririmPremom diye bisey indirdim yukarıdaki hanfendi kullanıyormuş yaptığım testleri yükledim ona program kendisi pik olup olmadığını söylüyor sana da tavsiye ederim
Seninki femometerdi değil miOnu da indiririm kendi programimla karsilastiririm
Ona fotoğraf yükledim ama kendin mi seçiyorsun doruk dusuk falan diye ben pek anlamadım uygulama kendisi yapmıyor gibiSeninki femometerdi değil mi
Akıllı teşhise basıyorsun direk resmini çizgiye göre ayarlayip cekiyorsunOna fotoğraf yükledim ama kendin mi seçiyorsun doruk dusuk falan diye ben pek anlamadım uygulama kendisi yapmıyor gibi
Aaa tamam teşekkür ederimAkıllı teşhise basıyorsun direk resmini çizgiye göre ayarlayip cekiyorsun
Rica ederim yarın atalım bakalım ne çıkacakAaa tamam teşekkür ederim
Bu arada degerlendirdiysen net hamilesin bence çünkü baya baya pik ve çatlamış görünüyor:))))Rica ederim yarın atalım bakalım ne çıkacak
Bugün son kez yine değerlendirdik. 5,6,7,8,9 eşimin sperm sayısında sıkıntı yok diye baya zorladım. Bende amh düşük tek tedirginligim o. 26 28 günde adet olurum ama pik 11. Günde oldu normalde 14 oluyormuş. Bilmiyorum yarın ve en son cuma yapicam sonra zaten yola cikicaz orda da kafam rahatlar bakmam kusma başlarsa adet gecikirse hamile olduğumu anlarım.Bu arada degerlendirdiysen net hamilesin bence çünkü baya baya pik ve çatlamış görünüyor:))))
Kesinlikle bu ay hamilesin burdan yaz ama tamam mı müjdeyi alınca kac yaşındaydın amh neden düşük çıktıBugün son kez yine değerlendirdik. 5,6,7,8,9 eşimin sperm sayısında sıkıntı yok diye baya zorladım. Bende amh düşük tek tedirginligim o. 26 28 günde adet olurum ama pik 11. Günde oldu normalde 14 oluyormuş. Bilmiyorum yarın ve en son cuma yapicam sonra zaten yola cikicaz orda da kafam rahatlar bakmam kusma başlarsa adet gecikirse hamile olduğumu anlarım.
İnşallah bakalım bu ay bizim ayımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?