Ovulasyon testlerii???

Benim çok hafif siliklik var şimdi yaptım merak ettiğim şey şu pikten sonra tamamen mi silik olması gerek

Devam mı etsem acaba diyorum ama 7 haziran koyu çıkıp sonrakiler silik çıkmaya devam edince pek ümidim kalmadı açıkçası
Belki de dediğin gibi 6 pikti 7 si catlamistir catladiktan sonra düşüyor lh değeri sonradan tekrar yukseliyormu diye yarın yapicam öğlen yine günaşırı değerlendir. Benden biraz önce affedersin lavaboya gittim sümüksü akıntı oldu. Ben de bu ay vücudumu tanımaya çalışıyorum. Bu arada ben sıvı alımına dikkat etmedim 1 saat sadece susuz kaldım. Elinde varsa yarın tekrar yap karşılaştıralım. 1 gün fark var aramizda

Bir de 2 gündür aşırı gaz var ve idrara sık sık gidiyorum yarım saatte bir

Tamam yarın son bi kez yapalım atarım buraya

Benim de 21 haziran adet günüm senin 20siydi galiba bu kadar erken belirtiler verir mi bilemedim
Bu güne kadar belirti aramadım dediğim gibi vücudumu tanımaya çalışıyorum. Muhtemelen her ay yaşadığım şeyler bunlar ama zamanına dikkat etmemiştim. Yarın ben de atarım buraya. İnşallah kasmadan kendimizi pozitifi görürüz

Kacta yapacaksın ben de aynı saatte yapayım

Bu arada degerlendirdiysen net hamilesin bence çünkü baya baya pik ve çatlamış görünüyor:))))
Bugün son kez yine değerlendirdik. 5,6,7,8,9 eşimin sperm sayısında sıkıntı yok diye baya zorladım. Bende amh düşük tek tedirginligim o. 26 28 günde adet olurum ama pik 11. Günde oldu normalde 14 oluyormuş. Bilmiyorum yarın ve en son cuma yapicam sonra zaten yola cikicaz orda da kafam rahatlar bakmam kusma başlarsa adet gecikirse hamile olduğumu anlarım.
İnşallah bakalım bu ay bizim ayımız olur.

Kesinlikle bu ay hamilesin burdan yaz ama tamam mı müjdeyi alınca kac yaşındaydın amh neden düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…