Ovulasyon testlerim

Benimde olumsuz olirsa sonuc oyalancak biseylet bulmam lazim cicek micek ekeym diyorum
Hahahaha bence sen bu ay bebiş ekiceksin o yüzden burdaki topiklerde bebekle ilgili konuları araştırmaya verirsin kendini bu seferde

20nisanda sogan kurum bitti 5 mayis adet oldum canim @Mavissss1
Anladım 15 gün sonra olmuşsun canım bu ayda bunu deneyim bakalım ben ne zaman olcam 2 ay olmadım ya canım nasıl karnım ağırdı dün anlatamam rahatladım ama çok şükür Ovulasyonda sipariş vericem bu ay kürle beraber onuda yapıcam bakalım yumurtlamayı yakalıcakmıyım soğan kürü bitincede doktora gidip muayene olucam bakalım kistlerim ne durumda olucak umutluyuuzz yinee pes etmek yokk

Inşallah ise yarar canmm evett canim benim umut oldugu surece hersey munkunn bizde pozitifleri paylasicaz inşallaj biguuun1

Inşallah ise yarar canmm evett canim benim umut oldugu surece hersey munkunn bizde pozitifleri paylasicaz inşallaj biguuun1
Canım sana ne sorucam bu ınofoliği kullanırken adet olduğun zaman adet süren nasıldı senin benim normalde adetim 6 7 gün sürer ama bu ay ınofolicten mi bilmem ama 4. Gün bugün bitti hiç bişey yok

Canım sana ne sorucam bu ınofoliği kullanırken adet olduğun zaman adet süren nasıldı senin benim normalde adetim 6 7 gün sürer ama bu ay ınofolicten mi bilmem ama 4. Gün bugün bitti hiç bişey yok
Canm şey sen cok gec adet oldun ya ovulasyonsuz adet olduysan kanaman az olur ben oyle biliyorum

Kizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi

Eklentiler

• Screenshot_20200522-203533_Chrome.webp
    4 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi
Canım bence çatlıcak gibi duruyor koyulmuş baya 36 saatte olacakmış hadi hayırlısı bakalım

Canım bence çatlıcak gibi duruyor koyulmuş baya 36 saatte olacakmış hadi hayırlısı bakalım
Ama canm dun oglen 12de igne oldum bbu gece catlamasi gerekti e bu teste gore yarin gece catlicak igne etki etmedimi acaba ya kistlesir diye korkuyorum

Baya koyulasmis simdi tekrar yaptim sanirim 2 yumurtam vardiya ayri zamanlarda catliyor

Eklentiler

• 15901854714082370112176279120509.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 23
Baya koyulasmis simdi tekrar yaptim sanirim 2 yumurtam vardiya ayri zamanlarda catliyor
Ayrı zamanlarda da çatlıyor olabilir seni yanıltmayım canım ama bence diğer çizgide solmuş ama çatlamamış sanki ya doktor ne dedi kaç saatte çatlıyormuş ki en son geç olsada seninki değerlendirin canım sıkıntı yapma

Evet 2. Yaptigim testte tam pik yapti valla doktorum igne gunu ve sonraki gun olsun sonra gun asiri dedi ben test siliklesene kadsr hergun degerlendiricem

Ya doktor bisey demedi ama nette heryerde 24 yada 36 saat icinde cstlamasi gerek ignedrn sonra yaziyor

Evet 2. Yaptigim testte tam pik yapti valla doktorum igne gunu ve sonraki gun olsun sonra gun asiri dedi ben test siliklesene kadsr hergun degerlendiricem
Bu durumda öyle yapman daha mantıklı canım son durum ne çatladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…