- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Hahahaha bence sen bu ay bebiş ekiceksin o yüzden burdaki topiklerde bebekle ilgili konuları araştırmaya verirsin kendini bu seferdeBenimde olumsuz olirsa sonuc oyalancak biseylet bulmam lazim cicek micek ekeym diyorum
Ahaha inşallahhhhHahahaha bence sen bu ay bebiş ekiceksin o yüzden burdaki topiklerde bebekle ilgili konuları araştırmaya verirsin kendini bu seferde
Canım regli oldum sonunda umutlarımda yine son buldu malesef ki soğan kürüne devam bitinceAhaha inşallahhhh
Yeni ay yeni umut demek napalim ugrasmaya devamCanım regli oldum sonunda umutlarımda yine son buldu malesef ki soğan kürüne devam bitince
Canım sen bu soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra bitiminden bikaç gün sonra falan adet olabildin mi ya da ne kadar sonra oldun?Yeni ay yeni umut demek napalim ugrasmaya devam
Anladım 15 gün sonra olmuşsun canım bu ayda bunu deneyim bakalım ben ne zaman olcam 2 ay olmadım ya canım nasıl karnım ağırdı dün anlatamam rahatladım ama çok şükür20nisanda sogan kurum bitti 5 mayis adet oldum canim @Mavissss1
Inşallah ise yarar canmm evett canim benim umut oldugu surece hersey munkunn bizde pozitifleri paylasicaz inşallaj biguuun1Anladım 15 gün sonra olmuşsun canım bu ayda bunu deneyim bakalım ben ne zaman olcam 2 ay olmadım ya canım nasıl karnım ağırdı dün anlatamam rahatladım ama çok şükürOvulasyonda sipariş vericem bu ay kürle beraber onuda yapıcam bakalım yumurtlamayı yakalıcakmıyım soğan kürü bitincede doktora gidip muayene olucam bakalım kistlerim ne durumda olucak umutluyuuzz yinee pes etmek yokk
Canım sana ne sorucam bu ınofoliği kullanırken adet olduğun zaman adet süren nasıldı senin benim normalde adetim 6 7 gün sürer ama bu ay ınofolicten mi bilmem ama 4. Gün bugün bitti hiç bişey yokInşallah ise yarar canmm evett canim benim umut oldugu surece hersey munkunn bizde pozitifleri paylasicaz inşallaj biguuun1
Canm şey sen cok gec adet oldun ya ovulasyonsuz adet olduysan kanaman az olur ben oyle biliyorumCanım sana ne sorucam bu ınofoliği kullanırken adet olduğun zaman adet süren nasıldı senin benim normalde adetim 6 7 gün sürer ama bu ay ınofolicten mi bilmem ama 4. Gün bugün bitti hiç bişey yok
Aaa bilmiyordum ben onu ovulasyon olmayınca az oluyor demek kii ondan olabilir canım doğrudur sağolCanm şey sen cok gec adet oldun ya ovulasyonsuz adet olduysan kanaman az olur ben oyle biliyorum
Ne demek canimAaa bilmiyordum ben onu ovulasyon olmayınca az oluyor demek kii ondan olabilir canım doğrudur sağol
Canım bence çatlıcak gibi duruyor koyulmuş baya 36 saatte olacakmış hadi hayırlısı bakalımKizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi
Ama canm dun oglen 12de igne oldum bbu gece catlamasi gerekti e bu teste gore yarin gece catlicak igne etki etmedimi acaba ya kistlesir diye korkuyorumCanım bence çatlıcak gibi duruyor koyulmuş baya 36 saatte olacakmış hadi hayırlısı bakalım
Baya koyulasmis simdi tekrar yaptim sanirim 2 yumurtam vardiya ayri zamanlarda catliyorCanım bence çatlıcak gibi duruyor koyulmuş baya 36 saatte olacakmış hadi hayırlısı bakalım
Ayrı zamanlarda da çatlıyor olabilir seni yanıltmayım canım ama bence diğer çizgide solmuş ama çatlamamış sanki ya doktor ne dedi kaç saatte çatlıyormuş ki en son geç olsada seninki değerlendirin canım sıkıntı yapmaBaya koyulasmis simdi tekrar yaptim sanirim 2 yumurtam vardiya ayri zamanlarda catliyor
Evet 2. Yaptigim testte tam pik yapti valla doktorum igne gunu ve sonraki gun olsun sonra gun asiri dedi ben test siliklesene kadsr hergun degerlendiricemAyrı zamanlarda da çatlıyor olabilir seni yanıltmayım canım ama bence diğer çizgide solmuş ama çatlamamış sanki ya doktor ne dedi kaç saatte çatlıyormuş ki en son geç olsada seninki değerlendirin canım sıkıntı yapma
Ya doktor bisey demedi ama nette heryerde 24 yada 36 saat icinde cstlamasi gerek ignedrn sonra yaziyorAyrı zamanlarda da çatlıyor olabilir seni yanıltmayım canım ama bence diğer çizgide solmuş ama çatlamamış sanki ya doktor ne dedi kaç saatte çatlıyormuş ki en son geç olsada seninki değerlendirin canım sıkıntı yapma
Bu durumda öyle yapman daha mantıklı canım son durum ne çatladı mıEvet 2. Yaptigim testte tam pik yapti valla doktorum igne gunu ve sonraki gun olsun sonra gun asiri dedi ben test siliklesene kadsr hergun degerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?