- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Bugün ki testin nasıl çıktı kız 3 günün hep böyle çıktı amma şanslısın değerlendirdinde bence bu ay kalıcaksın gebeKızlar sizce pik olmuş muuu
Hayirlisii inşallah hepimiz içinAnladım bilmiyorum bende çözemedim iştahım arttı benim hep yiyorum valla iftar sahurİyi de oldu zayıftım zaten Bakalım kullanmaya devam
Kızzz şimdi yaptım bak ekliyorummmmBugün ki testin nasıl çıktı kız 3 günün hep böyle çıktı amma şanslısın değerlendirdinde bence bu ay kalıcaksın gebe
Anladım bilmiyorum bende çözemedim iştahım arttı benim hep yiyorum valla iftar sahurİyi de oldu zayıftım zaten Bakalım kullanmaya devam
Kızzz şimdi yaptım bak ekliyorummm
Yumurtan 36 saat icinde catlayacak bu 2 gun iliski olshn canm inşallah tutarKızzz şimdi yaptım bak ekliyorummmm
Evet su mubarek gunlerde hepimiz kavusuruz inşallah istedigimizeAyyy inşAllah birbirimize dua edelim
Şimdi sahurda yaptım daha da koyu bu kadar yumurtlama olut mu sende nasıl olmuştu kardeşimBugün ki testin nasıl çıktı kız 3 günün hep böyle çıktı amma şanslısın değerlendirdinde bence bu ay kalıcaksın gebe
Kuzum t c den koyu çıkmış bu sefer tam gününmüşŞimdi sahurda yaptım daha da koyu bu kadar yumurtlama olut mu sende nasıl olmuştu kardeşim
Inofolic combide kullanıyorum ya belki yumurtlamamda yakın olabilir diye gün aşırı ilişki oluyor bizde de bakalım artık ovulasyon yapmadan devam ediyorum şuanKuzum t c den koyu çıkmış bu sefer tam gününmüşCanım benimki böyle belirmedi 1 hafta yaptım adetim düzensiz diye yapmaya herhangi bi günden başlamıştım şuanda yapmıyorum testlerim bitti almadım bi daha akışına bıraktım ama yapmaya başlamadan önce bi 2 hafta kadar eğer çatlama falan olduysa o zamanları baya bi değerlendirmiştik inşallah o zaman olmuştur diyorum çünkü bikaç gündür hafif sancılarım oluyor yumurtlama ağrısı değilse tabi
He bide 27 martta oldum geçen ay tarlusal kullanırken düzenli adet oluyordum ilaçsız daha olmadım 2 gün geçti bugünInofolic combide kullanıyorum ya belki yumurtlamamda yakın olabilir diye gün aşırı ilişki oluyor bizde de bakalım artık ovulasyon yapmadan devam ediyorum şuan
Ayyy inşAllah hamilesindir kardeşimmm inşAllah. Bu arada sürekli sürekli artık bıkkınlık geldi canım istemiyorHe bide 27 martta oldum geçen ay tarlusal kullanırken düzenli adet oluyordum ilaçsız daha olmadım 2 gün geçti bugün
Aynen canım ya ağzımdan aldın lafı bende de öyle oldu böyle sürekli olunca sıradanlığa giriyor o işteAyyy inşAllah hamilesindir kardeşimmm inşAllah. Bu arada sürekli sürekli artık bıkkınlık geldi canım istemiyor
İnşallah canım ama sanmıyorum çünkü hiç belirtim yok arada kasığıma giren sızı dışında oda çok hafif zaten hayırlısıAynen canım ya ağzımdan aldın lafı bende de öyle oldu böyle sürekli olunca sıradanlığa giriyor o işteHiç istemiyor insanın canı
Sence bugün ara verip yarın mı değerlendirsem sprem kaliteleşseAynen canım ya ağzımdan aldın lafı bende de öyle oldu böyle sürekli olunca sıradanlığa giriyor o işteHiç istemiyor insanın canı
Canım bence öyle yapabilirsin çünkü çatladıktan sonrada tutuyor yarını değerlendirebilirsin ondan sonraki günüde 24 saat canlı kalıyor çünkü ayrıca spermlerde 2 3 gün canlı kalabiliyor zaten çatlarsa dahi tutanabilir yani ama seni yanıltmış olmayım yineSence bugün ara verip yarın mı değerlendirsem sprem kaliteleşse
Çok yorulfum canım cidden hem stres hem mecburiyetten görev gibi yapmak bugün ara verelim artık yarın olurCanım bence öyle yapabilirsin çünkü çatladıktan sonrada tutuyor yarını değerlendirebilirsin ondan sonraki günüde 24 saat canlı kalıyor çünkü ayrıca spermlerde 2 3 gün canlı kalabiliyor zaten çatlarsa dahi tutanabilir yani ama seni yanıltmış olmayım yine
Aynen canım valla bende öyleyim benimkine dedim de adam bile sıkıldı artık görevmiş gibi oluncaÇok yorulfum canım cidden hem stres hem mecburiyetten görev gibi yapmak bugün ara verelim artık yarın olur
Yaaaaa çok sevindim evet sanırım kardeşim inşAllah. Bat 8 mayıs gözüküyot benimAynen canım valla bende öyleyim benimkine dedim de adam bile sıkıldı artık görevmiş gibi oluncaAkışına bırakmak lazım birazda stres yapınca daha kötü oluyor hayırlısı bakalım benimde bugün akıntım başladı büyük ihtimalle senle aynı bizim yumurtlama çatlama dönemi bikaç hafta sonra adet olmazsak beraber yaparız gebelik testimizi inşallah
Hadi bakalım canım hayırlısıyla inşallahYaaaaa çok sevindim evet sanırım kardeşim inşAllah. Bat 8 mayıs gözüküyot benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?