Ovulasyon testlerim

Bugün ki testin nasıl çıktı kız 3 günün hep böyle çıktı amma şanslısın değerlendirdinde bence bu ay kalıcaksın gebe
Şimdi sahurda yaptım daha da koyu bu kadar yumurtlama olut mu sende nasıl olmuştu kardeşim

Eklentiler

• 7BB16FF7-02E0-4728-B273-68385B6AE935.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 64
Şimdi sahurda yaptım daha da koyu bu kadar yumurtlama olut mu sende nasıl olmuştu kardeşim
Kuzum t c den koyu çıkmış bu sefer tam gününmüş Canım benimki böyle belirmedi 1 hafta yaptım adetim düzensiz diye yapmaya herhangi bi günden başlamıştım şuanda yapmıyorum testlerim bitti almadım bi daha akışına bıraktım ama yapmaya başlamadan önce bi 2 hafta kadar eğer çatlama falan olduysa o zamanları baya bi değerlendirmiştik inşallah o zaman olmuştur diyorum çünkü bikaç gündür hafif sancılarım oluyor yumurtlama ağrısı değilse tabi

Inofolic combide kullanıyorum ya belki yumurtlamamda yakın olabilir diye gün aşırı ilişki oluyor bizde de bakalım artık ovulasyon yapmadan devam ediyorum şuan

Inofolic combide kullanıyorum ya belki yumurtlamamda yakın olabilir diye gün aşırı ilişki oluyor bizde de bakalım artık ovulasyon yapmadan devam ediyorum şuan
He bide 27 martta oldum geçen ay tarlusal kullanırken düzenli adet oluyordum ilaçsız daha olmadım 2 gün geçti bugün

Ayyy inşAllah hamilesindir kardeşimmm inşAllah. Bu arada sürekli sürekli artık bıkkınlık geldi canım istemiyor
Aynen canım ya ağzımdan aldın lafı bende de öyle oldu böyle sürekli olunca sıradanlığa giriyor o işte Hiç istemiyor insanın canı

Aynen canım ya ağzımdan aldın lafı bende de öyle oldu böyle sürekli olunca sıradanlığa giriyor o işte Hiç istemiyor insanın canı
İnşallah canım ama sanmıyorum çünkü hiç belirtim yok arada kasığıma giren sızı dışında oda çok hafif zaten hayırlısı

Sence bugün ara verip yarın mı değerlendirsem sprem kaliteleşse
Canım bence öyle yapabilirsin çünkü çatladıktan sonrada tutuyor yarını değerlendirebilirsin ondan sonraki günüde 24 saat canlı kalıyor çünkü ayrıca spermlerde 2 3 gün canlı kalabiliyor zaten çatlarsa dahi tutanabilir yani ama seni yanıltmış olmayım yine

Çok yorulfum canım cidden hem stres hem mecburiyetten görev gibi yapmak bugün ara verelim artık yarın olur

Çok yorulfum canım cidden hem stres hem mecburiyetten görev gibi yapmak bugün ara verelim artık yarın olur
Aynen canım valla bende öyleyim benimkine dedim de adam bile sıkıldı artık görevmiş gibi olunca Akışına bırakmak lazım birazda stres yapınca daha kötü oluyor hayırlısı bakalım benimde bugün akıntım başladı büyük ihtimalle senle aynı bizim yumurtlama çatlama dönemi bikaç hafta sonra adet olmazsak beraber yaparız gebelik testimizi inşallah

Yaaaaa çok sevindim evet sanırım kardeşim inşAllah. Bat 8 mayıs gözüküyot benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…