- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
- 168
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Canım bende her ay belirti arayanlardanım 2 gün önce yumurtlama günümdü bugun başladım göğüslerimi kontrol etmeye eşim diyoki göğüslerini mımcuklayıp durma yahu varsa vardır ama ben sabırsızım hemen belirti arıyorum mesela sol kasığımda ağrı var hala belimdede sanki göğsüm acıyo çok komiğim ya çok istiyorum ya sabırsızlanıp hatta bata 10 gün kala hcg testlerine başlıyorum artık gülüyorum kendi halime ne yapalım bir çok kişide benim gibi yalnız değilim herhalde umarım seninkide gebelikle alakalıdır ama bir çok kişide hiç belirti hissetmeden gebeliğini ögreniyomuş umutsuz olmayalım çalışmalara DEVAMBen artık işi şakaya vuruyorum napıyım göğüslerimde hiiiç bişiy yok sızlama filan yok yani kasıklarımda da batma filan yok bi dün akşam biraz ağrıdı ama oda adet sancısı gibi 1-2 sn fln okadar bu ay umutsuz tavşanım
herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
prensinin_prensesi bat 20-21 mart
egc bat 16 mart
sebnembrn bat 27 mart
BEBEGIMMMMMM
@kanepecim bat 22-23
@gbbc bat 9 mart
@ilk heyecan bat 20 mart
@edahazalozer
banada takvim yapsanaPrensİnin prensesine takvim yap derken örnek gösterdim ve ben prensininkinide egc nin kinide bilmiyordum attım öylesine ama tutmuş batları bu işte bi hayır olmalı dedim ve batınızda inşallah kırmızı kartı görmezsinizde içimdeki hissi doğrularsınız
Canımcım Konuyu açan @prensinin prensesine mesaj at o ekler seni canımbanada takvim yapsana
Evet canım bende aylardır araştırmaktan bilgi sahibi oldum burdan eşimize en iyi gelen keçiboynuzu pekmezi sabah akşam yedirin spermlere yüzde yüz faydalı yapanların test sonuçlarını gördüm gene araştırırken mesela bu çörekotu resmen bir mucizevi bir bitki düzenli kullanınca hormonları demgeliyo tepeden tırnaga faydası var ben inanıyorum yapıyorumda gerisi Allaha kalmış
Ben ilk çiğnediğimde çok acı geldi ama iki üç güne alışıyor insan bir çay kaşıgının yarısı kadar al çiğne iyice ezilsin böyle kullanmak en faydalı olanıymış hepimize şifa olsunEvet canım pekmezi duymuştum. Ben kansızlık var die içmem gerekiyodu eşimede keçiboynuzu aldım kaşık kaşık içiyoruz valla:) çörekotu ben çok severim ama hiç tek yemedim hep yaptığım poğaçalara avuç avuç atarım.
Prensİnin prensesine takvim yap derken örnek gösterdim ve ben prensininkinide egc nin kinide bilmiyordum attım öylesine ama tutmuş batları bu işte bi hayır olmalı dedim ve batınızda inşallah kırmızı kartı görmezsinizde içimdeki hissi doğrularsınız
Prensİnin prensesine takvim yap derken örnek gösterdim ve ben prensininkinide egc nin kinide bilmiyordum attım öylesine ama tutmuş batları bu işte bi hayır olmalı dedim ve batınızda inşallah kırmızı kartı görmezsinizde içimdeki hissi doğrularsınız
Ben ilk çiğnediğimde çok acı geldi ama iki üç güne alışıyor insan bir çay kaşıgının yarısı kadar al çiğne iyice ezilsin böyle kullanmak en faydalı olanıymış hepimize şifa olsun
Genelde aç karnına işten eve gittiğim gibi ve gece yatmadan yıyorum çok farketmez gibi geliyo bana iki sefer kullanıyorumHergünmü yiyosun aç tok yada sabah akşam bişey farkediyomu?
Çekilmiş çörekotu almayın diyo uzmanlar ağzınızda çiğneyin ve tarcınıda öyle yapın faydası o zaman oluyo bekledikçe içindeki etken maddeler kayboluyoBen aktardan çekilmiş çörekotu aldım 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı tarçın ve çekilmiş 1 tatlı kaşığı karanfil koyuyorum üzerine bal ekleyip macun kıvamına getiriyorum sabah ve akşam 1 çay kaşığı alıyorum. Bittikçe tekrar hazırlıyorum.
Genelde aç karnına işten eve gittiğim gibi ve gece yatmadan yıyorum çok farketmez gibi geliyo bana iki sefer kullanıyorum
Birde prolaktin yuksekliğiniz varsa kullanmayın diyor uzmanlar herşeyin azı kar çogu zarar demişler ya o hesap yaniBen aktardan çekilmiş çörekotu aldım 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı tarçın ve çekilmiş 1 tatlı kaşığı karanfil koyuyorum üzerine bal ekleyip macun kıvamına getiriyorum sabah ve akşam 1 çay kaşığı alıyorum. Bittikçe tekrar hazırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?