- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Hislerimi doğrular inşallah ve koyulaşır günbegünKızlar ovu testim 1 saat önce Yaptım dün aksam ki gibi cikti yine
Hislerimi doğrular inşallah ve koyulaşır günbegün
Hayırlısı olsun hakkımızdabakalım canım edanında boyle cıkıyodu ama önümüzde örnek o bizee
ortalama o herhalde. ben yumurtlamadan 13. gün oldum bu ay.Ben düşükten sonra bi 25 bi 30 günde bir regl olunca yumurtlamayı tutturamadım bi türlü bu ay ovu. testi kullandım. Ayın 2sinde yaptım t ve c eşit koyulukta sonra 3ünde yaptım t c den daha koyu çıktı. Sanırım böle olunca 1-2 gün içinde yumurtlama gerçekleşiyo. Reglim şubatın 18inde bitti biz 20sinden itibaren ayın 7sine kadar 2 günde 1 çalışma yaptık. Ama sorum şu teste göre ben 5inde yumurtladım ki zaten belirtilerden de anladım bunun üzerine 14 gün eklersek reglim 19u mu olmuş oluyo? İllaki regl günü yumurtlamadan 14 gün sonra mı oluyo?
Hatta bunlar da ayın 2 ve 3ünde yaptığım testler. 5inden sonra t c den silikleşmeye başladı.
bakalım canım edanında boyle cıkıyodu ama önümüzde örnek o bizee
yok yok öğrendim ben onu. tecrübe konuşuyorKızlar ovu testim 1 saat önce Yaptım dün aksam ki gibi cikti yine
yok yok öğrendim ben onu. tecrübe konuşuyorbu şekilde olmıcak canım. en az c kadar koyu olursa ümit var. bunlar bizi kandırmasın. tabi koyulaşırsa iyi dusunuruz
ama ben bir daha ki ay silindikten sonra ovu testi yapmayı düşünmüyorum. bu ay gına geldi
yok yok öğrendim ben onu. tecrübe konuşuyorbu şekilde olmıcak canım. en az c kadar koyu olursa ümit var. bunlar bizi kandırmasın. tabi koyulaşırsa iyi dusunuruz
ama ben bir daha ki ay silindikten sonra ovu testi yapmayı düşünmüyorum. bu ay gına geldi
prensinin_prensesi geldim canım. yeni topik hayırlı olsun inşallah uğur getirir bize. ben burdan sizi izleyeceğim. kürtaj dan dolayı bi süre maalesef bebek düşünemeyeceğim
canım ben ovulasyon testi yapmıştım ama yine de reglden sonra 2 günde bir düzenli ilişkim oldu. yani 20 gün boyunca hep böyleydi.bence yani bu benim düşüncem 2 günde bir düzenli ilişki en mantıklısı. yumurtlama hangi gün olursa olsun bir gün öncesinden ya da bir gün snrasından kurtarıyor.Allah hayırlısını versın canımne kdar üzülme desekte zor bi durum ilk önce hissedip daha sonra kaybetmek...
sen tecrubelısın canım bze bıraz bahsedermısın ? testler nasıl degerlendırgını falan
ya benım esim dalga gecıyo bıde bu ay aldıgımı soylemedım dıyo cubuklardan yapmıyomusun dahagizli yapıyorum ondan inanmıyo teste falan o
Tatlım zaten sol taraf c sağ taraf t yani o çok koyu olanda t c den daha koyu. Böyle olması gerekmiyormu?yok yok öğrendim ben onu. tecrübe konuşuyorbu şekilde olmıcak canım. en az c kadar koyu olursa ümit var. bunlar bizi kandırmasın. tabi koyulaşırsa iyi dusunuruz
Canim ya t ile c ayni koyulukta olucak yada t c den daha koyu olucak bu sekilde pozitif oluyiTatlım zaten sol taraf c sağ taraf t yani o çok koyu olanda t c den daha koyu. Böyle olması gerekmiyormu?
Ozaman pozitifi yakalamışımCanim ya t ile c ayni koyulukta olucak yada t c den daha koyu olucak bu sekilde pozitif oluyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?