Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

En belirgin belirti gogus yaa tecrubeyle sabitt dolgunlasiyo damarlar cikio bide asiri hassas oluyo bi yere yanlislikla carpinca bile agriyo yatakda donerken yuzustu yatim derken cok aciyo.... hep goguslerimi yokluyorum aciyomu diye kafayi yedim galiba

ortalama o herhalde. ben yumurtlamadan 13. gün oldum bu ay.

kızlar bugun 22. günün ve ben düne kadar çift çizgiyi göremedim bugünkünü 7-8 gibi yapacağım. 15. gün yaptığım testte 2. çizgi daha belirgindi ama pozitif değildi bence akşam testlerimi atayımda bi yorumlayın kızlar

Hatta bunlar da ayın 2 ve 3ünde yaptığım testler. 5inden sonra t c den silikleşmeye başladı.
bakalım canım edanında boyle cıkıyodu ama önümüzde örnek o bizee
Kızlar ovu testim 1 saat önce Yaptım dün aksam ki gibi cikti yine
yok yok öğrendim ben onu. tecrübe konuşuyor bu şekilde olmıcak canım. en az c kadar koyu olursa ümit var. bunlar bizi kandırmasın. tabi koyulaşırsa iyi dusunuruz
ama ben bir daha ki ay silindikten sonra ovu testi yapmayı düşünmüyorum. bu ay gına geldi

Gına ki ne gına yani resmen kendimi laborant gibi hissediyorum allahtan idrarla yapılıyo diyesim geliyo bazen ....

ya benım esim dalga gecıyo bıde bu ay aldıgımı soylemedım dıyo cubuklardan yapmıyomusun daha gizli yapıyorum ondan inanmıyo teste falan o

prensinin_prensesi geldim canım. yeni topik hayırlı olsun inşallah uğur getirir bize. ben burdan sizi izleyeceğim. kürtaj dan dolayı bi süre maalesef bebek düşünemeyeceğim

Allah hayırlısını versın canım ne kdar üzülme desekte zor bi durum ilk önce hissedip daha sonra kaybetmek...

sen tecrubelısın canım bze bıraz bahsedermısın ? testler nasıl degerlendırgını falan

canım ben ovulasyon testi yapmıştım ama yine de reglden sonra 2 günde bir düzenli ilişkim oldu. yani 20 gün boyunca hep böyleydi.bence yani bu benim düşüncem 2 günde bir düzenli ilişki en mantıklısı. yumurtlama hangi gün olursa olsun bir gün öncesinden ya da bir gün snrasından kurtarıyor.

bir şey daha söyleyebilirim size ovulasyon testimin 2. çizgisi hiç bir zaman diğeri kadar koyu olmadı. ona rağmen hamile kalabildim. bazılarınız koyu olmadığını düşünüp yumurtlama olmuyor zannedebilir ve ilişkiye girmeyebilir.yine söylüyorum en sağlıklısı 2 günde bir ilişki...

ya benım esim dalga gecıyo bıde bu ay aldıgımı soylemedım dıyo cubuklardan yapmıyomusun daha gizli yapıyorum ondan inanmıyo teste falan o

Evet eşlere duyurmak akıl işi deil. Benimki akşam geliyo teste bakıyo silik tuttu o tuttu ondan çıkmıyo çizgi diyo:) yumurtlama sürekli oluyo sanıyo iyi çalışmışız bak tuttu artık çizgi bekleme yumurtlama olmaz dio:) bnde söylemiyorum koyulaşırsa hamilelik oluyo die. Dün bana 3 mtre öteden senin göğüslerinmi büyümüş dio :) onun öncesi söylemiştim göğüslerim acıyomu die dokunup duruyodum hamilelik belirtisi olduğunu. Hadi ben neysede eşimde psikolojik belirtiler içinde girdi. Ahh desem kesin hamilelikten dio:) nası bi özgüven var anlatamam ben yaptım sen rahat ol diyo:)

Tatlım zaten sol taraf c sağ taraf t yani o çok koyu olanda t c den daha koyu. Böyle olması gerekmiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…