- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.081
scuba testinin resmini koyabilirmisin canımalkisalkisalkis
bugün 20. gün olmuş edacım. dünkü test sanki önceki 2 güne göre biraz daha koyulaşmış gibiydi ya da eşime ve bana öyle geldi bilmiyorum ki.. bu arada ben bu ay yumurtladığımı da anlamadım. göğüslerim acımıyor ya çok ilginç 13-14 gün önceden başlardı oysa.. bu arada hiç akıntı yok??
testde pozitifi görünce akıntında olucak ve kesin zamanını bile anlıycaksın. devam et canım az kaldı bencede bu arada pozitifi görene kadar hergün çalışmayınki o güne yeterli sperm kalsın. 1 yada 2 gün ara verin ama dahada uzatmayın arayı. pozitifi görüncede boşdurmak yok.kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
biz zaten 3 gündür tatildeyiz canım ama bu akşam artık işbaşı yapmanın zamanı.
bu arada ben hatırlarsan 16. günümde diğerine oldukça yakın bir 2. çizgi görmüştüm. o zaman yumurtladım sandım ama bilmiyorum ki... valla herşey regl günümde belli olacak gibi görünüyor. hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için :)
evet canım senin test yapmadığın bir saatte pik yapıp düşmüş olma ihtimalide var ama genelde 2-3 gün koyu çıkıyor. dediğin gibi regli gününden belli olur ama inşallah hiç öğrenemezsin ne zaman yumurtladığını reglin yerine bebeğin geldiği için ohhhh canıma deysin kaydirigubbakcemile3
canım arkadaşım benim ne güzel yazmışsın teyzesi. bebeğim hayırlısıyla bir gelsin hemen sizi haberdar edicem söööz :)) bir de yeğenleri gelsin oooh değmeyin keyfimize. herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile3
kızlar ben adetime 6 gün varken test yaptırdım negatif çıktı sizce doğru mudur
valla öyle canım hayırlısıyla bir gelseler inşallah. bu arada ilk haberi senden alacağız gibi görünüyor :))))))))
Ama ben sabah İlk İdrarın kullanılmaması gerektİgİnİ duymuŞtum Çok yanıltıcı oluyormuŞ dİyorlar
eda cnm bence kesin var bisiler sende .
ay insallahhhh..
hande cnm bizde 3gundur tatildeyiz. oruc tuttugum icin yaklastirmiyorum adami yanima :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?