Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bugün 20. gün olmuş edacım. dünkü test sanki önceki 2 güne göre biraz daha koyulaşmış gibiydi ya da eşime ve bana öyle geldi bilmiyorum ki.. bu arada ben bu ay yumurtladığımı da anlamadım. göğüslerim acımıyor ya çok ilginç 13-14 gün önceden başlardı oysa.. bu arada hiç akıntı yok??

testde pozitifi görünce akıntında olucak ve kesin zamanını bile anlıycaksın. devam et canım az kaldı bencede bu arada pozitifi görene kadar hergün çalışmayınki o güne yeterli sperm kalsın. 1 yada 2 gün ara verin ama dahada uzatmayın arayı. pozitifi görüncede boşdurmak yok.kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar neler var neler yok bugün nasılsınız? bu arada benimde kasık ve bel ağrılarm bitti hele şükür 3 gün sürdü ama beni çok yordu.

biz zaten 3 gündür tatildeyiz canım ama bu akşam artık işbaşı yapmanın zamanı.

bu arada ben hatırlarsan 16. günümde diğerine oldukça yakın bir 2. çizgi görmüştüm. o zaman yumurtladım sandım ama bilmiyorum ki... valla herşey regl günümde belli olacak gibi görünüyor. hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için :)

evet canım senin test yapmadığın bir saatte pik yapıp düşmüş olma ihtimalide var ama genelde 2-3 gün koyu çıkıyor. dediğin gibi regli gününden belli olur ama inşallah hiç öğrenemezsin ne zaman yumurtladığını reglin yerine bebeğin geldiği için ohhhh canıma deysin kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım benim ne güzel yazmışsın teyzesi. bebeğim hayırlısıyla bir gelsin hemen sizi haberdar edicem söööz :)) bir de yeğenleri gelsin oooh değmeyin keyfimize. herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile3

valla şanslı keratalar bir sürü teyzeleri bekliyor onları şımarıp naz yapıyorlar canım baksana geç gelmek için uğraşıyorlar. ama yılmıyoruz peşlerindeyiz kaydirigubbakcemile3

eda cnm bence kesin var bisiler sende .
ay insallahhhh..
hande cnm bizde 3gundur tatildeyiz. oruc tuttugum icin yaklastirmiyorum adami yanima :)))

Ama ben sabah İlk İdrarın kullanılmaması gerektİgİnİ duymuŞtum Çok yanıltıcı oluyormuŞ dİyorlar

canım ov testini kesinlikle ilk idrarla yapmıyoruz. ben denedim çizgi silikleşiyor ve yanlış sonuç veriyor. ama idrarla yapılan tüm gebelik testleri sabah ilk idrarla yapmayı tavsiye ediyor ben hep sabah yaparım oyüzden. gebelik testini yarın sabah yap canım.

eda cnm bence kesin var bisiler sende .
ay insallahhhh..
hande cnm bizde 3gundur tatildeyiz. oruc tuttugum icin yaklastirmiyorum adami yanima :)))

sevaba giricem diye günaha girmeyin kız kaydirigubbakcemile3 yazık adama. biz kardeş gibi olduk bu ara misafir geldi biz gittik yok sancım oldu derken 6 gün olmuş abowwww ben kaççak yer bulıyım kendime delikafadulden

inşallaaaah edacımmmm

ayçam kıss nerelerdesin sen bakıyım. kısım sen iftar yapmıyor musun, iftardan sonra sahura kadar çalış çalışabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3

kıs eşim geceleri geliyor bu siralar.
iftari yapiyorum o iste oluyor gece sahurda geliyo e haliyle bende sahuru yapip uyuyorum. vakit kalmıyo hahah :)))))
eda cnmm valla aynen benimkide sokulup duruyor ama yaklastirmiyorum napiyim oruc tutuyorum bu gece kacisin yok dedi erken gelcem dedi hahahah yandikk kizzzzzzz

:)))))))))) hadi hadi istemem yan cebime koy opuyorumnanaktan

ben de testlere devam etcem bakalım ne olcak. bu akşam tatil bitsin çalışmalara devaaaaaaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…