Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hande cnmmmmm merakla bekliyorum resmini de ekle tatlımm. :1hug:

aica merhabalar bende bugün saat 6 da 5. testimi yapacağım bugün benim adetimin 12. günü son adet siklusum 53 gün sürdü burdaki arkadaşların söyledikleri doğrultusunda erken başladım teste hep pembe çizgi çıkıyor bayağıda belirgin ama diğeri kadar kırmızı olmuyor ama bu arada pek çalışma yaptığımız söylenemez eşimden kaynaklanan bir sorun var çok canım sıkkın bu anlamdada

merhaba canım. evet erken baslaman iyi olmus bende 6.günden itibaren baslamistim yapmaya. Devam et testlere yakalayacaksın kırmızı çizgiyi. ben 13.14.15.günler yakaladım.
Neden calısma yaptıgınız söylenemez miş bakıyım? degerlendirin mutlaka günleri bos gecirmeyin. sorun ne ise cözmeye calısın, canınıda sıkma kendini üzme. özel olmazsa sorun ne ?

Kızlar ben dayanamadım bı gebelık testı yaptım sılıkte olsa Çok sı
lıkte olsa ıkıncı Çızgıyı gÖrdÜm yarın sabah zaten kan verecegım aÇıkcası Çok Ümıtlenmekte ıstemıyorum sabah tekrar bı ıdrarda yaparım hayırlısı artık

sorunu anlatmayı çok istiyorum özel sayılır ama burada bir çok özel sorunumuzu paylaşıyoruz zaten sorun eşimle ilgili şöyle anlatayım evlendiğimiz hatta nişanlandığımızdan beri ben bunu bazı zamanlar internetin başında veya nasıl söylesem cd izlerken mastürbasyon yaptığını yakaladım bu aramızda çoğu zaman sorun oldu ben surat astım konuşmadım çok özür dilerim eşim sapık ruhlu cahil biri değil ben de anlam veremiyordum ama ilişkilerimizde sıklıkla sertleşme sorunu yaşadığını biliyorum ve bitkisel bi ilaç kullanıyor çoğunlukla ben kızıyordum buna alıştırdın kendşni filan diye benden gizli içiyor ve kullandığı zamanları çok iyi biliyorum ki bu zamanlarda sertleşmeme olmuyor ve ertesi gün birdaha ilişki olabiliyor ama dün yine şöle oldu biz en son geçen hafta çarşamba günü birlikte olmuştuk dünde pazar yani aradan 4 gün geçmiş ben oruç tutuyorum o tutmuyor işinden dolayı cumartesi gecesi bana yanaşmıştı yarın dedim çünki ablamla bizdeydi dün de biz gece çok geç yattığımız için uyuyorduk eşim erken yatmıştı erken uyanmıştı gitti bilgisayarın başına oturdu bilgisayar laptop olduğu için kardeşim oyun oynarken yemek odasında masanın ta dibine almıştı yani görünmüyordu ben o uyanınca lavoboya gittim oda o arada oturdu bilgisayara ben hep bu konuda şüpheciyim ya gittim geri yattım çok uykum vardı ama uykumda bile sanki aklımda o vardı sonra kalktım baktım birden eşi panik oldu üzerinde ermuarlı bir eşofman vardı panik oldu üzerini kapattı filan bende yanına gittim ne yapıyorsun oyun oynuyorum hayatım dedi eğildim baktım fermuarı açıktı yüzüne ters ters baktım inanki oyun oynuyorum dedi tabi ben sinir küpü oldum ablalar kalktı kardeşim filan evleri toparladık onlar gittiler ama bu benle konuşmuyo bende onla sonra gitti yattı ben de evi toparladım bulaşıkları yokadım duş aldım geçtim pc başına oturdum ve geçmişi silmişti ama ben bildiğim bi yöntemle hep girdiği siteleri buldum sonra bitti dedim bu evlilik kendi kendime üzerimi giydim onu uyandırdım konuşalım dedim tamam dedi ama yataktan kalkmadı bende aldım çantamı çıkıp gittim oda yatakta ya farkında değil ben otobüse bindim bayapı uzaklaştım annemlere doğru aradı beni nerdesin filan otobüsteyim gidiyorum filan dedim hayırdır dedi bende konuştum bitti filan dedim herşeyin farkındayım artık sindiremiyorum filan dedim neyse ısrarla geri dön konuşalım dedi döndüm tartıştık tabi yani bu durumdan dolayı hatalıyım diyor filan ama fazla konuşturmuyor beni utanıyor sıkılıyor filan neyse barıştık gece yatağa gitti ben yanına gittim başı ağrıyordu masaj yaptım oda sanırım benim istediğimi sandı ve işte sevişmeye başladı bende gerek yok diyemedim be ilişki oldu ama bi türlü sertleşemiyor uğraşıyor bende tamam hayatım bırak dedim gitti lavoboya bişiler yedi içti filan geldi tekrar devam etti zar zor uğraşıyla benimde biraz motivasyonumla boşalabildi ama sertleşme tam anlamıyla olmadan yani bu böyle bi sorun daha önce uzman tv de dr lardan dinledim sertleşme sorunu lan erkekler gizli gizli mastürbasyon yaparak kendi problemlerini çözmeye çalışırlarmış bilemiyorum bişi dediğim zaman kabullenemiyor zoruna gidiyor bu konuları bele konuşmak istemiyor filan bir çok kişiden bir gecede 3-4 kez birleşme yaşadıklarını duydum ama ben 2. ci olduğunu hatırlamıyorum 3 sene olacak nerdeyse bilemiyorum ne yapmalıyım

ayy gülayyyyyyyyy cnmmm
ciddimisinnnnnnnnnnnnnn
hamilesin o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay allahım insallahhhhhhhhhhh
haber ver bizee olurmuuu

canım benim testlere devam devam. ne zaman kızaracağı belli olmuyor bu meretlerin aksatma canım emi.

bu arada eşinden kaynaklanan probleme kafanı takma sen inancını kaybetme yumurtlama günlerini kaçırmamaya bak şekerim kaydirigubbakcemile3

ayy gülayyyyyyyyy cnmmm
ciddimisinnnnnnnnnnnnnn
hamilesin o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay allahım insallahhhhhhhhhhh
haber ver bizee olurmuuu

CANIM ÇOK SAGOL AMA DEDİGİM GİBİ ÇOK ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM YARIN KAN VEREYİM KESİN SONUÇ ÖYLE ÇIKAR ORTAYA ALLAHIM İSTEYEN HERKESİ ÇOCUK SAHİBİ EDER İNŞALLAH BİZLERİDE İÇİNDEN AYIRMAZ İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ne diyecegimi de bilemedim şimdi.
bazı erkekler o tarz seyler hosuna gittigi icin izliyorlar,yapiyorlar. bi tanidigim var onun eside izliyor.
sorununuza gelince ise bir dr'a gözükse esin ? dedigin gibi belkide kendisini kotu hissetigi icin deniyordur o anlattigin yöntemleri. sende haklisin valla ama esine de küsme bence guzelce istemedigini anlat oyle kusup gitme evinden,yaninda olmayi dene yardimci olmaya calis.
allah yardimciniz olsun canım.

aminnn canım benim ama söyle bir sey var silik olsa da çıkan çizgi hamilelegi isaret diye biliyorum ben. erken oldugu icin silik cıkıyormus.
bencede yarın kan tahlili yaptır kesin sonucu ortaya cıkar.
ne zaman adet olman lazımdı? günün gecti mi ?
insallah hamilesindir canım scub da sende,bizlere umut olursunuz.
eger hamisseniz varya 2hamisimiz olcak ne guzelllllllllllll harikaa :dance:

gülay canımmmmmmmmmmmmmmm kızına kardeş geliyor desene. Canım benim çok çok tebrik ederim seni :))))))))))

durun heveslendirmeyin beni hemen ortada tam olarak birşey yok yarın sabah hem idrar yapacagım hemde hastaneye gidip kan verecegim bakalım kardeşmi geliyor benmi o ümitlere kapılıyorum görecegiz artık görüşmek üzere canım inşallah sizlerin ikinci şizgilerini çok net görürüz

herkese merhabaaaa...
canlarım özledim valla siziii..
kuzunazz sıkkma canım kendini zaman zaman çoğu yapıyodur bunu ..ama meraktan, ama dediğin sebeplerden.. bence en iyisi tıbbi yönden ya da psikolojik açıdan bi değerlendirilmesi.. sen iyilikle bunu kabullendirmeye çalış bitanem.. çok eskiden 5 sene önce benimde benzer bi olay gelmişti başıma.. geçmişten görmüştüm girdiği siteleri.. seni çok iyi anlıyorum o an onu öldürmek istedim nefret ettim gururum kırıldı çok.. merak ettiğini söyledi kavga gürültü atlattık ama sürekli oluşu bence profosyonel yardım gerektirir.. allah yardımcın olsun bacımmm..
gülayy silik milik çizgi çıkmıyo bacım gebe olmazsann allahın izni ileee seni de ekleyeceğiz gebe listesineeee inşallahhhh :))

sağol eşime baya bi mesaj çektim az önce sertleşme bozukluğunun altında yatan sorunları yazan bir yazı buldum internette onu yolladım mesaj olarak arkasındanda hayatım sana neden yazıyorum bu mesajları biliyormusun sende gerçekten bir sorun var normalde çiftler hergün veya günde 3 kere bile ilişkiye girebiliyor ama sen böyle böyle sorunlar yaşıyorsun bunların altında yatan ciddi bi hastalık olabilir hem vajinusmus problemi yaşayıp senelerce eşleriyle ilişkiye giremeyen bu yüzden evlilikleri biten çiftler var bende böyle bir sorun yaşasaydım seninle paylaşmak yerine kendi kendime çözümmü arardım yoo seninle paylaşır çözüm arardım dedim. sonra aşkım ne olur yanlış anlama sen benim herşeyimsin bende senin herşeyinim karın olduğum sürece sana benden yakın kimse yok dedim kabul et bunun bir sorun olduğunu ve birlikte çözelim dedim kendi kendine çözüm ararken dah afarklı sorunlar çıkıyor ortaya dedim hem ben asla senin yanından başka bir yere gitmek isemiyorum seninle yaşlanmak seninle ölmek istiyorum dedim hep mutlu olalım demiyorum elbette kavgalarımız olacak bu bizim tuzumuz biberimiz aşırı olmadığı sürece dedim böyle şeyler yazdım sonra aradı biraz cesaret edemedim bakmaya ne der diye ama baktım hayatım bitanem şu an çok yoğunum evde konuşuruz bunları olurmu dedi olur dedim inşallah akşam konuşurkende böyle anlayışlı olur

merhaba idilcim hosgeldin.
nasılsın ?

iyiyim canım aynen devam :)) haberler sizlerde bu ayyy :))en güzel haberler..
bugün evlilik yıldönümümüzzz müşş evet evet ben unuttum :kedi:
iş yerime kocaman bi çiçek geldii :1shok:
bi de hediyeee pakettidelikafadulden
ben şok aklıma da gelmiyo bugün ne diyorum bi an düşünemedimm.. rezillikkk
neyse sonra sevindim tabii aramız da biraz limoniydiii.. iyi geldii. o yüzden bugün neşem yerinde maşallah canımm .. sen napıyosunn?

ooooooooooo iyiiymişş valla ne kadar düşünceli bir eşin varmış idilcim:)
normalde erkekler unuturdu ama bu sefer sen unuttun demekkkk , bari bozuntuya vermeseydin kızzz caktırma sakın :)))
valla canımmmm sanırım 2tane hamisimiz olucak böyle giderse..
aman aman masallah bugun evlilik yıldonumunuz limoniligi falan bırakın. evlilik yıl donumunuzde kutlu olsun tatlımm.
bende iyiyim nesem yerinde burada guzel haberleri okudukca dahada yerine geliyor :))

olur olur bak aramıs adamcağız güzelce söylemiş akşama konusalım diye.
güzel güzel,sakin,sakin konusun halledin tatlımmm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…