- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.121
hande cnmmmmm merakla bekliyorum resmini de ekle tatlımm. :1hug:
hande cnmmmmm merakla bekliyorum resmini de ekle tatlımm. :1hug:
merhaba canım. evet erken baslaman iyi olmus bende 6.günden itibaren baslamistim yapmaya. Devam et testlere yakalayacaksın kırmızı çizgiyi. ben 13.14.15.günler yakaladım.
Neden calısma yaptıgınız söylenemez miş bakıyım? degerlendirin mutlaka günleri bos gecirmeyin. sorun ne ise cözmeye calısın, canınıda sıkma kendini üzme. özel olmazsa sorun ne ?
aica merhabalar bende bugün saat 6 da 5. testimi yapacağım bugün benim adetimin 12. günü son adet siklusum 53 gün sürdü burdaki arkadaşların söyledikleri doğrultusunda erken başladım teste hep pembe çizgi çıkıyor bayağıda belirgin ama diğeri kadar kırmızı olmuyor ama bu arada pek çalışma yaptığımız söylenemez eşimden kaynaklanan bir sorun var çok canım sıkkın bu anlamdada
ayy gülayyyyyyyyy cnmmm
ciddimisinnnnnnnnnnnnnn
hamilesin o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay allahım insallahhhhhhhhhhh
haber ver bizee olurmuuu
CANIM ÇOK SAGOL AMA DEDİGİM GİBİ ÇOK ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM YARIN KAN VEREYİM KESİN SONUÇ ÖYLE ÇIKAR ORTAYA ALLAHIM İSTEYEN HERKESİ ÇOCUK SAHİBİ EDER İNŞALLAH BİZLERİDE İÇİNDEN AYIRMAZ İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gülay canımmmmmmmmmmmmmmm kızına kardeş geliyor desene. Canım benim çok çok tebrik ederim seni :))))))))))
canım ne diyecegimi de bilemedim şimdi.
bazı erkekler o tarz seyler hosuna gittigi icin izliyorlar,yapiyorlar. bi tanidigim var onun eside izliyor.
sorununuza gelince ise bir dr'a gözükse esin ? dedigin gibi belkide kendisini kotu hissetigi icin deniyordur o anlattigin yöntemleri. sende haklisin valla ama esine de küsme bence guzelce istemedigini anlat oyle kusup gitme evinden,yaninda olmayi dene yardimci olmaya calis.
allah yardimciniz olsun canım.
merhaba idilcim hosgeldin.
nasılsın ?
sağol eşime baya bi mesaj çektim az önce sertleşme bozukluğunun altında yatan sorunları yazan bir yazı buldum internette onu yolladım mesaj olarak arkasındanda hayatım sana neden yazıyorum bu mesajları biliyormusun sende gerçekten bir sorun var normalde çiftler hergün veya günde 3 kere bile ilişkiye girebiliyor ama sen böyle böyle sorunlar yaşıyorsun bunların altında yatan ciddi bi hastalık olabilir hem vajinusmus problemi yaşayıp senelerce eşleriyle ilişkiye giremeyen bu yüzden evlilikleri biten çiftler var bende böyle bir sorun yaşasaydım seninle paylaşmak yerine kendi kendime çözümmü arardım yoo seninle paylaşır çözüm arardım dedim. sonra aşkım ne olur yanlış anlama sen benim herşeyimsin bende senin herşeyinim karın olduğum sürece sana benden yakın kimse yok dedim kabul et bunun bir sorun olduğunu ve birlikte çözelim dedim kendi kendine çözüm ararken dah afarklı sorunlar çıkıyor ortaya dedim hem ben asla senin yanından başka bir yere gitmek isemiyorum seninle yaşlanmak seninle ölmek istiyorum dedim hep mutlu olalım demiyorum elbette kavgalarımız olacak bu bizim tuzumuz biberimiz aşırı olmadığı sürece dedim böyle şeyler yazdım sonra aradı biraz cesaret edemedim bakmaya ne der diye ama baktım hayatım bitanem şu an çok yoğunum evde konuşuruz bunları olurmu dedi olur dedim inşallah akşam konuşurkende böyle anlayışlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?