- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.041
Scuba aynı gÜnlerde yumurtlamıŞız canım benİde heycanlandırdın bendemİ bİ test yapsam
scuba en iyisi kan testi bu sitede biri ismini hatırlayamadımCADIARZU normal gebelik testinde ikinci çizgiyi silik görmüş sonra pahalı testten alıp yaptığında tek çizgi çıkmış kan testi yaptırınca ortaya çıkmış yerimsenibendirek kan testi yaptır istersenkaydirigubbakcemile2
ben 16 sı gece 11 le 01 arası yumurtladım canım. 17 si döllenmiş olabilir en erken. Sen yarın sabah bi dene istersen fazla testin varsa.
evet canım a.snasıl yani pahalı test mi yanlış çıkmış?
benimde çok akıntım var böyle beyaz uzayandan degil ama nasıl analtsam ki böyle yapış yapış tuhaf bişi. beklemesi cok zor edacım. insallah guzel haberler verirsin bizlere de umut olursun cnmm.
hande'nin icine dogmustu insallah gerceklesir :)
hande cnmm benimle ilgili varmi icine dogan birseyler :d
gülay inşaallah sende hamişsindir ne güzel iki hamile birden çıkar
evet canım a.s
canım daha yumurtlayamadım bile benim yumurta çok ALLAHA şükürde hepsi büyümeye çalıştığı için hiçbiri büyüyemiyohayırlısı artık inşallah bu ay topikteki herkes hamile olur
ahhhhhhh hamile kalsam caminin hopörlerinden ilan ediyomuşum hamileyim diye yada şöyle havai fişek patlatırım belki aaaaaaayyyyyyyy düşüncesi bile güzel
bende aynı fikirdeyim canımçok ilginç. ama ben hep şöyle düşünüyorum hani bir marka varya 1 hafta önce sonuç veriyor ondan kullanmaktansa biraz daha fazla verip kanda baktırırım hemde rakamsal bir değer olur elimde.
canım daha yumurtlayamadım bile benim yumurta çok allaha şükürde hepsi büyümeye çalıştığı için hiçbiri büyüyemiyofisfisfis
inşaallah canım hadi sıranı savda sıra bize gelsin vereliniortakhavai fişeği patlatmasanda ogün gelirde içinde patlar o havai fişekler inşallah. camini hopörleri olmaz ama kk da ilan ederiz hamileliğini en yakın zamanda inşallah. opuyorumnanaktan
Kızlar bu sabah ateŞİmİ ÖlÇtÜm 36 9 du ateŞ ÖlÇme konusunda deneyİmİnİz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?