Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benimde çok akıntım var böyle beyaz uzayandan degil ama nasıl analtsam ki böyle yapış yapış tuhaf bişi. beklemesi cok zor edacım. insallah guzel haberler verirsin bizlere de umut olursun cnmm.
hande'nin icine dogmustu insallah gerceklesir :)
hande cnmm benimle ilgili varmi icine dogan birseyler :d

nasıl yani pahalı test mi yanlış çıkmış?

amin kızlar insallah allah hepimizin göbisini doldurur bu mübarek günlerde.
ben sanmıyorum bende bisi oldugunu ama hayırlısı bakalım .:)

aynı benimki gibi işte bulanık falan değil bembeyaz losyon krem arası bir kıvamı var. evet çok zor rabbim hepimize sabır versin. inşallah günü gelen herkes sırayla verir güzel haberi hepimiz sevindirik oluruz. çekeriz halayı yıkarız bu topiği bütün kk ya kullandırırız bu testleri kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhh hamile kalsam caminin hopörlerinden ilan ediyomuşum hamileyim diye yada şöyle havai fişek patlatırım belki aaaaaaayyyyyyyy düşüncesi bile güzel

ahhhhhhh hamile kalsam caminin hopörlerinden ilan ediyomuşum hamileyim diye yada şöyle havai fişek patlatırım belki aaaaaaayyyyyyyy düşüncesi bile güzel

havai fişeği patlatmasanda ogün gelirde içinde patlar o havai fişekler inşallah. camini hopörleri olmaz ama kk da ilan ederiz hamileliğini en yakın zamanda inşallah. opuyorumnanaktan

Scuba testı nezaman yapacaksın ben dÜnde yaptım Çok koyu deyıl ama gÖrmek ıÇınde gÖzlerını yormuyorsun ovulasyon testı aÇık pembe dıyelım

2. testide yaptım biri beni durdursun yoksa akşama kadar test yapıcam kaydirigubbakcemile3 oda bekleyince gölge çıktı allah allah daha önce yaptıklarımda hiç böyle olmuyordu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…