Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Scuba testİ nezaman yapacaksın ben dÜnde yaptım Çok koyu deyİl ama gÖrmek İÇİnde gÖzlerİnİ yormuyorsun ovulasyon testİ aÇık pembe dİyelİm

testlerini sakın atma ben 2 gün önce yapmıştım birazdan yapıcağımı onunla kıyaslıycam. normalde silikleşmeye devam etmesi lazım eğer koyulaşma varsa hamilelik için biraz umutlana biliriz. benimkilerde görülüyor ama gittikçe silikleşiyordu şimdiye kadar. 15-16-17-18 de koyu ondan sonra 20 sinde biraz açık 22 sinde biraz daha açık çıktı bakalım bugünkü nasıl çıkıcak.

ben en son dün yaptım bir önceki güne kıyaslarsam daha bi belirgin geldi bana yada ben öyle görmek istedigim içinmi öyle görüyorum bilmiyorum bu son günlerde hiç geçmiyor canımmmmmmmmmmmm

ben 22 sinde de yapmıştım onda esamesi bile yoktu beklesede çıkmamıştı. Sende yarın yap canım sabah ilk idrarınla hatta sahura kalkıyorsan o zamanda yapabilirsin sahurda çok su içiyoruz çünkü.

allah kobul etsin ben iyne ilaç kullandıgım için tutamıyorum bende kan pırtılaşması çıktı bebeklerim ondan ölüyormuş oyüzden tedavi oluyorum

ayy kızlar bişi oldu sayfam kilitlendi anca açıldı..

edacım valla benim dediğim tutacak sanki :)))

ayçacım sende de akıntı varmış ne güzel işte. bence bu iyi bir haber :)))) bende ancak bu kadar kuru olabilirdim herhalde. kurudum kaldım ne olcak bilmiyorum...

normalde adete kaç gün kala ateş düşüyor

allah kobul etsin ben iyne ilaç kullandıgım için tutamıyorum bende kan pırtılaşması çıktı bebeklerim ondan ölüyormuş oyüzden tedavi oluyorum

sağol canım sağlık herşeyden önemli. o zaman yarın ilk idrarınla bakabilirsin muhtemelen benimki gibi çıkar yani emin olamazsın ama olsun sen yap genede belli olmaz seninki erkencidir belki kaydirigubbakcemile3

2. testdede gölge gibi çıktı tesadüf olabilirmi daha önce hiç böyle olmuyordu. yada ben bünyeyi öyle bozdumki hamilelik hormonu salgılatmayı başardım.

Neyse ben Çıkıyorum bıraz evı toparlıyayım daha bır ıŞ yapmadım gÖrÜŞÜrÜz kızımda baŞımda bılgısayardan kalkdıye bagırıyor bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

2. testdede gölge gibi çıktı tesadüf olabilirmi daha önce hiç böyle olmuyordu. yada ben bünyeyi öyle bozdumki hamilelik hormonu salgılatmayı başardım.

valla edacım ben tesadüf olduğuna inanmıyorum hayatım... neden kan testi için yarınıı bekliyorsun ki şimdi yaptırsan olmaz mı?????

valla edacım ben tesadüf olduğuna inanmıyorum hayatım... neden kan testi için yarınıı bekliyorsun ki şimdi yaptırsan olmaz mı?????

burda sadece devlet hastanesi var orayada bu saatte gidersem saatlerce sıra beklemem lazım tansiyonum düşük zaten buara dayanamam buralarda hala yanıyor cayır cayır. zaten eşim salı günü gidelim diyordu. benim cuma ve cumartesi kasığımda acı gibi birşey oldu c. tesi sıklaşınca salı gidelim demişti eşim pazar günü geçti ama yarın genede gidicez izmire orda baktırıcam.

ya edacım ne çok belirtin var farkında mısın? senin ne zaman adet olman gerekiyordu normalde canım?

aslında 18-22 arası olmam gerekiyordu ama ben zaten 16 sında anca yumurtladım oyüzden 29-31 e sarktı regli günü yani daha çok var. canım benim sürekli tansiyon düşüklüğüm var bazen sıfıra çok yaklaşır hatta bayılırım. o yüzden belirti diyemem baş dönmesi mide bulantısına çünkü sık sık olur bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…